kprimax Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Νομίζω ότι είναι καλή τιμή για τα χαρακτηρηστικά του. http://www.everbuying.net/product1150845.html 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το καταστημα, αξιοπιστο; Μονο η μπαταρια του με χαλαει, κατα τ'αλλα ειναι οτι πρεπει για δωρακι.
kalodrei Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το καταστημα, αξιοπιστο; Μονο η μπαταρια του με χαλαει, κατα τ'αλλα ειναι οτι πρεπει για δωρακι. είναι άλλο κατάστημα του gearbest. Αξιόπιστο είναι
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Να είχε και μια 5" οθόνη αυτό θα ήταν τέλειο! Κοίτα να δεις τι παίρνεις με 35€!
nek4d Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ειχα παρει 2 πριν κανα μηνα στα 33 ευρω προσφορα, presale αν θυμαμαι καλα. Ειναι αψογα για τα λεφτα τους, καλα πλαστικα, κανενα προβλημα, ευρωπαικο φις φορτιστη, παιρνουν 2 ειδη sim, μια χαρα. Εκαναν και ΟΤΑ update κανονικα. Το ενα εφυγε σε φιλο χωρις απαιτησεις και ειναι πολυ ευχαριστημενος. Ειχα παρει παλαιοτερα για φιλο ενα αλλο vkworld και ηταν επισης κυριλε, εξ'ου και η παραγγελια. --- Για 5" οθονη που λεει ο φιλος παραπανω, τρεχει σε προσφορα αντιστοιχου επιπεδου το Leagoo Alfa 5 (5'', 1gb, 8gb). Πηρα και απο αυτο για δοκιμη και ηρθαν ταχυτατα για Κινα, καπου σε 13 ημερες. Διαφορές: antutu F1 21700, ενω A5 14.700cam καλυτερη του A5sim a5: 2 minibattery, F1 στα 1850, ενω του A5 στα 2200 Οθονη, λιγο καλυτερη του Α5, χωρις να ειναι κακη του F1. Βαρος 110 gr το F1, εναντι 137 το Α5. Σημ. Και στα 2 αυτα, δεν υπαρχει ιχνος κινεζιας, καθαρο λογισμικο. --- Παρολα αυτα, με λιγα ευρω παραπανω (50-55 ευρω), μπορειτε να βρειτε το Bluboo Picasso (5'', 2gb, 16gb) Απο αυτο δεν εχω, αλλα περιμενω να ερθει! Presale και αυτο. Ηταν τοτε το φθηνοτερο με 2gb ram. Μαλλον ακομη θα ειναι, δεν το ψαχνω τωρα ξανα. Φαινεται πιο ομορφο εξωτερικα, θα δουμε. antutu 20.900152 gr2.500 mah 4
elias1982 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 το Gps του λειτουργει καλα? κλειδωνει γρηγορα δορυφορους?
kingsize Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 το Gps του λειτουργει καλα? κλειδωνει γρηγορα δορυφορους? Έχω το κινητό εδώ και ένα μηνά, πάρα μα πάρα πολλή καλό για τα λεφτά του. Μετά και την τελευταία αναβάθμιση ΟΤΑ V 1.0.5 κάτι έγινε με το GPS. Μετά από τα σχόλια που διάβασα Site: εδώ το έκανα Root και του έβαλα το < Faster GPS > από τότε βρίσκει 5 με 6 δορυφόρους και κλειδώνει τους 3 άντε 4 , του παίρνει βέβαια κανα 2λεπτο για να τους βρει. Αυτά βέβαια στη βεράντα του σπιτιού μου και όχι σε κατάσταση πλοήγησης στο δρόμο. Ενώ όταν είχε έρθει το τηλέφωνο < μαμα > 10 λεπτά το άφησα με το GPS Locker και δεν βρήκε κανέναν. Τώρα όσο αφορά τα τηλέφωνα που πρότεινε ο nek4d Επειδή τα έχω και τα δυο, έχω να πω πως η Κάμερα στο Picasso είναι ότι χειρότερο έχω δει ποτέ μου, και δεν το λέω μόνο εγώ, έχει χάλια χρώματα, η εικόνα είναι πάντα θολή. Ούτε το Νοκια 2700 που έχω από παλιά δεν βγάζει τόσο χάλια φωτογραφίες. Κατά τα αλλά είναι ότι ποιο γρήγορο μπορείς να πάρεις σε αυτά τα χρήματα, με πολύ ωραία οθόνη και 2Gb Ram. To Leagoo έχει ωραία κάμερα για την κατηγορία του, έχει κάποια κολληματακια αλλά γενικά είναι ένα καλό τηλέφωνο. 1
Agathoklis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ήρθε σήμερα... Εξαιρετικό κινητακι. Πολύ καλή ποιότητα για τα χρήματα του. Μου έκανε εντύπωση που έτρεξε κατευθείαν ΟΤΑ ενημέρωση. Παρηγγειλα και άλλα για δώρα. Ο ορισμός του "τηλεφώνου για την Ελληνίδα μάνα"
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ήρθε σήμερα... Εξαιρετικό κινητακι. Πολύ καλή ποιότητα για τα χρήματα του. Μου έκανε εντύπωση που έτρεξε κατευθείαν ΟΤΑ ενημέρωση. Παρηγγειλα και άλλα για δώρα. Ο ορισμός του "τηλεφώνου για την Ελληνίδα μάνα" Αν γνωρίζει αγγλικά. Στην περιγραφή αναφέρει λίγες γλώσσες στην υποστήριξη -όχι την ελληνική- και γι'αυτό ακύρωσα τη δική μου παραγγελία (που είχα κάνει ακριβώς με το κριτήριο που ανάφερες).
Zandim Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ο ορισμός του "τηλεφώνου για την Ελληνίδα αγγλομαθη μάνα" fixed 1
Agathoklis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Εμένα μία χαρά Ελληνικά έχει... Pure lollipop φοράει ρε παιδια. Γιατί να μην έχει Ελληνικά? Επίσης κυκλοφορεί και Ελλάδα στα μαγαζιά στα 60€. Λέτε να το έφερναν χωρίς υποστήριξη της γλώσσας?
SnakeMJK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Παίδες, αυτά τα κινητά έχουν σχεδόν stock android, άρα θα έχει και ελληνικά. Να καπακώσει κάποιος από πάνω πειραγμένο UI και να αφαιρέσει γλώσσα είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί. Ο μόνος φόβος είναι τα πειραγμένα κινέζικα android που δεν έχουν καν αγγλικά.
xristossl2000 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το έχω εδώ και ένα μήνα από banggood πάλι στα 35 ευρώ. Μια χαρά ελληνικά έχει. Το έδωσα ήδη στη μάνα μου και περιμένω και θήκη. Πολύ τίμιο.
JohnMik Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Το δικό μας μετά απ 10 μέρες χρήσης έβγαλε μια πράσινη γραμμή στην οθόνη. Μίλησα με τους κινέζους και μου δώσανε 15USD refund γιατί δεν άξιζε να το στείλω πίσω! Ελληνικά έχει κανονικά! για όποιον ενδιαφέρεται η μπαταρία με μέτρια χρήση με το ζόρι σε βγάζει απ' το πρωι ως το βράδυ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα