Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Σκέφτομαι να παρω ένα μηχανάκι. Έχω δίπλωμα ανεξάρτητων κυβικών αρκετά χρόνια (10-12)

Το ερώτημα μου είναι ότι ποτε δεν είχα μόνιμη χρήση μοτοσικλέτας και μεγαλύτερου κυβισμού.

Παπια , σκούτερ κλπ. Τώρα τελευταία πήρα για μια βόλτα ένα Versys 650 2008 και μου άρεσε παρά πολύ σαν στήσιμο. Απο την άλλη δεν μ αρεσει το v storm και το cbx 500 το απέρριψα απο τα υποψήφια μου.

Όποτε τώρα ειμαι με ένα μπατζετ 3.000-4.000 για αγορά. Βλέπω το Versys με abs απο τα 3.200 και το θεωρώ καλή λύση. Τι προτείνετε ;

Χρήση καθημερινή για δουλειά ( επαρχιακό δρόμο 50 χλμ πήγαινε-ελα) και καμία τσάρκα Κοντινή.

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Σκέφτομαι να παρω ένα μηχανάκι. Έχω δίπλωμα ανεξάρτητων κυβικών αρκετά χρόνια (10-12)

Το ερώτημα μου είναι ότι ποτε δεν είχα μόνιμη χρήση μοτοσικλέτας και μεγαλύτερου κυβισμού.

Παπια , σκούτερ κλπ. Τώρα τελευταία πήρα για μια βόλτα ένα Versys 650 2008 και μου άρεσε παρά πολύ σαν στήσιμο. Απο την άλλη δεν μ αρεσει το v storm και το cbx 500 το απέρριψα απο τα υποψήφια μου.

Όποτε τώρα ειμαι με ένα μπατζετ 3.000-4.000 για αγορά. Βλέπω το Versys με abs απο τα 3.200 και το θεωρώ καλή λύση. Τι προτείνετε ;

Χρήση καθημερινή για δουλειά ( επαρχιακό δρόμο 50 χλμ πήγαινε-ελα) και καμία τσάρκα Κοντινή.

Στην θέση σου θα αγόραζα scooter 300+ κυβικά (με abs) και θα ξένοιαζα. Προσωπικά βαριέμαι την συνεχόμενη χρηση συμπλέκτη-ταχυτήτων. Εαν σου αρέσει η ταχύτητα στριψίματα κλπ πας αναγκαστικά σε άλλη κατηγορία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...