Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η γυναίκα μου χρησιμοποιεί πέντε, έξι εφαρμογές και παρόλα αυτά μου έκανε παράπονα για το φτωχό store των windows (έρχεται από Android)

Τώρα αυτή τι πατατια είναι πάλι? Μόνο για τα windows 10 το ανανεωμένο Viber? Αν κάποιος έχει 8.1 και δεν θέλει ρε αδερφέ να πάει στα 10 ή δεν μπορεί τι θα κάνει? Μου παραπονιέται για το λειψό Viber σε σχέση με το Android η γυναίκα μου, τώρα τι να της πω ότι βγήκε για τα 10 μόνο αναβάθμιση? Αν βάλει 10 δεν θα έχει πια free αξιόλογο GPS αφού το here θα σταματήσει στα 10 .

Δηλαδή ρε Microsoft και να θέλει κάποιος να έρθει στο λειτουργικό σου δεν τον αφήνεις! !!

μια χαρα αξιολογη εφαρμογή θα έχει καθώς το here maps, here drive here transit, είναι ενσωματωμένα σε μια πλέον εφαρμογή και δεν θα καταλάβει καμία διαφορά, απλά δεν λέγεται here maps, αλλά σκέτο χάρτες.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει αρχίσει να γίνεται εντελώς αναξιόπιστο, να μην φορτώνει τα μηνύματα ενώ έχουν έρθει να κρασάρει κλπ, μιλάω για το viber στο κινητό

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

βάζει linux και ηρεμει

Βαζει λινουξ οπως ειπες και εχει το μηχανημα μονο για viber. Γιατι περαν αυτου δεν νομιζω να βρει και κατι να το κανει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...