Χρήστος15 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σκέφτομαι να βάλω σε yaris 07 φώτα xenon. Θέλω την βοήθεια σας ώστε να βρω και το γυαλί που υπάρχει μπροστά (προτζεκτορας νομίζω λέγετε) για να είναι σωστά και όχι να φαίνεται καγκουρικο και να στραβωνω τους πάντες. 2
darkshadow254 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 εαν εχεις το καθαρο κρυσταλλο μπροστα και οχι το παλιο το θαμπο λογικα αν πας και τα βαλεις και στα ρυθμισουν σωστα θα εισαι κομπλε...φαναρια με προτζεκτορα να ξερεις ξεκινανε απο το 150 και βαλε...ξενον γιατι θες να βαλεις?εγω που ειχα ξενον με angel eyes κιολας με προτζεκτορα τα ξηλωσα και εβαλα συμβατικες λευκες λαμπες
Χρήστος15 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Γιατί περισσότερο οδηγώ το βράδυ και σε όσα αυτοκίνητα έχω μπει με xenon(εργοστασιακά) είναι πολύ πιο ξεκούραστα! Τα angel eyes πάνε πακέτο? εκεί υπολόγιζα στα 150. Γιατί τα ξήλωσες? Δεν μου λες τι έβαλες να δοκιμάσω? νομίζω τα yaris έχουν Η4
zio10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 εαν εχεις το καθαρο κρυσταλλο μπροστα και οχι το παλιο το θαμπο λογικα αν πας και τα βαλεις και στα ρυθμισουν σωστα θα εισαι κομπλε...φαναρια με προτζεκτορα να ξερεις ξεκινανε απο το 150 και βαλε...ξενον γιατι θες να βαλεις?εγω που ειχα ξενον με angel eyes κιολας με προτζεκτορα τα ξηλωσα και εβαλα συμβατικες λευκες λαμπες Είχες καλά xenon και τα ξήλωσες;! Γιατί;
xrider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ριξε μια ματια κ εδω που αναγραφει περι νομιμοτητας των ξενον και το τι πρεπει να ακολουθησεις (φιλτρα και ρυθμιση δεσμης) οταν με το καλο τα βαλεις... οκ ειναι ομορφα βλεπεις καλυτερα κατα πολυ... αλλα αν ειναι κακορυθμισμενα και στραβωνουν προκαλουν πολλες φορες τροχαια... http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=57479
De@th L0rd Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σκέφτομαι να βάλω σε yaris 07 φώτα xenon. Θέλω την βοήθεια σας ώστε να βρω και το γυαλί που υπάρχει μπροστά (προτζεκτορας νομίζω λέγετε) για να είναι σωστά και όχι να φαίνεται καγκουρικο και να στραβωνω τους πάντες. Θα πας και θα αγοράσεις απο ebay ένα ζευγάρι φανάρια με προτζεκτορα για το μοντέλο σου με έτοιμα xenon μέσα. Έαν έχεις ήδη τέτοια φανάρια (που αμφιβάλλω) απλά παραγγέλνεις H7??? HID κιτ με θερμοκρασία χρώματος 4300Κ. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xyaris+2007+projector+headlight.TRS0&_nkw=yaris+2007+projector+headlights&_sacat=0 1
darkshadow254 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Είχες καλά xenon και τα ξήλωσες;! Γιατί; γιατι οσο περιεργο και αν σου ακουστει στα δικα μου ματια δεν καθοταν σωστα..η δεσμη και η φωτεινοτητα ηταν καλυτερη απο συμβατικες λαμπες αλλα παρολο που το κιτακι ξενον ηταν πανακριβο πολλες φορες εκανε τα κολπα του γενικοτερα...καποιες φορες αναβε η μια απο τις 2 καποιες φορες την εκαιγε αλλες αλλο χρωμα ειχε η μια λαμπα και αλλο η αλλη....και πιστεψε με το ηλεκτρολογειο ειχε ξετιναξει το αμαξι και δεν εβρισκε τιποτα 1
Χρήστος15 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Τότε κάποια καλή πρόταση για καλή λάμπα. H4
Haldol Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Καλές επιλογές για μένα είναι οι Philips ExtremeVision +130% (για περισσότερο φως στον κλασικό κίτρινο τόνο) και οι Philips WhiteVision +60% (για λευκότερο και λίίίγο περισσότερο απ'το εργοστασιακό). Τις δεύτερες τις φοράω τώρα, τις πρώτες τις είχα παλιότερα. Κάνουν αυτό που υπόσχονται, αλλά έχουν αρκετά μικρότερη διάρκεια ζωής απ'τις "απλές". Φυσικά, και άλλες εταιρείες (π.χ. OSRAM) βγάζουν αντίστοιχες λάμπες, αλλά σου προτείνω αυτές που έχω δοκιμάσει. 1
nick#18 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 +1 Για white vision τις φοραω και εγω τωρα. Καλυτερες απο crystal vision και προφανως απο τις μαμα... Καπου σε ενα αλλο thread εχω συγκριτικο με τις απλες 55w osram. θα ψαξω να το βρω να το postαρω εδω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα