georgepao Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Παιδιά γεία σας Έχω ένα μικρό πρόβλημα αγόρασα πρόσφατα έναν Serial ata HDD αφού άνοιξα το case μου να τον τοποθετήσω κατάλαβα ότι δέν μπορούσα να βρώ την τροφοδοσία γιά τον Serial Ata δίσκο μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Πρέπει να αλλάξω τροφοδοτικό;Υπάρχει κανα ανταπτορακι στο εμπόριο που πρέπει να αγοράσω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις και την βοηθειά σας!
ancalagon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 xmmm nomiza oti oi serial ata eferan trofodosia kai dedomena sto idio 7pino kalodio.
AMDAKIAS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Κατα πρώτον η μητρική σου έχει SATA controller ; Και δεύτερον όταν αγόρασες τον δίσκο δεν σου δώσανε adaptors για το ρεύμα; Για κοίταξε την μητρική σου πρώτα και εάν στην περίπτωση έχεις τότε θα πρέπει να πάς από εκεί που τον αγόρασες και να τους ζητήσεις να σου δώσουν τους adaptors για την τροφοδοσία του σκληρού δίσκου.
georgepao Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 ναι η μητρική μου έχει sata controller και είναι καινουργια αλλά τελικά βρήκα το πρόβλημα ευχαριστώ
gbras Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2003 re paidia gia tin trofodosia enos serial ata kanei kai to bisma reumatos tou floppy!
orck Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2004 gbras οχι δεν κανει το floppy εχει ενα καπως παραξενο βυσμα (που αν θες να το δεις μπορεις να πας στο http://www.tomshardware.com σε καποιο σχετικο τεστ sata δισκων) πρακτικα οι δισκοι σημερα εχουν και τα δυο βυσματα, δηλαδη θα μπορεις να συνδεσεις το κλασικο βυσμα ( απλα οι πρωτοι δισκοι δεν το ειχαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.