stelios_2809 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα , Σκέφτομαι να παρω ένα μηχανάκι. Έχω δίπλωμα ανεξάρτητων κυβικών αρκετά χρόνια (10-12) Το ερώτημα μου είναι ότι ποτε δεν είχα μόνιμη χρήση μοτοσικλέτας και μεγαλύτερου κυβισμού. Παπια , σκούτερ κλπ. Τώρα τελευταία πήρα για μια βόλτα ένα Versys 650 2008 και μου άρεσε παρά πολύ σαν στήσιμο. Απο την άλλη δεν μ αρεσει το v storm και το cbx 500 το απέρριψα απο τα υποψήφια μου. Όποτε τώρα ειμαι με ένα μπατζετ 3.000-4.000 για αγορά. Βλέπω το Versys με abs απο τα 3.200 και το θεωρώ καλή λύση. Τι προτείνετε ; Χρήση καθημερινή για δουλειά ( επαρχιακό δρόμο 50 χλμ πήγαινε-ελα) και καμία τσάρκα Κοντινή.
stamatisj1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα , Σκέφτομαι να παρω ένα μηχανάκι. Έχω δίπλωμα ανεξάρτητων κυβικών αρκετά χρόνια (10-12) Το ερώτημα μου είναι ότι ποτε δεν είχα μόνιμη χρήση μοτοσικλέτας και μεγαλύτερου κυβισμού. Παπια , σκούτερ κλπ. Τώρα τελευταία πήρα για μια βόλτα ένα Versys 650 2008 και μου άρεσε παρά πολύ σαν στήσιμο. Απο την άλλη δεν μ αρεσει το v storm και το cbx 500 το απέρριψα απο τα υποψήφια μου. Όποτε τώρα ειμαι με ένα μπατζετ 3.000-4.000 για αγορά. Βλέπω το Versys με abs απο τα 3.200 και το θεωρώ καλή λύση. Τι προτείνετε ; Χρήση καθημερινή για δουλειά ( επαρχιακό δρόμο 50 χλμ πήγαινε-ελα) και καμία τσάρκα Κοντινή. Στην θέση σου θα αγόραζα scooter 300+ κυβικά (με abs) και θα ξένοιαζα. Προσωπικά βαριέμαι την συνεχόμενη χρηση συμπλέκτη-ταχυτήτων. Εαν σου αρέσει η ταχύτητα στριψίματα κλπ πας αναγκαστικά σε άλλη κατηγορία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα