Me1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 καλησπέρα, μένω αρκετα μακριά απο το αστικο κέντρο περιπου 6 km και εχω υποβάλλει αίτηση για vdsl 50 forthnet απο καφαο.Το καφάο βρίσκεται περιπου στα 700 μετρα απο το σπίτι μου. γνωρίζετε περιπου τι ταχυτητα vdsl να περιμένω οταν ενεργοποιηθεί? παραθετω τα στοιχεία της γραμμής μου . μεχρι τωρα επιανα μάξιμουμ 7 dl σε adsl.
makfil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το KV που λες είναι από τις νέες καμπίνες του ΟΤΕ ή το παλιό;
makfil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχεις δει το συγκεκριμένο KV (στα 600μ.) ή όχι; Είναι μεγάλη τρίφυλλη ή δίφυλλη γκρι καμπίνα ή το μικρό παλιό; Γενικά, έχεις δει άλλες νέες καμπίνες στην περιοχή σου; Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι;
Me1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ειναι δυο καμπινες.μια μικρη και μια μεγαλη και οι δυο δίφυλλες. άλλες νεες καμπινες στην περιοχη μου δυστυχως δεν εχω δει να καταστκευάζονται. βρισκομαι εξω απο τον πυργο ν. ηλειας.
makfil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Σ' αυτή τη φωτο (από τον πολύ καλό οδηγό του poulinos) φαίνεται ένα παλιό KV και μια νέα τρίφυλλη καμπίνα του ΟΤΕ.
Me1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 διφυλλο πλαστικο σαν το δεξια στην φωτο αλλα όχι τοσο καθαρο οπως αυτο και δεν εχει πανω του σημα ΟΤΕ.
makfil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εάν δεν έχει αεραγωγούς, για εξαερισμό, μάλλον δεν είναι του ΟΤΕ αλλά άλλου φορέα και, φυσικά, δεν είναι πλαστικές οι νέες καμπίνες του ΟΤΕ. Με αυτά τα δεδομένα, στην ουσία, δεν έχει εγκατασταθεί νέο δίκτυο του ΟΤΕ στην περιοχή σου, στο οποίο τα KV είναι συνδεδεμένα μέσω οπτικής ίνας με το ΑΚ. Επομένως, δεν πρόκειται να σου δώσει κανένας πάροχος vdsl και μάλιστα 50, στην απόσταση που βρίσκεσαι από το ΑΚ.
Me1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 το γνωρίζω.αλλα εμενα μου ειπανε οτι θα παρω σημα απο το καφαο και οχι απο το αστικο κεντρο. και στο σάητ και των δυο εταιριων βλεπω οτι εχω διαθεσιμοτητα για vdsl.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλά με 43db attenuation δεν υπάρχει περίπτωση να του είπαν για VDSL από Α/Κ, σε μένα με 30-31 που είχαν ούτε καν το σκέφτηκαν (όσο μεγαλύτερο τόσο χειρότερο) http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php Σύμφωνα με το calculator πάντως δεν είσαι στα 6km από το Α/Κ αλλά 3.1km Τώρα για το πόσο θα πιάνεις από το KV που ανέφερες δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά. Είναι σίγουρο ότι θα παίζεις από αυτό στα 700m?
makfil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 το γνωρίζω.αλλα εμενα μου ειπανε οτι θα παρω σημα απο το καφαο και οχι απο το αστικο κεντρο. και στο σάητ και των δυο εταιριων βλεπω οτι εχω διαθεσιμοτητα για vdsl. Και βέβαια από KV θα πάρεις, όπως όλοι όσοι παίρνουν vdsl από τα ΝΕΑ KV του ΟΤΕ που συνδέονται με οπτική ίνα με το ΑΚ και όχι με χαλκό όπως τα παλιά. Η διαφορά είναι ότι αυτά που σου είπαν είναι κόλπα των παρόχων να προσελκύσουν νέους πελάτες και όταν προχωρήσει η διαδικασία με συμβόλαιο θα σου πει ο πάροχος ότι, δυστυχώς δεν μποεί να σου δώσει vdsl αλλά adsl.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ειναι πολύ απλο να δεις αν εχεις διαθεσιμότητα σε vdsl απο οποιαδήποτε εταιρεία, μπες στο σιτε του οτε και δες τι διαθεσιμότητα έχεις, μονο τοτε θα είσαι σίγουρος
Me1990 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Παιδιά το έχω πόσες φορες κοιτάξει στο σάιτ και του ΟΤΕ και της Forthnet.και λεει ότι εχω διαθεσιμότητα για vdsl.να σας πω την αλήθεια και μένα μου κάνει εντύπωση που με βγάζει διαθέσιμο διότι ειμαι μακριά από την πόλη αλλα στην εθνική οδό πάνω.εχω ρωτήσει πόσες φορες τη Forthnet για το αν ειναι σίγουροι ότι ειμαι διαθέσιμος και μου λένε μην ανησυχείτε είστε διαθέσιμος.τώρα δε ξερω τι άλλο να κάνω. Πάντως τέτοιο κουτί σαν το παραπάνω που βλέπω δεν εχω δει στην περιοχή μου.ειμαι και άσχετος από αυτα βέβαια. Πηγα στον ΟΤΕ και ρώτησα μόλις και μου λένε ότι όντως εχε μπει οπτική ίνα εδω που μένω.το καφάο άφαντο ακόμα.
makfil Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μήπως δεν είναι KV του ΟΤΕ αυτό που βλέπεις και το κανονικό βρίσκεται σε άλλη θέση; Κάνε μια βόλτα γύρω από το οικοδομικό τετράγωνο και λίγο πιο πέρα μήπως βρεις νέα καμπίνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα