Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με cyanogenmod δε θα έχει περίπου τις ίδιες επιδόσεις?

ΟΧΙ.

Καταρχάς αμφιβάλλω αν υποστηρίζεται ακόμα.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει καμία σύγκριση.

Το S2 είναι πολύ αργό πλέον ακόμα και με CyanogenMod. Μόνο το S3 έχει αποδεκτές επιδόσεις για σημερα

Πέρα από τις κάμερες, το Moto E είναι πολύ καλύτερο από το S2.

Δημοσ.

Παρτο s2 αφου το εχεις φιξαρει, το πολυ πολυ να σερνετε κ να το κρατησεις ως τριτο.

Εδω θα μαστε να συζητησουμε και παλι το νεο topic"Ψαχνω δευτερη φορα για Δευτερο κινητο".

• Like 4
Δημοσ.

Παρτο s2 αφου το εχεις φιξαρει, το πολυ πολυ να σερνετε κ να το κρατησεις ως τριτο.

Εδω θα μαστε να συζητησουμε και παλι το νεο topic"Ψαχνω δευτερη φορα για Δευτερο κινητο".

Κλαίω χαχαχαχαχαχαχα

Και πάλι εγώ το S2 ούτε για δεύτερο θα το ήθελα

Δημοσ.

Κλαίω χαχαχαχαχαχαχα

Και πάλι εγώ το S2 ούτε για δεύτερο θα το ήθελα

χαχαχα ωραιος.. περα απο την πλακα κοιτα μην κανεις (ts) κανενα λαθος και το παρεις. βαλε μια θηκη στο xiaomi αν δεν εχεις βαλει και μην σε νοιαζει! εγω ουτε για 3ο δεν το επερνα μιλαμε

Δημοσ.

Σαν ποδηλάτης μεγάλων αποστάσεων μπορώ να πω πως ποτέ δεν κινδύνεψε το κινητό μου ακόμα και σε πτώσεις που είχα. Βέβαια το χω είτε στην τσέπη που έχει η ποδηλατική φανέλα στην μέση, είτε στο τσαντάκι που χω πίσω ακριβώς από το τιμόνι. Δεν βλέπω κανέναν απολύτως λόγο να αγοράσεις 2η συσκευή για αυτό τον λόγο.

Θα το καταλάβαινα αν μιλούσες για κινητό με κουμπιά που κάνει μόνο για κλησεις και sms αλλά με τεράστια μπαταρία. 2ο smartphone όμως σαν πλεονασμός μου ακούγεται.

Δημοσ.

Θα το καταλάβαινα αν μιλούσες για κινητό με κουμπιά που κάνει μόνο για κλησεις και sms αλλά με τεράστια μπαταρία. 2ο smartphone όμως σαν πλεονασμός μου ακούγεται.

Εγω γιαυτο πηρα το Moto E να το εχω σαν δευτερο επειδη την μια φορα που χρειαστηκε να κανω χρηση service ημουν τοσες μερες χωρις κινητο αρα καλο ειναι να υπαρχει ενα δευτερο για ωρα αναγκης.

Για τους αλλους που θελουν παραπανω sim γιαυτο και βγηκαν τα δικαρτα.

Δημοσ.

Εγω γιαυτο πηρα το Moto E να το εχω σαν δευτερο επειδη την μια φορα που χρειαστηκε να κανω χρηση service ημουν τοσες μερες χωρις κινητο αρα καλο ειναι να υπαρχει ενα δευτερο για ωρα αναγκης.

Είχε χαλάσει το κουμπί του volume στο Moto G 1st gen της γυναίκας μου και άλλαξε, στης 2ης. Το έφτιαξα με 10Ε, και το έχω ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Άλλο όμως αυτό, και άλλο να αγοράσεις για την περίπτωση του αν σου τύχει...

Δημοσ.

Είχε χαλάσει το κουμπί του volume στο Moto G 1st gen της γυναίκας μου και άλλαξε, στης 2ης. Το έφτιαξα με 10Ε, και το έχω ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Άλλο όμως αυτό, και άλλο να αγοράσεις για την περίπτωση του αν σου τύχει...

Αν εχεις ηδη smartphone αυτο που μου λες. Επισης να σου θυμησω οτι στην περιπτωση μου το Moto E μου κοστιζε μολις 70ευρω :P

Δημοσ.

Εγώ τώρα σαν δεύτερο έχω το China Mobile K900. Είναι 5 ίντσες και έχει παρόμοια bezels με το Xiaomi. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει. Για feauture phones, έχω ένα Motorola W250 που είναι μια χαρά, αλλά δε νομίζω να με καλύπτει στο ποδήλατο, καθώς δεν μπαίνει σε mount και δε με βοηθάει με την απουσία GPS.

Δημοσ.

Εγώ τώρα σαν δεύτερο έχω το China Mobile K900. Είναι 5 ίντσες και έχει παρόμοια bezels με το Xiaomi. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει. Για feauture phones, έχω ένα Motorola W250 που είναι μια χαρά, αλλά δε νομίζω να με καλύπτει στο ποδήλατο, καθώς δεν μπαίνει σε mount και δε με βοηθάει με την απουσία GPS.

Η άλλη επιλογή είναι κάποιο bike computer που ψάχνω και εγώ. Μπες εδώ, έχει κάποια cateye πολύ καλά και όχι μόνο στα ίδια λεφτά που θα παίρνες το κινητό. Δυστυχώς δεν τα στέλνουν Κύπρο αλλιώς θα τα είχα ήδη τσιμπήσει...

Link.png Site: bikeparts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...