panos- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Με cyanogenmod δε θα έχει περίπου τις ίδιες επιδόσεις? ΟΧΙ. Καταρχάς αμφιβάλλω αν υποστηρίζεται ακόμα.
Makeran Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 ΟΧΙ. Καταρχάς αμφιβάλλω αν υποστηρίζεται ακόμα. Υποστηρίζεται.
AlienTechGR Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δεν υπάρχει καμία σύγκριση. Το S2 είναι πολύ αργό πλέον ακόμα και με CyanogenMod. Μόνο το S3 έχει αποδεκτές επιδόσεις για σημερα Πέρα από τις κάμερες, το Moto E είναι πολύ καλύτερο από το S2.
@topos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Παρτο s2 αφου το εχεις φιξαρει, το πολυ πολυ να σερνετε κ να το κρατησεις ως τριτο. Εδω θα μαστε να συζητησουμε και παλι το νεο topic"Ψαχνω δευτερη φορα για Δευτερο κινητο". 4
panos- Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Παρτο s2 αφου το εχεις φιξαρει, το πολυ πολυ να σερνετε κ να το κρατησεις ως τριτο. Εδω θα μαστε να συζητησουμε και παλι το νεο topic"Ψαχνω δευτερη φορα για Δευτερο κινητο". Κλαίω χαχαχαχαχαχαχα Και πάλι εγώ το S2 ούτε για δεύτερο θα το ήθελα
taslikos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Κλαίω χαχαχαχαχαχαχα Και πάλι εγώ το S2 ούτε για δεύτερο θα το ήθελα χαχαχα ωραιος.. περα απο την πλακα κοιτα μην κανεις (ts) κανενα λαθος και το παρεις. βαλε μια θηκη στο xiaomi αν δεν εχεις βαλει και μην σε νοιαζει! εγω ουτε για 3ο δεν το επερνα μιλαμε
GianniSM Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Σαν ποδηλάτης μεγάλων αποστάσεων μπορώ να πω πως ποτέ δεν κινδύνεψε το κινητό μου ακόμα και σε πτώσεις που είχα. Βέβαια το χω είτε στην τσέπη που έχει η ποδηλατική φανέλα στην μέση, είτε στο τσαντάκι που χω πίσω ακριβώς από το τιμόνι. Δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να αγοράσεις 2η συσκευή για αυτό τον λόγο.Θα το καταλάβαινα αν μιλούσες για κινητό με κουμπιά που κάνει μόνο για κλησεις και sms αλλά με τεράστια μπαταρία. 2ο smartphone όμως σαν πλεονασμός μου ακούγεται.
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Θα το καταλάβαινα αν μιλούσες για κινητό με κουμπιά που κάνει μόνο για κλησεις και sms αλλά με τεράστια μπαταρία. 2ο smartphone όμως σαν πλεονασμός μου ακούγεται. Εγω γιαυτο πηρα το Moto E να το εχω σαν δευτερο επειδη την μια φορα που χρειαστηκε να κανω χρηση service ημουν τοσες μερες χωρις κινητο αρα καλο ειναι να υπαρχει ενα δευτερο για ωρα αναγκης. Για τους αλλους που θελουν παραπανω sim γιαυτο και βγηκαν τα δικαρτα.
GianniSM Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Εγω γιαυτο πηρα το Moto E να το εχω σαν δευτερο επειδη την μια φορα που χρειαστηκε να κανω χρηση service ημουν τοσες μερες χωρις κινητο αρα καλο ειναι να υπαρχει ενα δευτερο για ωρα αναγκης. Για τους αλλους που θελουν παραπανω sim γιαυτο και βγηκαν τα δικαρτα. Είχε χαλάσει το κουμπί του volume στο Moto G 1st gen της γυναίκας μου και άλλαξε, στης 2ης. Το έφτιαξα με 10Ε, και το έχω ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Άλλο όμως αυτό, και άλλο να αγοράσεις για την περίπτωση του αν σου τύχει...
Fulgore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Είχε χαλάσει το κουμπί του volume στο Moto G 1st gen της γυναίκας μου και άλλαξε, στης 2ης. Το έφτιαξα με 10Ε, και το έχω ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Άλλο όμως αυτό, και άλλο να αγοράσεις για την περίπτωση του αν σου τύχει... Αν εχεις ηδη smartphone αυτο που μου λες. Επισης να σου θυμησω οτι στην περιπτωση μου το Moto E μου κοστιζε μολις 70ευρω
Makeran Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εγω γιαυτο πηρα το Moto E να το εχω σαν δευτερο επειδη την μια φορα που χρειαστηκε να κανω χρηση service ημουν τοσες μερες χωρις κινητο αρα καλο ειναι να υπαρχει ενα δευτερο για ωρα αναγκης. Για τους αλλους που θελουν παραπανω sim γιαυτο και βγηκαν τα δικαρτα. Εγώ τώρα σαν δεύτερο έχω το China Mobile K900. Είναι 5 ίντσες και έχει παρόμοια bezels με το Xiaomi. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει. Για feauture phones, έχω ένα Motorola W250 που είναι μια χαρά, αλλά δε νομίζω να με καλύπτει στο ποδήλατο, καθώς δεν μπαίνει σε mount και δε με βοηθάει με την απουσία GPS.
GianniSM Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Εγώ τώρα σαν δεύτερο έχω το China Mobile K900. Είναι 5 ίντσες και έχει παρόμοια bezels με το Xiaomi. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει. Για feauture phones, έχω ένα Motorola W250 που είναι μια χαρά, αλλά δε νομίζω να με καλύπτει στο ποδήλατο, καθώς δεν μπαίνει σε mount και δε με βοηθάει με την απουσία GPS. Η άλλη επιλογή είναι κάποιο bike computer που ψάχνω και εγώ. Μπες εδώ, έχει κάποια cateye πολύ καλά και όχι μόνο στα ίδια λεφτά που θα παίρνες το κινητό. Δυστυχώς δεν τα στέλνουν Κύπρο αλλιώς θα τα είχα ήδη τσιμπήσει... Site: bikeparts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα