Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι ακομα πιανω τοσο εκει.ο ηλεκτρολογος δεν εχει ερθει ακομανα μου περασει την πριζα.απλα στην πριζα την αλλη όπου επιανα 35000 τωρα πιανω 40000 απλα και μονο με το σπλιττερ.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με απ' ευθείας καλώδιο θα έχεις 50.

Εάν χρειάζεσαι ίντερνετ και σε άλλο χώρο πρέπει να κοιτάξεις την εσωτερική καλωδίωση.

Δημοσ.

το κακό ειναι ότι δε θα κλειδώνουν όλες οι πριζες του σπιτιου σε 49.998 αλλα μονο η καινουρια που θα ανοιξουμε στο δωμάτιό μου

Συγνώμη αλλά επαναλαμβάνω την ερώτηση μου, υπάρχει λόγος που θες όλες οι μπρίζες του σπιτιού να κλειδώνουν 49.998; Βόλτες θα το κάνεις το ρουτερ μέσα στο σπίτι;

Απο περιέργεια όχι τίποτα άλλο...

Δημοσ.

επειδή ειαι διόροφο το σπιτι και κάθομαι μονο στον κατω όροφο θέλω τουλάχιστον μια πρίζα να εχει καλό σημα κάτω.

παρόλα αυτα ισχύει ότι αυτο που ζήτησα ακούγεται ακραίο  :-D

Δημοσ.

Γεια σας παιδια σκεφτομαι την αναβάθμιση σε vdsl απο adsl που είμαι τωρα στh forthnet. Ξέρετε περίπου πόσο χρόνο θα διαρκέσει η μετατροπή της γραμμής αλλα και τι προσφορές μπορώ να παρω για σκετο ιντερνετ vdsl;

Sorry για το offtopic τωρα ειδα περι τινος προκειται το θεμα αν μπορεί καποιος ας το διαγράψει

Δημοσ.

επειδή ειαι διόροφο το σπιτι και κάθομαι μονο στον κατω όροφο θέλω τουλάχιστον μια πρίζα να εχει καλό σημα κάτω.

παρόλα αυτα ισχύει ότι αυτο που ζήτησα ακούγεται ακραίο :-D

Μπορείς να βάλεις το Modem στην πιο καλή πρίζα του σπιτιού και να βάλεις ένα Extender εκεί που πιάνει ελάχιστο σήμα, (μάλλον κοντά στην σκάλα) και άλλο 1 στον κάτω όροφο που θα παίρνει από το άλλο Extender χωρίς να κάνεις ακροβατικά στις πρίζες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...