pavloa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα...ψάχνω ένα gps traker για το αυτοκινητό μου....τι έχετε να μου προτείνετε;;;
turbat0s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Κάνε μια καλή ασφάλεια. Ακόμη και οι πιο ερασιτέχνες κλέφτες έχουν gps jammer.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Κάνε μια καλή ασφάλεια. Ακόμη και οι πιο ερασιτέχνες κλέφτες έχουν gps jammer. ...και που ξέρεις οτι το θέλει για τους κλέφτες? http://www.ebay.com/itm/Vehicle-Car-GPS-SMS-GPRS-Tracker-Real-Time-Tracking-Device-System-Remote-TK103B-/371587710597?hash=item56845a7e85:g:eqEAAOxyNo9SsWaV
turbat0s Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ...και που ξέρεις οτι το θέλει για τους κλέφτες? Ναι ενδεχομένως έχεις δίκιο, απλά έθεσα μια παράμετρο για να λάβει υπ'όψιν.
pavloa Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Για το αυτοκίνητο το θέλω για περισσότερη ασφάλεια....αν το πάτε έτσι οτι έχει μηχάνημα που μπλοκάρνουν το σήμα τότε και οι συναγερμοί στο σπίτι που έχουν gsm δεν θα λειτουργήσουν... τέσπα τι έχετε να προτείνετε ;;
turbat0s Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Απόλυτη ασφάλεια δεν υπάρχει φυσικά, παρά μόνο "επίπεδα" ασφάλειας. Το tracker, κατά τη γνώμη μου, έχει ξεπεραστεί και δεν προσφέρει επιπλέον "επίπεδο" ασφάλειας στα μέτρα ασφάλειας που ήδη λαμβάνεις.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Για το αυτοκίνητο το θέλω για περισσότερη ασφάλεια....αν το πάτε έτσι οτι έχει μηχάνημα που μπλοκάρνουν το σήμα τότε και οι συναγερμοί στο σπίτι που έχουν gsm δεν θα λειτουργήσουν... τέσπα τι έχετε να προτείνετε ;; Εγω συμφωνώ, είναι ενα πρόσθετο μετρό, τωρα μάθαμε οι κλέφτες σπάνε τα immobilizer, ta gsm, τους συναγερμούς, τις κλειδαριές λες και δεν μιλάμε για κλέφτες αλλά για επιστημονες Υπάρχουν πολλοί τρόποι, πιο απλοί, να σε κλέψουν, στο φορτώνουν όπως είναι, ή ποιο απλό για ενα κλέφτη σου βάζει το πιστολι στο κεφάλι στο φανάρι ή να στο πάρει απο το περίπτερο και μην το είδατε το αυτοκίνητο, γενικά οτι ειναι πιο εύκολο επιλέγετε, εκτος αν μιλάμε για καμιά Ferrari ασε που σε αυτή την περίπτωση τον σταματάς απο το κινητό σου αν έχεις gsm
kostasbm Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 μην πας σε περιπλοκες λυσεις πηγαινε σε ενα καλο ηλεκτρολογο δικο σου να σου βαλει διακοππτη on off στην αντλια kaysimoy οσο και να κτυπιεται καποιος δε ξεκιναει αν στο φορτωσουν με γερανο με γεια τους με χαρα τους
leonidas_fs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εγω φίλε πήρα το Teltonika FM1120 απο εδω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος!
tarantules Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Εγω φίλε πήρα το Teltonika FM1120 απο εδω και είμαι αρκετά ευχαριστημένος! Πως γίνεται να το πουλάνε το συγκεκριμένο Ελλάδα στα 129€ και στο ebay , από τον ίδιο προφανώς μιας και λέει From Greece , να το πουλάει 80 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά;
leonidas_fs Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω φίλε να σου πω την αλήθεια αλλα μπορεί να μην ειναι ο ίδιος! Δεν πουλάει μονο ενας GPS tracker σε όλη την Ελλάδα!
tarantules Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω φίλε να σου πω την αλήθεια αλλα μπορεί να μην ειναι ο ίδιος! Δεν πουλάει μονο ενας GPS tracker σε όλη την Ελλάδα! Μα το συγκεκριμένο στο ebay μόνο ένας το πουλάει και αυτός είναι από Ελλάδα
pavloa Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπέρα...άργησα λίγο να απαντήσω αλλα δεν πειράζει.. θα πάρω αυτό τελικά http://www.gearbest.com/car-gps-tracker/pp_320284.html?wid=21 αλλά πως θα το συνδέσω με την μπαταρία του αυτοκινήτου;; Απο πότι είδα δεν έχει μέσα καλώδιο για να το συνδέσω με το αυτοκίνητο. Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2016 από pavloa
paylidis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπέρα...άργησα λίγο να απαντήσω αλλα δεν πειράζει.. θα πάρω αυτό τελικά http://www.gearbest.com/car-gps-tracker/pp_320284.html?wid=21 αλλά πως θα το συνδέσω με την μπαταρία του αυτοκινήτου;; Απο πότι είδα δεν έχει μέσα καλώδιο για να το συνδέσω με το αυτοκίνητο. Υπαρχει χωριά εξάρτημα - τροφοδοτικό για να σου κατεβάζει 12 dc -> 5 dc που θελει αυτο και με τον κατάλληλο κονεκτορα. Πρέπει να εχω μαλιςτα ενα κάπου αν δε ενδιαφέρει. Ένας φίλος έκανε πατέντα με φορτιστή αυτοκινητου μόνιμα συνδεδεμένο πάνω στην μπαταρία και οταν κάηκε ο φορτιστής (γιατι ειναι θέμα χρόνου, δεν ειναι σχεδιασμένος για αυτο) έκαψε μαζί και το Gps και φυσικά δε το πήρε πρέφα αμεςα αλλα τυχαία έπαιζε και ειδε οτι δε δουλεύει... Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2016 από paylidis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα