Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Εχω την εξςη ερωτηση. Καποιος που ξερει αυτη την στιγμη C# και mySQL σε ενα καλο επιπεδο, τι θα του προτεινατε να κανει, ωστε μεσα στα επομενα 2-3 χρονια να μπορουσε να ειναι σε ενα επιπεδο junior programmer ?

Δημοσ.

Τίποτα το συγκεκριμένο. Οτι μαθαίνεις καλό είναι. Σίγουρα όμως θα πρέπει να ξέρεις καλά Java και .NET μιας και αυτά τα ζητάνε πάρα πολλοί.

Δημοσ.

Αν ηξερα καλα c# θα προσπαθουσα να φτιαξω καμια εφαρμογη με .net ή να προσφερω τις γνωσεις μου σε καποιο open source project. Απαιτειται να εχω κατι να δειξω πριν διεκδικησω junior θεση.

σχετικα με την προσφορα σου σε open source διαβασε και Source.png Πηγή: τουτο για μια μικρη ιδεα. Α! και μαθε git. καλο θα σου κανει.

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να μάθεις πολύ δυνατό pure Javascript και Jquery, καθώς και τα δύο έχουν έρθει για να μείνουν για πολύ καιρό. 

Δημοσ.

Δυο γλώσσες που με το υπόβαθρο που έχεις θα μάθεις σχετικά  εύκολα και θα σου φανούν χρήσιμες είναι η python και η R, ειδικά αν έχεις κάποια στιγμή στο μυαλό σου να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε αφορά data analysis.

Δημοσ.

Γεια σας. Εχω την εξςη ερωτηση. Καποιος που ξερει αυτη την στιγμη C# και mySQL σε ενα καλο επιπεδο, τι θα του προτεινατε να κανει, ωστε μεσα στα επομενα 2-3 χρονια να μπορουσε να ειναι σε ενα επιπεδο junior programmer ?

Εάν με το junior programmer εννοείς code monkey, τότε όποια γλώσσα έχει πέραση.

Εάν εννοείς όντως programmer, τότε:

- λειτουργικά συστήματά

- διακριτά μαθηματικά

- δομές δεδομένων

- διάβασμα Booch

- μεταγλωτιστές

- σχεσιακή άλγεβρα

- δίκτυα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να μείνεις στην ίδια γλώσσα και να προεκτείνεις τις γνώσεις σου σε web development. ASP.NET MVC κλπ.

Δημοσ.

JavaScript/jquery ειναι hot. Βασικές γνώσεις MVC. Θα μπορούσες να δεις και mobile programming τώρα που η Microsoft δίνει τζάμπα το xamarin. Μπορείς επίσης να τελειοποιησεις την SQL, μαθαίνοντας και άλλο περιβάλλον (π.χ. SQL server η oracle).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...