BALZ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας. Έχω ένα ImageButton που το έχω βάλει μία εικόνα από τα assets το οποίο έχει path π.χ. "europe/piguin" . Όταν ο χρήστης πατάει πάνω στην εικόνα θέλω εγώ να παίρνω το path αυτό, με μία εντολή ας πούμε κάτι σαν theImageButton.getPath για να μου επιστρέφει το "europe/piguin". Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου απαντήσει γιάτι ψάχνω πάνω από μία ώρα και δεν εχω βρει κάτι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
ALLisCHAOS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Για εξήγησε λίγο περισσότερο τι ακριβώς θες να κάνεις με αυτό? Το imageButton θα έχει πάντα την ίδια εικόνα? Και όταν λες: οταν ο χρηστης θα πατάει στην εικόνα εσυ να πέρνεις το path? που ακριβώς να το πέρνεις?Aν είναι πάντα η ίδια φωτογραφία μπορείς απλά μέσα στο onClickListener του imageButton να περνεις το path καπως έτσι: String path = getApplicationContext().getResources().getResourceName(R.drawable.image_name); Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2016 από ALLisCHAOS
BALZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Όχι .... η εικόνα θα αλλάζει απλά εμένα θα με βόλευε να παίρνω το path κατευθείαν γιατί π.χ. έχω βάλει στην εικόνα έναν πιγκουίνο που το path του είναι "europe/piguin".Στην συνέχεια μπορεί να φορτώσει ένα λιοντάρι με path "europe/lion" και γενικά άλλα ζώα. Όταν πατάει ας πούμε στην εικόνα εγώ θέλω να ξέρω το ζώο που έχει η εικόνα.Βέβαια θα μπορούσα να αποθηκεύω σε ένα String το path που φορτώνει κάθε φορά...(έτσι το έκανα τελικά) απλά θα με γλύτωνε από πολύ κόπο αν υπήρχε έτοιμη εντολή. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου. ))
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα