Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε όλους

επειδή είμαι εντελώς άσχετος θα ήθελα μερικές συμβουλές να

ανεβάσω λίγο τον 2500κ από στοκ που τον έχω ώστε να μπορεί

να τρέξει άνετα μια gtx970 με την οποία σκοπεύω να αντικαταστησω την

υπάρχουσα gtx760 και να μην έχω πρόβλημα "μπουκαλιού" 

το σύστημα αποτελείται από 

2 χ Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600MHz

CoolerMaster Hyper TX3 EVO

Corsair Builder Series CX600  

Gigabyte Z77X-D3H

δεν έχω πειράξει ποτέ επεξεργαστή έχω διαβάσει διάφορα θέματα αλλά μπερδεύομαι

με τους τεχνικούς όρους

οποιαδήποτε συμβουλή θα με βοηθούσε

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Δημοσ.

γεια σε όλους

επειδή είμαι εντελώς άσχετος θα ήθελα μερικές συμβουλές να

ανεβάσω λίγο τον 2500κ από στοκ που τον έχω ώστε να μπορεί

να τρέξει άνετα μια gtx970 με την οποία σκοπεύω να αντικαταστησω την

υπάρχουσα gtx760 και να μην έχω πρόβλημα "μπουκαλιού" 

το σύστημα αποτελείται από 

2 χ Corsair Vengeance 4GB DDR3-1600MHz

CoolerMaster Hyper TX3 EVO

Corsair Builder Series CX600  

Gigabyte Z77X-D3H

δεν έχω πειράξει ποτέ επεξεργαστή έχω διαβάσει διάφορα θέματα αλλά μπερδεύομαι

με τους τεχνικούς όρους

οποιαδήποτε συμβουλή θα με βοηθούσε

σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

καταρχας πριν κανεις οτιδηποτε κατεβασε ενα προγραμματακι σαν και αυτο..και τσεκαρε θερμοκρασιες βολτ κλπ...

http://www.hwinfo.com/

και επισης τρεξε μετα και ενα http://www.mersenne.org/download/

για να δεις που φτανει σε θερμοκρασιες με το στρες τεστ....

ωστε να δεις πρωτα αν ειναι ολα οκ και μετα να εχεις και μια βαση για αρχη που πρεπει να ειναι και που θα φτασει...

απο εκει και περα μπες και κανα utube να δεις για τη μητρικη σου κανα βιντεο με οβερκλοκ κλπ κλπ...

και αφου εχεις μαθει πεντε πραγματα ξεκινας διαδικασια οβερκλοκ...

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θα ήθελα και γω να ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτόν τον επεξεργαστή αλλά και την MB. Έχω την MSI P67A-GD65. Και τον επεξεργαστή και την MB τα έχω από το 2011 και δεν έχω κάνει ποτέ overclock. Έχω την GTX 660 MSI TwinFrzr και σκοπεύω να πάρω ή την rx 480 ή την GTX 1060, ανάλογα τιμές benchmarks και λοιπά. Όλα αυτά σε κανένα μήνα να κατέβουν και λίγο οι τιμές. Από τώρα όμως άρχισα να αναβαθμίζω το PC μου. Περιμένω από Δευτέρα τις Corsair Vengeance Pro 2133MHZ 2x4GB και αμέσως μετά θα πάρω SSD 250GB, μάλλον τον Samsung 850EVO. Τελευταία θα αφήσω την κάρτα γραφικών. Θέλω λοιπόν αντί να πάω σε ολική αναβάθμιση να οβερκλοκάρω την cpu. Επειδή είμαι εντελώς νουμπάς σε αυτό θα το κάνω με το OC Genie που έχει η MB πάνω στο PCB. Αυτό που θέλω να ρωτήσω και δεδομένου ότι έχω την cpu σχεδόν 5 χρόνια τώρα, δε ξέρω τι παίζει με την πάστα (την πήρα μαζί με την ψύκτρα επάνω). Μπορώ με ασφάλεια να κάνω overclock με το OC Genie button με την stock ψύκτρα ή πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάρω μία πολύ καλύτερη για να μη μου καεί κιόλας!

Δημοσ.

Θα ήθελα και γω να ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτόν τον επεξεργαστή αλλά και την MB. Έχω την MSI P67A-GD65. Και τον επεξεργαστή και την MB τα έχω από το 2011 και δεν έχω κάνει ποτέ overclock. Έχω την GTX 660 MSI TwinFrzr και σκοπεύω να πάρω ή την rx 480 ή την GTX 1060, ανάλογα τιμές benchmarks και λοιπά. Όλα αυτά σε κανένα μήνα να κατέβουν και λίγο οι τιμές. Από τώρα όμως άρχισα να αναβαθμίζω το PC μου. Περιμένω από Δευτέρα τις Corsair Vengeance Pro 2133MHZ 2x4GB και αμέσως μετά θα πάρω SSD 250GB, μάλλον τον Samsung 850EVO. Τελευταία θα αφήσω την κάρτα γραφικών. Θέλω λοιπόν αντί να πάω σε ολική αναβάθμιση να οβερκλοκάρω την cpu. Επειδή είμαι εντελώς νουμπάς σε αυτό θα το κάνω με το OC Genie που έχει η MB πάνω στο PCB. Αυτό που θέλω να ρωτήσω και δεδομένου ότι έχω την cpu σχεδόν 5 χρόνια τώρα, δε ξέρω τι παίζει με την πάστα (την πήρα μαζί με την ψύκτρα επάνω). Μπορώ με ασφάλεια να κάνω overclock με το OC Genie button με την stock ψύκτρα ή πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πάρω μία πολύ καλύτερη για να μη μου καεί κιόλας!

Με την στοκ το ξεχνας το OC, δεν ειναι οτι θα σου καει αλλα θα ψηνεις καφε χαλαρα με οτι αυτο συνεπαγεται.

Δημοσ.

Με την στοκ το ξεχνας το OC, δεν ειναι οτι θα σου καει αλλα θα ψηνεις καφε χαλαρα με οτι αυτο συνεπαγεται.

Μάλιστα.. Οπότε μάλλον θα πάρω αυτήν του φίλου από πάνω. Με φαίνεται πάρε το ένα, πάρε το άλλο τελικά η ολική αναβάθμιση πιο φτηνά θα με βγει!!! Χαχαχα!!! Πάντα για 1080p μιλάω! Δεν με ενδιαφέρει 2K ή 4K

Δημοσ.

Καλά ή ψύξη δεν πάει άχρηστη. Σίδερο είναι δεν χαλάει και όταν κάποτε πας σε αναβάθμιση λογικά θα την βάλεις και εκεί ;)

Δημοσ.

Καλά ή ψύξη δεν πάει άχρηστη. Σίδερο είναι δεν χαλάει και όταν κάποτε πας σε αναβάθμιση λογικά θα την βάλεις και εκεί ;)

Ναι εννοείται αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...