Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης, γραμμένη από το μηδέν (from scratch) όπως συνηθίζουν να λένε και οι developers, η τελευταία έκδοση της δημοφιλούς πλατφόρμας Viber, Viber for Windows 10, είναι ήδη διαθέσιμη για εγκατάσταση μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Windows Store.

Η νέα - Universal - έκδοση προσφέρει συμβατότητα με διαφορετικά μεγέθη οθονών, ενσωματώνει πλήθος γνώριμων και χρήσιμων χαρακτηριστικών, όπως κρυπτογράφηση περιεχομένου, αποστολή φωνητικών μηνυμάτων, φωτογραφιών, βιντεο-μηνυμάτων, αποστολή ομαδικών μηνυμάτων (για γκρουπ μεγέθους έως και 200 ατόμων) αλλά και δυνατότητα διαγραφής των ήδη απεσταλμένων μηνυμάτων.

Το Viber for Windows 10 (αν και σε beta στάδιο) προσφέρει άμεση συμβατότητα και με την εφαρμογή Microsoft People, για να μπορέσουν οι χρήστες να διαχειριστούν ευκολότερα τις επαφές τους. Διατίθεται απολύτως δωρεάν, χωρίς διαφημίσεις.

Link.png Site: WindowsCentral

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) εγινε ενημερωσει και σε win 10 phone .

2) που πηγαν οι υπολοιπες επαφες μου ? εχω μονο τις μισες απο οσες ηταν στο βαιμπερ?

Δημοσ.

Θα το σκεφτόμουν σοβαρά να το κατεβασω εάν το windows store δεν κρασαρε κάθε φορά που το ανοίγω και δεν φτιάχνει με τίποτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

και οποιος δεν θελει παρε-δωσε με το WindowsStore, τι κανει ?

Δημοσ.

Είχα και εγώ την Desktop εφαρμογή αλλα η αλήθεια είναι ότι η Store εφαρμογή στο PC μου τουλάχιστον, λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα και καταναλώνει το 1/3 των πόρων σε σχέση με την Desktop. Οποτε η καινούργια για εμενα κερδιζει! ????

• Like 1
Δημοσ.

Την έβαλα και είμαι ΥΠΕΡευχαριστημένος. Κάτω από το μισό η κατανάλωση μνήμης, πολύ πιο ελαφριά. Έβγαλα την desktop και κράτησα αυτή πλέον, δεν καταλαβαίνεις διαφορά όπως με τις παλιές metro, λειτουργεί σα desktop, καμία διαφορά.

• Like 2
Δημοσ.

Εμενα δεν μου εμφανιζει QR Code για activation. V_v...

ξανα κανε εγκαταστασει τοτε θα σου το βγαλει

Ελληνικα και βιντοκληση εχετε?

εμενα στο κινητο δεν εχει .

Δημοσ.

Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ

Όσοι έχετε 4Κ οθόνη και σας βγαίνανε τα μάτια με το μικροσκοπικό κείμενο στην desktop εφαρμογή που δεν έκανε scale θα πείτε hallelujah !

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...