Προς το περιεχόμενο

gps tracker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tι εννοεις οτι το gps νιωθει μια στο τόσο;

Το shock alarm σε αυτό το μοντέλο ειναι ενσωματωμένο. Ηταν προφανες οτι δεν μπορεις να περιμένεις πολλα...αν με ρωταγατε νωρίτερα για αυτό θα σας το ελεγα (εχω δοκιμασει τα πιο πολλα μοντέλα που κυκλοφορουν)

Πιο θεωρεις πιο αξιοπιστο που να μπορει να παρει ρευμα από το αυτοκινητο και να μην θελει μπαταρια ?

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το TK103 που εχω και εγω ειναι σουπερ (βγαινει και το 103B με τηλεχειριστηριο για οπλισμό ωστε να μειώσεις τα μυνηματα απο το κινητο)... παιρνει ρευμα απο το αμαξι και εχει μια μικρη ενσωματωμενη μπαταρία σε περίπτωση που σου αφαιρεσουν την μπαταρία του αυτοκινήτου. Επιπλέον εχει άπειρες ειδοποιήσεις (χαμηλή τάση αυτοκινήτου, ανοιγμα πορτας ή αναφλεξη-εφόσον το οπλίζεις ως συναγερμο) και παίρνει κραδασμικό εξωτερικό (τον εχω βάλει αλλα είναι υπερευαίσθητος με αποτέλεσμα να μην το χρησιμοποιώ, και η πλακα ειναι οτι δε ξερω που σκατα τον εχει κρυψει η ηλεκτρολόγος για να τον ρυθμίσω).

• Like 1
Δημοσ.

Το TK103 που εχω και εγω ειναι σουπερ (βγαινει και το 103B με τηλεχειριστηριο για οπλισμό ωστε να μειώσεις τα μυνηματα απο το κινητο)... παιρνει ρευμα απο το αμαξι και εχει μια μικρη ενσωματωμενη μπαταρία σε περίπτωση που σου αφαιρεσουν την μπαταρία του αυτοκινήτου. Επιπλέον εχει άπειρες ειδοποιήσεις (χαμηλή τάση αυτοκινήτου, ανοιγμα πορτας ή αναφλεξη-εφόσον το οπλίζεις ως συναγερμο) και παίρνει κραδασμικό εξωτερικό (τον εχω βάλει αλλα είναι υπερευαίσθητος με αποτέλεσμα να μην το χρησιμοποιώ, και η πλακα ειναι οτι δε ξερω που σκατα τον εχει κρυψει η ηλεκτρολόγος για να τον ρυθμίσω).

Κοστος συνολικο με την τοποθετηση . Να υποθεσω ότι κάθε sms που σου στελνει εχει χρεωση αναλογα με τον παροχο. Σωστα ?

Καποιο link για αγορα ?

Δημοσ.

Μια πιάνει μια δεν πιάνει το gps.. ακόμα και σε εξωτερικό χώρο .Το shock alarm δεν νιώθει καθόλου , στέλνω sms για να το οπλίσω ..μου στέλνει οκ και μετα και μπουκέτο να του σκάσω δεν μου στέλνει τίποτα .Ο μόνος λόγος που το πήρα είναι για το shock alarm αλλά αφού δεν λειτουργεί είναι για πέταμα .

Δεν πειράζει έτσι κ αλλιώς από την αρχή είχα στο μυαλό μου να φτιάξω custom project σε arduino οπότε θα πάω για αυτό .

Y.Γ

Έφαγα και 4 ευρώ σε sms με την μαλακία  :-D

Δημοσ.

Κοστος συνολικο με την τοποθετηση . Να υποθεσω ότι κάθε sms που σου στελνει εχει χρεωση αναλογα με τον παροχο. Σωστα ?

Καποιο link για αγορα ?

Το ειχα αγοράσει εγω γυρω στο 45-50αρι τότε (2012) και μου το τοποθέτησε ηλεκτρολόγος δωρεαν σε αντιπροσωπεία λόγω κάποιων αλλων εκκρεμοτήτων που ειχαμε. Δεν ειναι κάτι δύσκολο, το κανεις και μόνος σου (εαν δε θες να συνδεσεις να κοβει παροχή βενζίνης-που εχει και αυτη τη δυνατότητα). Σε κάθε περίπτωση πάνω απο 20€ δε βρισκω λόγο να σου πάρει...

Ναι χρεωνει το καθε sms που στελνει, εχει δυνατότητα να λειτουργει με data αλλα δεν εξυπηρετει.

Μια πιάνει μια δεν πιάνει το gps.. ακόμα και σε εξωτερικό χώρο .Το shock alarm δεν νιώθει καθόλου , στέλνω sms για να το οπλίσω ..μου στέλνει οκ και μετα και μπουκέτο να του σκάσω δεν μου στέλνει τίποτα .Ο μόνος λόγος που το πήρα είναι για το shock alarm αλλά αφού δεν λειτουργεί είναι για πέταμα .

Δεν πειράζει έτσι κ αλλιώς από την αρχή είχα στο μυαλό μου να φτιάξω custom project σε arduino οπότε θα πάω για αυτό .

Y.Γ

Έφαγα και 4 ευρώ σε sms με την μαλακία  :-D

κακο αυτό, μαλλον επεσες σε ελατωμματικό

• Like 1
Δημοσ.

Το ειχα αγοράσει εγω γυρω στο 45-50αρι τότε (2012) και μου το τοποθέτησε ηλεκτρολόγος δωρεαν σε αντιπροσωπεία λόγω κάποιων αλλων εκκρεμοτήτων που ειχαμε. Δεν ειναι κάτι δύσκολο, το κανεις και μόνος σου (εαν δε θες να συνδεσεις να κοβει παροχή βενζίνης-που εχει και αυτη τη δυνατότητα). Σε κάθε περίπτωση πάνω απο 20€ δε βρισκω λόγο να σου πάρει...

Ναι χρεωνει το καθε sms που στελνει, εχει δυνατότητα να λειτουργει με data αλλα δεν εξυπηρετει.

κακο αυτό, μαλλον επεσες σε ελατωμματικό

Καποιο από αυτά λες ότι εχεις ?

https://www.skroutz.gr/c/614/gps_trackers.html?keyphrase=gps+tracker+tk103

Δημοσ.

Ναι εχω το "σκετο" ΤΚ103. Αυτό με το ασυρματο τ/χ ειναι το νεο "καλυτερο" μοντέλο... Στο ebay παίζει στη μιση τιμη και κάτω αν το ψαξεις λιγο

Μονο το ΤΚ103b βλεπω στην μιση τιμη και από ότι ειδα Free Shipping

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=%CE%A4%CE%9A103&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.X%CE%A4%CE%9A103b.TRS0&_nkw=%CE%A4%CE%9A103b&_sacat=0

Δημοσ.

Y.Γ

Έφαγα και 4 ευρώ σε sms με την μαλακία :-D

Παρέλαβα και εγω. Φάγαμε φόλα μάλλον και πέσαμε σε κλώνους και μαλιςτα ελαττωματικούς. Εμένα δεν βγαζει καθολου σήμα Gps. Οπως ειμαι παω για ticket....

(Είχα φαει ανάλογα φόλα απο δυο που είχα παρει απο το eBay... τελικα μονο ΤΚ103......ποτέ δεν είχα τετοιο θέμα με όσα πήρα ειτε για μενα ειτε για φίλους ...)

Δημοσ.

^Αφού έχεις ένα που δουλεύει σωστά γιατί συνεχίζεις να παίρνεις;!

για φίλους, συγγενεις, multicopter κλπ...

Επισης εχω ενα κουσουρι που μου εχει κολλησει λόγω δουλειας σε πολλά πραγματα να εχω παντα backup (κοινως και στο αμαξι μου δεν εχω μονο ενα αλλα δυο διαφορετικά τρακερ σε άλλο σημειο κλπ) οποτε καλό ειναι να υπαρχει ενα καβα...

• Like 1
Δημοσ.

@παυλίδης 

Έχεις κάποιο άλλο να προτείνεις από gearbest ; μου είπαν να μου δώσουν τα χρήματα πίσω η να μου το ξαναστείλουν ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...