Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω το εξής λάπτοπ (γράφω εδώ και όχι στα λαπτοπ, γιατί θέλω να ρωτήσω για τον επεξεργαστή):

[email protected], 3gb ram, ozc arc 100, 8400m gs.

Στην δουλειά τρέχω το vritual dj 8 και το chrome για browsing.

Είναι λογικό να πικάρει αυτός ο επεξεργαστής κάθε φορά που (ενώ δουλεύω το virtual) ανοίγω τον chrome ή φορτώνω κάτι σε νέα καρτέλα ή πατάω σε ένα σύνδεσμο (στο ήδη ανοιχτό chrome)?

Το θέμα μου είναι ότι για λίγο, μου δείχνει στο virtual στη μπάρα του cpu ότι είναι 100%, με αποτέλεσμα για αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα να πηγαίνει κολληματικά η μπάρα που δείχνει την κυματομορφή των τραγουδιών:

post-182562-0-84717600-1464895294_thumb.png

Η ραμ που χρησιμοποιείται συνήθως είναι 1.25gb από τα 3gb σύνολο.

Δημοσ.

δεν ξερω τι ακριβως δειχνει στο virtual , αλλα

1) στο τρακτορ , στην cpu , οταν pickαρει , δεν δειχνει το % της λειτουργειας του επεξεργαστη, αλλα τα μS . δηλαδη , την απόκριση ( latency του cpu , στον συνολικο αριθμο των υπολογισμων που καταβαλετε να πραξει εκεινο το μικρο-διαστημα)

2) ανοιξε την διαχειριση εργασιων για να δεις ποσο της % δουλευει η cpu.

το 1 και 2 που αναφερω , δεν ειναι αναλογα , οποτε μπορει να ισχυει το 1 και οχι το 2 η και τα δυο μαζι. το αντιθετο ειναι λιγο δυσκολο ( να εχει υψηλο φορτο η cpu στην διαχειριση εργασιων , αλλα να μην εχεις latency.)

κοινο προβλημα με τους επεξεργαστες ειναι οι καρτες δικτυου και το υψηλο latency. ενω δεν κανει κανεναν βαρυ υπολογισμο ο υπολογιστης , ενω παιζει μουσικη κολαει , και δειχνει την cpu να βαραει κοκκινα.

checkαρε το προγραμμα. δοκιμασε το

1)μονο με το τρακτορ virtual ανοιχτο.

2)τρακτορ virtual + καρτες δικτυου

3)τρακτορ virtual+ καρτες δικτυου + chrome

4)καρτες δικτυου + chrome

5)chrome

(αν εχεις και καλωδιο + wifi , δοκιμασε τα ξεχωριστα)

http://www.thesycon.de/deu/latency_check.shtml

ενδεικτικα , εγω με ethernet και browsing εχω ~30 μS

Λογικοτατο,ειδικα απο την στιγμη που μιλαμε για επεξεργαστη 6 χρονων.

καλα δεν το δενεις και κομπο οτι φταιει η παλαιοτητα του cpu.

εδω γινεται και με brand new skylakes cpus.

• Like 1
Δημοσ.

Στο πρώτο βελάκι της εικόνας που έβαλα, δείχνει που εμφανίζει το πόσο δουλεύει η cpu. Όταν λέει 100% (που κάνω ότι είναι να κάνω στον chrome δηλαδή) τόσο δείχνει και στο task manager και γενικά, δεν τρέχουν πολλά πράγματα εκεί. Δηλαδή όσο δείχνει ότι δουλεύει στο virtual όταν ανοίγω το chrome τόσο λέει και στο task manager.

Δημοσ.

easy fix? αλλαξε μπραουζερ

Ξέχασα να αναφέρω, με internet explorer δεν έχει τέτοιο θέμα. Γιαυτό και μου κάνει εντύπωση.

Όχι, δεν είναι ο σκληρός, αν φάνηκε ότι το είπα για αυτό. Απλα ειπά ότι δεν κόλλαγε με τον απλό, σιγά μην έχει θέμα με ssd.

Δημοσ.

Αδελφε μπορει να εχει σαβουρες μεσα το λαπιτοπι μπορει να θελει καθαρισμα, ccleaner malwarebytes κτλ μπορει να θελει format, μπορει να θελει αλλα windows. παντως νομιζω οτι μπορει να φτιαχτει να δουλευει οπως πρειπει. Η "ιπποδυναμη" που εχει ειναι πιστευω οριακη εως οκ για να ανταπεξελθει το εργαλειο σε αυτα που κανεις.. Τι windows εχεις και απο ποιον αιωνα εχει να γινει φορματακι?

Δημοσ.
Shadows, on 02 Jun 2016 - 10:27 PM, said:Shadows, on 02 Jun 2016 - 10:27 PM, said:

Λογικοτατο,ειδικα απο την στιγμη που μιλαμε για επεξεργαστη 6 χρονων.

Και εγω εχω επεξεργαστη 6 ετων έναν ι7 πρωτης γενιας αλλα δεν εχω κανενα πρόβλημα οποτε δεν είναι θεμα παλαιότητας.

Οσο για σενα στρατηγε μου πρεπει να καταλάβεις  ότι το μηχανημα σου δεν εχει την δυναμη πλεον με τέτοιον επεξεργαστη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...