Ονειρολογίτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Γεια σας. Εχω την εξςη ερωτηση. Καποιος που ξερει αυτη την στιγμη C# και mySQL σε ενα καλο επιπεδο, τι θα του προτεινατε να κανει, ωστε μεσα στα επομενα 2-3 χρονια να μπορουσε να ειναι σε ενα επιπεδο junior programmer ?
_Theo_ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τίποτα το συγκεκριμένο. Οτι μαθαίνεις καλό είναι. Σίγουρα όμως θα πρέπει να ξέρεις καλά Java και .NET μιας και αυτά τα ζητάνε πάρα πολλοί.
nickname2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αν ηξερα καλα c# θα προσπαθουσα να φτιαξω καμια εφαρμογη με .net ή να προσφερω τις γνωσεις μου σε καποιο open source project. Απαιτειται να εχω κατι να δειξω πριν διεκδικησω junior θεση.σχετικα με την προσφορα σου σε open source διαβασε και Πηγή: τουτο για μια μικρη ιδεα. Α! και μαθε git. καλο θα σου κανει.
Tmark Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εγώ θα πρότεινα να μάθεις πολύ δυνατό pure Javascript και Jquery, καθώς και τα δύο έχουν έρθει για να μείνουν για πολύ καιρό.
nickts1 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δυο γλώσσες που με το υπόβαθρο που έχεις θα μάθεις σχετικά εύκολα και θα σου φανούν χρήσιμες είναι η python και η R, ειδικά αν έχεις κάποια στιγμή στο μυαλό σου να ασχοληθείς με ο,τιδήποτε αφορά data analysis.
groot Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Γεια σας. Εχω την εξςη ερωτηση. Καποιος που ξερει αυτη την στιγμη C# και mySQL σε ενα καλο επιπεδο, τι θα του προτεινατε να κανει, ωστε μεσα στα επομενα 2-3 χρονια να μπορουσε να ειναι σε ενα επιπεδο junior programmer ?Εάν με το junior programmer εννοείς code monkey, τότε όποια γλώσσα έχει πέραση. Εάν εννοείς όντως programmer, τότε: - λειτουργικά συστήματά - διακριτά μαθηματικά - δομές δεδομένων - διάβασμα Booch - μεταγλωτιστές - σχεσιακή άλγεβρα - δίκτυα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Θα σου πρότεινα να μείνεις στην ίδια γλώσσα και να προεκτείνεις τις γνώσεις σου σε web development. ASP.NET MVC κλπ.
tasanton Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 JavaScript/jquery ειναι hot. Βασικές γνώσεις MVC. Θα μπορούσες να δεις και mobile programming τώρα που η Microsoft δίνει τζάμπα το xamarin. Μπορείς επίσης να τελειοποιησεις την SQL, μαθαίνοντας και άλλο περιβάλλον (π.χ. SQL server η oracle).
totem_lost Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 http://www.amazon.com/gp/product/0201633612/ref=as_li_qf_sp_asin_il_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=9325&creativeASIN=0201633612&linkCode=as2&tag=anjabl-20 Και καλό διάβασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα