Me1990 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 ναι ακομα πιανω τοσο εκει.ο ηλεκτρολογος δεν εχει ερθει ακομανα μου περασει την πριζα.απλα στην πριζα την αλλη όπου επιανα 35000 τωρα πιανω 40000 απλα και μονο με το σπλιττερ.
makfil Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Με απ' ευθείας καλώδιο θα έχεις 50. Εάν χρειάζεσαι ίντερνετ και σε άλλο χώρο πρέπει να κοιτάξεις την εσωτερική καλωδίωση.
JohnTehGreek Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2016 το κακό ειναι ότι δε θα κλειδώνουν όλες οι πριζες του σπιτιου σε 49.998 αλλα μονο η καινουρια που θα ανοιξουμε στο δωμάτιό μου Συγνώμη αλλά επαναλαμβάνω την ερώτηση μου, υπάρχει λόγος που θες όλες οι μπρίζες του σπιτιού να κλειδώνουν 49.998; Βόλτες θα το κάνεις το ρουτερ μέσα στο σπίτι; Απο περιέργεια όχι τίποτα άλλο...
Me1990 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 επειδή ειαι διόροφο το σπιτι και κάθομαι μονο στον κατω όροφο θέλω τουλάχιστον μια πρίζα να εχει καλό σημα κάτω. παρόλα αυτα ισχύει ότι αυτο που ζήτησα ακούγεται ακραίο
timos71 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Γεια σας παιδια σκεφτομαι την αναβάθμιση σε vdsl απο adsl που είμαι τωρα στh forthnet. Ξέρετε περίπου πόσο χρόνο θα διαρκέσει η μετατροπή της γραμμής αλλα και τι προσφορές μπορώ να παρω για σκετο ιντερνετ vdsl; Sorry για το offtopic τωρα ειδα περι τινος προκειται το θεμα αν μπορεί καποιος ας το διαγράψει
Dantε Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Εμενα εκανε 3 μερες. Τριτη απογευμα εγινε η αιτηση,παρασκευη ειχα 50αρι.
panos- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 επειδή ειαι διόροφο το σπιτι και κάθομαι μονο στον κατω όροφο θέλω τουλάχιστον μια πρίζα να εχει καλό σημα κάτω. παρόλα αυτα ισχύει ότι αυτο που ζήτησα ακούγεται ακραίο Μπορείς να βάλεις το Modem στην πιο καλή πρίζα του σπιτιού και να βάλεις ένα Extender εκεί που πιάνει ελάχιστο σήμα, (μάλλον κοντά στην σκάλα) και άλλο 1 στον κάτω όροφο που θα παίρνει από το άλλο Extender χωρίς να κάνεις ακροβατικά στις πρίζες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα