jeandoumpier Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα παίδες. Έχω κουμπωμένη μια μνήμη single channel 8gb, και συγκεκριμένα αυτή Site: Samsung8GB DDR3 και παράγγειλα για το ένα ελεύθερο slot που απομένει να αγοράσω αυτή Site: Corsair 8GB DDR3 ώστε να έχω συνολικά 16 gb μνήμη. Με την μητρική ψάχνοντας είδα πως είναι συμβατή. Δεν ξέρω όμως αν είναι συμβατή με την ήδη υπάρχουσα samsung που σας έδειξα παραπάνω. Έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, (hz, volt, CAS, timings) εκτός από ένα, το tRAS, δηλαδή τον τελευταίο αριθμό στα specs. Η μία έχει 11-11-11-28 και η άλλη 11-11-11-30. ΌΛΑ τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους, είναι ακριβώς ίδια. Έχω windows 8.1 στα 64. Πιστεύεται πώς θα έχω κάποιο πρόβλημα με την συμβατότητα των δύο καρτών μεταξύ τους; Ευχαριστώ.
xristosxaza Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 εγω πιστευω οχι φιλε δεν θα εχεις καποιο προβλημα,μονο η μαρκα αλλαζει ουσιαστικα,αλλα ας σου απαντησουν και οι πιο εμπειροι
Physiciant Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Εφόσον τα χαρακτηριστικά τους ταιριάζουν τότε είναι πολύ απίθανο να υπάρχει θέμα ασυμβατότητας.
mourgolukos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2016 Δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα, απλά η πιο γρήγορη από τις 2 θα δουλευει στην συχνότητα και τα ρολόγια της πιο αργής. Αν βρισκόμασταν σε εποχές sdram μπορεί να είχες θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα