kcypre Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ Όσοι έχετε 4Κ οθόνη και σας βγαίνανε τα μάτια με το μικροσκοπικό κείμενο στην desktop εφαρμογή που δεν έκανε scale θα πείτε hallelujah ! Όσοι έχουν 4k οθόνη να βάλουν την universal εφαρμογή γιατί διαφορετικά θα έρθει να τους πλακώσει ο οφθαλμίατρός τους. Άλλη εφαρμογή με αυτό το scaling δεν έχω, οπότε δικαίως τη χαρακτηρίζω τη χειρότερη.
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ελληνικα και βιντοκληση εχετε? Δεν υποστηρίζει νομίζω
disqualified Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μεγάλη βελτίωση σε windows mobile 10. Πιο γρήγορη και snappy και μου φαινεται και πιο smooth, ρολάρει όμορφα. Ευχαριστούμε πολύ το viber που ασχολήθηκε καθώς πολλές εταιρείες δεν φτιάχνουν ή δεν φτιάχνουν όπως πρέπει τις εφαρμογές τους για windows mobile
panagiotis1988 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 εχει κανεις προβληματα συγχρονισμου με προ εγκαταστασης μηνυματα? γιατι εμενα δεν μου εμφανιζει κανενα
TheAccountant Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 εχει κανεις προβληματα συγχρονισμου με προ εγκαταστασης μηνυματα? γιατι εμενα δεν μου εμφανιζει κανενα και αυτο ειναι φυσιολογικο, μιας και το Viber δεν κρατάει αρχείο για να το συγχρονίσει με ενα νεο πχ installation.
panagiotis1988 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 μα στο viber for dekstop λειτουργει κανονικα ο συγχρονισμος με τα μηνυματα του κινητου ή μηπως ειναι για μηνυματα μετα την εγκατασταση και εκει? δεν θυμαμαι...
disqualified Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 εχει κανεις προβληματα συγχρονισμου με προ εγκαταστασης μηνυματα? γιατι εμενα δεν μου εμφανιζει κανενα εκανες τη διαδικασία με το qr code;
panagiotis1988 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ^ναι το εκανα κανονικα...οι επαφες μου ειναι οκ, μονο τα παλρα μηνυματα δεν εμφανιζονται...εμφανιζοαι σε κανεναν απο εσας που την χρησιμοποιησατε?
disqualified Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ωχ γράψε λάθος δεν το είχα προσέξει ούτε και σε μένα...
giotis7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 ^ναι το εκανα κανονικα...οι επαφες μου ειναι οκ, μονο τα παλρα μηνυματα δεν εμφανιζονται...εμφανιζοαι σε κανεναν απο εσας που την χρησιμοποιησατε? Eχεις δικιο, τα παλαια μηνυματα δεν εμφανίζονται.
valkon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 και οποιος δεν θελει παρε-δωσε με το WindowsStore, τι κανει ? βάζει linux και ηρεμει
dali13gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Ποια έκδοση σας εμφανίζει; Εμένα μου βγάζει κανονικά τα παλιά μηνύματα (σε κινητό, όχι στο desktop).
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Αλλα δεν ειναι auto start απο οτι βλεπω οπως η παλια desktop. Πως το φτιαχνουμε αυτο αραγε ?
panoskatos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Η γυναίκα μου χρησιμοποιεί πέντε, έξι εφαρμογές και παρόλα αυτά μου έκανε παράπονα για το φτωχό store των windows (έρχεται από Android) Τώρα αυτή τι πατατια είναι πάλι? Μόνο για τα windows 10 το ανανεωμένο Viber? Αν κάποιος έχει 8.1 και δεν θέλει ρε αδερφέ να πάει στα 10 ή δεν μπορεί τι θα κάνει? Μου παραπονιέται για το λειψό Viber σε σχέση με το Android η γυναίκα μου, τώρα τι να της πω ότι βγήκε για τα 10 μόνο αναβάθμιση? Αν βάλει 10 δεν θα έχει πια free αξιόλογο GPS αφού το here θα σταματήσει στα 10 . Δηλαδή ρε Microsoft και να θέλει κάποιος να έρθει στο λειτουργικό σου δεν τον αφήνεις! !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα