Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή, έχω ένα Xiaomi Redmi Note 2 που με καλύπτει και με το παραπάνω. Όμως δε μου αρέσει ότι πρέπει να το προσέχω, ότι δεν μπορώ να το παίρνω μαζί μου κτλ. Γι' αυτό έλεγα να πάρω ένα Galaxy S4 για δεύτερο για να μπορώ να το χρησιμοποιώ με το ποδήλατο και να το παίρνω μαζί μου πιο εύκολα. Τι λέτε, αξίζει? Δεν εννοώ το S4, εννοώ να έχεις δεύτερο κινητό γενικά.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να το προσέχεις σε λογικά πλαίσια!

Άμα είναι να μην το παίρνεις μαζί σου τότε τί κινητό έχεις? Για το σπίτι? 

Δεν είναι δα και κανά πανάκριβο μοντέλο, του χρόνου λογικά θα ψάχνεις για το επόμενο  :D

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον σε τρώει η τσέπη και δεν ξέρεις που να ξοδέψεις  τα χρήματα σου δεν αξίζει η αγορά άλλου κινητού για το λόγο που προ ανέφερες στο αρχικό μήνυμα σου. 

• Confused 1
Δημοσ.

ξεκολλάτε.

τα αντικείμενα είναι για να μας εξυπηρετούν κι όχι για να εξυπηρετούμε εμείς αυτά.

προσωπικά χαίρομαι το κάθε αντικείμενο που έχω είτε είναι κινητό, Tablet, παπούτσια ή αυτόκίνητο, μοτοσυκλέτα.

έχω φίλο που έχει αυτοκίνητο (καλό αυτοκίνητο μάλιστα) και ζήτημα να το κυκλοφορεί 1 στο μήνα.

δεν είναι θέμα χρημάτων, απλά για να το έχει για ... "καλό"

για μένα αυτό είναι κατάντια.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή, έχω ένα Xiaomi Redmi Note 2 που με καλύπτει και με το παραπάνω. Όμως δε μου αρέσει ότι πρέπει να το προσέχω, ότι δεν μπορώ να το παίρνω μαζί μου κτλ. Γι' αυτό έλεγα να πάρω ένα Galaxy S4 για δεύτερο για να μπορώ να το χρησιμοποιώ με το ποδήλατο και να το παίρνω μαζί μου πιο εύκολα. Τι λέτε, αξίζει? Δεν εννοώ το S4, εννοώ να έχεις δεύτερο κινητό γενικά.

Η τσιμπας ενα mp3 player τυπου ipod αν το θες για ποδηλατο και μουσικη ή τσιμπας ενα τυπου Moto E(2015)που ειναι οτι πρεπει και με καλη μπαταρια.

Παντως ουτε εγω καταλαβαινω τι εννοεις με το''πρεπει να το προσεχω'' οταν μιλαμε για μη ακριβα(αντικειμενικα)κινητα.

Δημοσ.

Όπως έχει ήδη ειπωθεί, δεν αξίζει να πάρεις δεύτερο smartphone. Στην προκειμένη περίπτωση το s4 θα σου κοστίσει όσο θα σου κόστιζε ένα καινούργιο xiaomi redmi note 2 από Κίνα, αν όχι περισσότερο. Αν θέλεις δεύτερο κινητό για την χρήση σε ποδήλατο, δηλαδή ένα τηλέφωνο να παίρνεις και ίσως να ακούς μουσική, καλύτερα να πάρεις ένα feature phone με 30 ευρώ, που δεν παθαίνουν και τίποτα ότι και να τα κάνεις

Δημοσ.

Μηπως εννοεις οτι ειναι μεγαλωπο και δεν σε βολευει?

Γιατι αλλιως δεν ειναι κανενα ακριβο κινητο,140 ευρω κανει, βαλε και την απαξιωση ~εχει μια αξια στο 100ευρω.

Τωρα να δωσεις περιπου το ιδιο ποσο για να παρεις κατι μεταχειρισμενο και αρκετα χειροτερο δεν το βρισκω συνετο.

Ισως κανενα παλιο nokia με κουμπια με microsd+fm στο 30ευρω να ειναι πιο σιγουρη λυση.

Δημοσ.

Μηπως εννοεις οτι ειναι μεγαλωπο και δεν σε βολευει?

Γιατι αλλιως δεν ειναι κανενα ακριβο κινητο,140 ευρω κανει, βαλε και την απαξιωση ~εχει μια αξια στο 100ευρω.

Τωρα να δωσεις περιπου το ιδιο ποσο για να παρεις κατι μεταχειρισμενο και αρκετα χειροτερο δεν το βρισκω συνετο.

Ισως κανενα παλιο nokia με κουμπια με microsd+fm στο 30ευρω να ειναι πιο σιγουρη λυση.

Δεν έλεγα για μεταχειρισμένο. Για αυτό έλεγα. 

Ναι, είναι αρκετά μεγάλο. Εκτός αυτού έχω ένα bicyle mount που με το ζόρι χωράει το feiteng s3, που έχω σαν "δεύτερο"(άλλα τώρα τελευταία τα 'χει παίξει. Μου κάνει reboots και πέφτει η μπαταρία. Αρκετά άντεξε για κλώνος-τέσσερα χρόνια). Ίσως βέβαια πιο απλή λύση θα ήταν να άλλαζα το mount... Επίσης έχω ψιλοαποφασίσει ότι το Redmi Note 2 θα το κρατήσω για κάμποσο καιρό.

Το θέλω, όπως οι περισσότεροι καταλάβατε, για το ποδήλατο και για να μπορώ να το κουβαλάω πιο εύκολα. Επίσης θέλω οπωσδήποτε να έχει GPS για να καταγράφω τις διαδρομές. Παιχνίδια, μόνο κάνα-δυο ελαφριά, γι' αυτήν τη δουλειά έχω το Xiaomi. 

Δημοσ.

Ναι αλλα δεν καταλαβαινω γιατι κοιτας σε 5ιντσο αφου θες την φορητοτητα......

Γιατί είμαι κολημμένος στη Samsung. Η άλλη επιλογή είναι Refurbished S2.

Δημοσ.

τώρα σε καλή τιμή παίζει moto e 2nd gen χωρίς κάτι ιδιαίτερο, αλλά με 77€ έχεις μια αρκετά αξιοπρεπή και κομπακτ λύση. S2 για κανένα λόγο, μείνε μακριά καλύτερα, μιλάμε για κινητό 3-4 χρόνων, refurbished και samsung, θα μπορούσες να το χαρακτηρίσεις συνώνυμο του λαγκ

Δημοσ.

Moto e θα λεγα για οτι φθηνοτερο/αξιοπιστο απο Ελλαδα.

Δεν ξερω μηπως σε βολευε και κανενα moto g που αν κ αρκετα ακριβοτερο διαθετει αδιαβροχοποιηση που πιθανων να σου φανει χρησιμη πανω στο ποδηλατο.

Δημοσ.

Moto e θα λεγα για οτι φθηνοτερο/αξιοπιστο απο Ελλαδα.

Δεν ξερω μηπως σε βολευε και κανενα moto g που αν κ αρκετα ακριβοτερο διαθετει αδιαβροχοποιηση που πιθανων να σου φανει χρησιμη πανω στο ποδηλατο.

Δε με βολεύει γιατί είναι πεντάιντσο και από 5ιντσα το Mount παίρνει μόνο S4 γιατί έχει dimensions παρόμοια του S3. Τώρα για το Moto E, καλό είναι αλλά έλεγα να πάω σε Samsung. Να δοκιμάσω κάτι άλλο, το αντίθετο από το Xiaomi που έχω τώρα.
Δημοσ.

Φίλε Samsung και καλό σε μικρό budget απλά δεν υπάρχει. Το θέμα είναι να κάνεις και την ζωή σου εύκολη. Μόνο πρόβλημα θα έχεις άμα πάρεις Samsung σε αυτά τα λεφτά

• Like 1
Δημοσ.

Δε με βολεύει γιατί είναι πεντάιντσο και από 5ιντσα το Mount παίρνει μόνο S4 γιατί έχει dimensions παρόμοια του S3. Τώρα για το Moto E, καλό είναι αλλά έλεγα να πάω σε Samsung. Να δοκιμάσω κάτι άλλο, το αντίθετο από το Xiaomi που έχω τώρα.

Για το Moto E(ή moto G)δεν ισχυει αυτο αφου ουτε Motorola δεν εχεις?:P

Γιατί είμαι κολημμένος στη Samsung. Η άλλη επιλογή είναι Refurbished S2.

Ε τοτε παρε Samsung αν εισαι κολλημενος δεν εχει νοημα να προτεινουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...