Rubenstilchkin Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Με ανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης, γραμμένη από το μηδέν (from scratch) όπως συνηθίζουν να λένε και οι developers, η τελευταία έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας Viber, Viber for Windows 10, είναι ήδη διαθέσιμη για εγκατάσταση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Windows Store. Η νέα - Universal - έκδοση προσφέρει συμβατότητα με διαφορετικά μεγέθη οθονών, ενσωματώνει πλήθος γνώριμων και χρήσιμων χαρακτηριστικών, όπως κρυπτογράφηση περιεχομένου, αποστολή φωνητικών μηνυμάτων, φωτογραφιών, βιντεο-μηνυμάτων, αποστολή ομαδικών μηνυμάτων (για γκρουπ μεγέθους έως και 200 ατόμων) αλλά και δυνατότητα διαγραφής των ήδη απεσταλμένων μηνυμάτων. Το Viber for Windows 10 (αν και σε beta στάδιο) προσφέρει άμεση συμβατότητα και με την εφαρμογή Microsoft People, για να μπορέσουν οι χρήστες να διαχειριστούν ευκολότερα τις επαφές τους. Διατίθεται απολύτως δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις. Site: WindowsCentral
tsakvas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 1) εγινε ενημερωσει και σε win 10 phone . 2) που πηγαν οι υπολοιπες επαφες μου ? εχω μονο τις μισες απο οσες ηταν στο βαιμπερ?
ikaros21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εγώ δεν μπορώ να αλλάξω γλώσσα... Μόνο αγγλικά μου έχει
Belisarius Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το έχω εγκατεστημένο στο pc εδώ και πολύ καιρό. Αν και έχω windows 10 δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω την metro εφαρμογή. 1
MechaCorn Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Θα το σκεφτόμουν σοβαρά να το κατεβασω εάν το windows store δεν κρασαρε κάθε φορά που το ανοίγω και δεν φτιάχνει με τίποτα.
Dionisis89 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλαίσθητη και λειτουργική εφαρμογή. Επιτέλους ήρθε και στους μη insiders, μετά από τόσο καιρό. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 και οποιος δεν θελει παρε-δωσε με το WindowsStore, τι κανει ?
Angeldust Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Υπάρχει εδώ και καιρό εφαρμογή για Windows η οποία είναι άψογη. Δεν βλέπω τον λόγο να βάλω metro app.
giotis7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Είχα και εγώ την Desktop εφαρμογή αλλα η αλήθεια είναι ότι η Store εφαρμογή στο PC μου τουλάχιστον, λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα και καταναλώνει το 1/3 των πόρων σε σχέση με την Desktop. Οποτε η καινούργια για εμενα κερδιζει! ???? 1
vapits Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Την έβαλα και είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος. Κάτω από το μισό η κατανάλωση μνήμης, πολύ πιο ελαφριά. Έβγαλα την desktop και κράτησα αυτή πλέον, δεν καταλαβαίνεις διαφορά όπως με τις παλιές metro, λειτουργεί σα desktop, καμία διαφορά. 2
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εμενα δεν μου εμφανιζει QR Code για activation. V_v...
tsakvas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εμενα δεν μου εμφανιζει QR Code για activation. V_v... ξανα κανε εγκαταστασει τοτε θα σου το βγαλει Ελληνικα και βιντοκληση εχετε? εμενα στο κινητο δεν εχει .
mariosCS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ Όσοι έχετε 4Κ οθόνη και σας βγαίνανε τα μάτια με το μικροσκοπικό κείμενο στην desktop εφαρμογή που δεν έκανε scale θα πείτε hallelujah ! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα