bill2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Επιστροφή σήματος είναι ότι εκεί που είναι το ρουτερ και έχει ευρυζωνική τηλεφωνία βάζεις το σπλιττερ το dsl sto dsl kai to tel στη θύρα phone 1 i 2 του ρουτερ στης υπόλοιπες πρίζες βάζεις φίλτρο και μετά τη συσκευή σου και έτσι έχεις σε όλο το σπίτι τηλέφωνο αλλα να το χρειάζεσαι αλλίως μην το κάνεις
Kate10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Μόνο στη κεντρική πρίζα έχω το ρουτερ και το τηλέφωνο πάνω στο ρούτερ. Δεν έχω καμία άλλη συσκευή. Έλαβα μήνυμα από ΟΤΕ ότι η βλάβη αποκατάσταθηκε. Δηλαδή το μόνο που κατάφεραν είναι από 8άρα η γραμμή να γίνει 9άρα. Είναι λογικό να μην πιάνω περισσότερο? Βάσει attenuation θα έπρεπε να πιάνω πολύ παραπάνω. Ξαναμίλησα με ΟΤΕ και μου ανέφεραν ότι το max που μπορεί να πιάσει η γραμμή μου είναι 9,1 Mbps. Επίσης οι ταχύτητες της περιοχής κυμαίνονται από 8 μέχρι 12 max με το μέσο όρο να είναι στο 9. Άρα δεν μπορούν να δηλώσουν βλάβη από τη στιγμή που δεν είμαι κάτω από το minimum 8. Η ταχύτητα θα βελτιωθεί εάν ποτέ βελτιωθεί το δίκτυο του ΟΤΕ στη περιοχή, όπως ανέφεραν. Επίσης δεν υποστηρίζεται VDSL (περιοχή Παλατιανή-Ίλιον). Στο έτος 2016 λειτουργούμε με 8άρες συνδέσεις...έλεος!
bill2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 άσε φίλε μου εγώ στον οτε έβαλα οτε vdsl 50 για καλύτερα Εσύ τι περίμενες ελλάδα είμαστε δεν μένουμε στο εξωτερικό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 άσε φίλε μου εγώ στον οτε έβαλα οτε vdsl 50 για καλύτερα Εσύ τι περίμενες ελλάδα είμαστε δεν μένουμε στο εξωτερικό Σε όλο τον πλανήτη η ADSL τα ίδια μειονεκτήματα/χάλια έχει, δεν έχουμε κάποια αποκλειστικότητα εδώ.
bill2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 α δεν είμαστε οι μόνο εμείς μόνο αν σου βάλει 50 με όριο στα 24 θα είναι οκ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Τότε αυτό δεν είναι ADSL2+, αλλά VDSL2 με όριο στα 24mbps. Επίσης θα υλοποιείται με FTTC κι όχι με σκέτο χαλκό όπως το ADSL2+, το οποίο έχει τεράστια διαφορά... Επίσης θα ήταν λογικό να χρεώνει παραπάνω το καρφωτό πλέον 24mbps VDSL2 από το "έως 24mbps" ADSL2+, γιατί έχουν γίνει έργα και θέλει μεγαλύτερο πάγιο για να γίνει απόσβεση του κόστους και να έχει κέρδος αργότερα η εταιρεία...
bill2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σωστά αλλά έτσι όμως σταματάνε όλα τα προβλήματα Άν έχεις FTTC και μετά το πολύ 500 με700 μέτρα καλώδιο ε μια χαρά
panos- Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Σωστά αλλά έτσι όμως σταματάνε όλα τα προβλήματα Άν έχεις FTTC και μετά το πολύ 500 με700 μέτρα καλώδιο ε μια χαρά Αν το πάμε έτσι όλοι πρέπει να έχουν 50αρα με όριο σε 24 για να είναι όλα καλά.
chios Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δες φίλε μου διαφορά από περιοχή σε περιοχή και ποιότητα καλωδίου
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 δυστηχως πλεον στα περι του ιντερνετ υπαρχει μονο μια αληθεια...το VDSL...αν εισαι στους τυχερους-ατυχους που εχουν διαθεσιμοτητα στην περιοχη τους και τους περισευει και ενα 10ευρο το μηνα βαζεις αυτο και τελειωνουν τα προβληματα...(πλην των τεχνικων φυσικα!Αυτα δεν τελειωνουν ποτε ) Μα να μην εχω δει ουτε εναν που απο τα εως 24 Mbps να πιανει καμια 20αρια...λες και το κανουν επιτηδες οι ατιμοι!και μολις βαλεις το vdsl μπαπ 49999!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Αν παίζεις VDSL μέσω FTTC κι όχι από Α/Κ τότε τα τεχνικά προβλήματα ελαττώνονται σημαντικά, μην πω ότι μηδενίζονται... Υπάρχουν "αρκετοί", αλλά προφανώς είναι μειοψηφία. Δεν το κάνουν επίτηδες, απλά εξασθενεί το σήμα και επηρεάζεται από παρεμβολές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα