Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχοντας ένα site για το χωριό και αφού τελείωσε η υπηρεσία hosting που είχα αποφάσισα να μην την ανανεώσω για λόγους οικονομικούς και να κάνω ένα blogspot που είναι και δωρεάν απλά θα κρατήσω το domain και θα αλλάξω τους name server. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω εάν  υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να προσθέσω τα άρθρα που είχα στο site κάπου 300 χωρίς να χρειαστεί να τα ξαναγράψω !! Ας πούμε όταν άλλαζα hosting έπαιρνα back up από την βάση δεδομένων και συνέχιζα κανονικά κάτι αντίστοιχο θα ήθελα εάν γίνεται και εάν ναι με ποιον τρόπο  .

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να ειναι γρηγορη η ματια. Δοκιμασε να το καταφερεις. Αν δεν μπορεσεις, πες μας τι εχεις κανει ή σε ποιο σημειο κολλησες για να σε βοηθησουμε! :)

Δημοσ.

Δε χρειαζεται να ειναι γρηγορη η ματια. Δοκιμασε να το καταφερεις. Αν δεν μπορεσεις, πες μας τι εχεις κανει ή σε ποιο σημειο κολλησες για να σε βοηθησουμε! :)

ακόμα και βιντεακια που έψαξα δεν μπορώ να περάσω τα δεδομένα από το joomla στο blogspot 

Δημοσ.

Καμιά εταιρεία να προσφέρει δωρέαν joomla hosting μέχρι κάποιο όριο?

αυτό έκανα και εγώ πήγα στην 4gr.net και μου έδωσε 100 mb δίσκο και μια βάση δεδομένων με καινούριο domain η απλά μεταφορά του υπάρχοντος εκεί 

Δημοσ.

αποφάσισα να κάνω ένα blog . θα ήθελα να μου προτείνεται ένα tempalte το οποίο θα έχει 5 στοιχειά στο menu και ένα carousel 

ευχαριστώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...