Sorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το 2007 που έβαλα την 24άρα ADSL, συνχρόνισα στα 14Mbps. Μετά απο δύο μήνες έπεσα στα 12Mpbs, και στο χρόνο πάνω πήγα στα 9Mbps. Για περίπου 8 χρόνια ήμουν εκεί σταθερά στα 9Mbps. Δεν είχα ποτέ αποσυνδέσεις ή άλλα προβλήματα. Το σπίτι σημειώστε πως είναι ολοκαίνουργιο. Και ξαφνικα πριν 10 μέρες, βλέπω με το ζόρι 6Mbps. Έρχεται η 4Net, το πιστοποιεί ότι όντως αυτή είναι η ταχύτητα στον κατανεμητή. Έρχεται και ο ΟΤΕ, τα ίδια κι αυτός. Με πέρνουν λοιπόν σήμερα και μου λένε, οτι ο ΟΤΕ τους είπε οτι έχω την καλύτερη δυνατή γραμμή. Χμμμ... ναι. 30% πτώση ταχύτητας απο την μια μέρα στην άλλη, χωρίς να αλλάξει κάτι άλλο στην γραμμή μου (το attunation είναι το ίδιο 32). Θεωρητικά θα μπορούσα να είχα και 15Mbps αλλά ΟΚ, καταλαβαίνω οτι υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Ας ήμουν γύρω στα 8-9, όχι και 6 ρε γαμώτο. Με το ζόρι χθες έβλεπα HD video στο youtube. Η inalan είναι ακριβώς δίπλα απο το σπίτι μου, αλλά για 50μέτρα δεν έχουν σκάψει μέχρι σε εμένα, και μόλις μου είπαν πως ο δήμος εδώ και 3 μήνες δεν τους δίνει άδεια να συνεχίσουν τα έργα... Η ειρωνία επίσης είναι οτι σε αυτό το διάστημα που έχω δηλώσει την βλάβη, με πήραν τηλέφωνο για να μου δώσουν προσφορά για τον ΟΤΕ, η οποία είναι καλή για τα μέτρα τους, καθώς απέχει αρκετά.απο τις προσφορές που έχουν στο site τους. Τι διάολο κάνω τώρα; Τον πΟΤΕ δεν μπορώ να πω πως τον γουστάρω για να πάω σε αυτόν. Επίσης, παραπάνω λεφτά δεν δίνω για να πάω σε VDSL, δεν την χρειάζομαι έτσι κι αλλιώς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Στον κατανεμητή εννοείς εκεί που φτάνει το καλώδιο του ΟΤΕ από την κολώνα και μπαίνει στο σπίτι?
Sorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ναι αυτό εννούσα. Το τσέκαραν και απο άλλο σημείο, πριν φτάσει στο σπίτι και ήταν ακριβώς η ίδια ταχύτητα. Ο γείτονάς μου, που έχει κι αυτός 4Net, είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. 3Mbps down 0.8 up.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Checkάραν και πάνω στην κολώνα και στο ΚΑΦΑΟΥ? Μόνο τότε είναι σίγουρο... Κακά τα ψέματα πάντως οι παρεμβολές ρίχνουν βιασμό. Ειδικά αν έχουν μπει FTTC με νέες καμπίνες για VDSL, τρώνε ακόμα μεγαλύτερη ήττα οι ADSL...
Sorath Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω αν τσέκαρε ο ΟΤΕ την κολώνα ή το Καφάο. Το θέμα είναι οτι έφαγα ήττα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αν υπάρχει πάντως FTTC με τα καινούρια KV, γιατί να μην πας VDSL σε εναλλακτικό? Είναι πολύ πιο VFM η αναλογία Mbps/Euro στην περίπτωσή σου...
Sorath Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δυστηχώς το VDSL δεν θα προσφέρει τίποτα, γιατί βρίσκομαι στα 2Km απο το αστικό κέντρο, οπότε μια η άλλη θα ήταν. Σε εταιρίες που δίνουν απο Καφάο πιο κοντά μου, το πάγιο είναι αρκετά παραπάνω απο αυτό που έχω τώρα. Εξάλλου μου ειπαν να μου κάνουν μια μικρή έκπτωση, πράγμα που τελικά δέχτηκα, με δέσμευση ένα χρόνο παραμονής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα