Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!
Χθες κατεβασα μια ταινια σε μορφη .mkv, οποτε αναγκαστικα κατεβασα και το παρακατω mkv player..  http://mkv-player.en.softonic.com/

Μετα την εγκατασταση του ομως, αρχισε να κανει ''νερα'' το pc μου, οποτε αφου ειδα την ταινια, την διεγραψα καθως επισης εκανα και Uninstall το Player.. 
Απο κει και περα ομως καθε φορα που ανοιγω το Google Chrome, δεν μου ανοιγει στο κανονικο παραθυρακι, αλλα σε ενα αλλο, οπου το περιβαλλον ειναι σαν να το εχω μολις κατεβασει, δλδ δν εχει ποτε ιστορικο, σελιδοδεικτες, κλπ.. (βλ. φωτογραφια παρακατω)
Εκανα επαναφορα του υπολογιστη σε προγενεστερη κατασταση 2 ημερων πριν, αλλα το προβλημα παραμενει..

Τι κανουμε τωρα και τι τρεχει εδω?  :fear:

Ευχαριστω πολυ!

post-246187-0-28877500-1464858977_thumb.jpg

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξαναεγκατάστησε το πρόγραμμα και κάνε το απεγκατάσταση με το Revo για να βγάλεις τα περί της registry που έμειναν.

Δημοσ.

Δηλαδή για να δεις μια ταινία έκανες τρια λάθη, ένα μικρό και ένα μεγάλο και ένα τεράστιο.

Το πρώτο είναι που δεν ρώτησες εδώ, οπότε θα σου λέγαμε να βάλεις mpc-hc ή vlc και να τελειώνεις με όλα τα αρχεία βίντεο.

Το δεύτερο είναι ότι κατέβασες το πρώτο που βρήκες στο google και ήταν (Ω τι πρωτότυπο) από τη σιχαμερή και τρισάθλια softonic, η οποία σου στέλνει τα αρχεία μέσα από τον δικό της downloader ο οποίος είναι τιγκαρισμένος στα adwares και σε αυτά προσθέτεις τα adwares που μπορεί να έχει το ίδιο το πρόγραμμα.

Και το τρίτο ήταν που (μάλλον) προχώρησες με την τακτική "τυφλοσούρτη" (δηλαδή next-yes-i agree-yes to all με οποιοιδήποτε σειρά και επανάληψη) και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σε γεμίσει με χαζομάρες το σύστημα.

Ξεκίνα με έναν έλεγχο με το adwcleaner. Αποθήκευση στο dekstop, εκτέλεση ως διαχειριστής, scan με κλειστούς τους browsers, clean και restart.
Μετά malwarebytes σε deep clean.

• Like 6
Δημοσ.

Tip: αν θελετε να εγκαταστησετε κανα περιεργο player, τυπου KMPlayer, για να μην εχετε την αγωνια μην τυχον και ξεχασετε κανα next και φατε το adaware στην μαπα, πηγαινετε απο το site του Ninite και κατεβαστε τον installer απο εκει.

Default εγκατασταση χωρις adware..

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδες, θα κανω ο,τι ειπατε και βλεπουμε :)

PS. Deap Clean οταν λεμε, εννοουμε το παρακατω?  :-D

post-246187-0-44636200-1464866091_thumb.jpg

Δημοσ.

Κάνε έναν γρήγορο για αρχή και αν δε καθαρίσει κάνει και μια υπέρ σάρωση (τα Ελληνικά μου μέσα).

Το adw έβγαλε τίποτα; ΑΝ θέλεις ανέβασε το log που αποθήκευσε στον ίδιο φάκελο με το πρόγραμμα να το δούμε.

Δημοσ.

Κάνε έναν γρήγορο για αρχή και αν δε καθαρίσει κάνει και μια υπέρ σάρωση (τα Ελληνικά μου μέσα).

Το adw έβγαλε τίποτα; ΑΝ θέλεις ανέβασε το log που αποθήκευσε στον ίδιο φάκελο με το πρόγραμμα να το δούμε.

Τα εκανα ολα, τιποτα..

Οριστε το log 

Οσο για το δευτερο, εκανα την υπερ-σαρωση, εντοπιστηκαν 7 στοιχεια, τα εσβησα , αλλα το προβλημα παραμενει.. 

post-246187-0-32414500-1464873645_thumb.jpg

post-246187-0-99715100-1464873652_thumb.jpg

Δημοσ.

Επειδή έκανες την επαναφορά σου καθάρισε αρκετά πράγματα. Στο 2ο ss είχαν μείνει κατάλοιπα στους browsers από τη softonic και καθαρίστηκαν.

Το εικονίδιο τώρα, είναι μυστήριο που έμεινε έτσι. Αυτό στο κάνει και όταν τρέξεις τον chrome επευθείας σαν εκτελέσιμαο; π.χ. πάτα WINDOWS+R και δώσε chrome.exe. Πάλι έτσι θα είναι, δηλαδή χωρίς εικονίδιο και χωρίς ιστορικό;

Στη διαχείριση εργασιών υπάρχει κάτι περίεργο όταν τρέχεις τον chrome;

Κάνε απεγκατάσταση τον chrome με το revo uninstaller και καθάρισε ότι βρεθεί στην registry και στο δίσκο και ξαναστήστον. Πάρε όμως πρώτα ένα backup από τον chrome ότι χρειάζεσαι ή συγχρόνισε με τον λογαριασμό σου στο gmail.

Δημοσ.

Επειδή έκανες την επαναφορά σου καθάρισε αρκετά πράγματα. Στο 2ο ss είχαν μείνει κατάλοιπα στους browsers από τη softonic και καθαρίστηκαν.

Το εικονίδιο τώρα, είναι μυστήριο που έμεινε έτσι. Αυτό στο κάνει και όταν τρέξεις τον chrome επευθείας σαν εκτελέσιμαο; π.χ. πάτα WINDOWS+R και δώσε chrome.exe. Πάλι έτσι θα είναι, δηλαδή χωρίς εικονίδιο και χωρίς ιστορικό;

Στη διαχείριση εργασιών υπάρχει κάτι περίεργο όταν τρέχεις τον chrome;

Κάνε απεγκατάσταση τον chrome με το revo uninstaller και καθάρισε ότι βρεθεί στην registry και στο δίσκο και ξαναστήστον. Πάρε όμως πρώτα ένα backup από τον chrome ότι χρειάζεσαι ή συγχρόνισε με τον λογαριασμό σου στο gmail.

Ναι, και με WINDOWS+R το ιδιο βγαινει..  :mad:

Πώς μπορω να παρω ενα backup απ τον chrome ετσι που εγινε? ή να τν συγχρονισω?

Εδω ο,τι υπαρχει στον task manager.. Δν μου φαινεται κατι περιεργο παντως.. 

post-246187-0-48028700-1464877370_thumb.jpg

Δημοσ.

Φαντάζομαι ότι αυτό το elevation proxy το έβαλες εσύ, έτσι;

Όσο για τον chrome, δες εδώ.

Ναι το elevation proxy ειναι απ το raptr της AMD..

Το θεμα ειναι πώς θα βρω τα bookmarks μου αφου δν μου εμφανιζει τιποτα απο αυτα πλεον??  :huh:

Δημοσ.

Στο chrome, πάτα πάνω δεξιά στο ανθρωπάκι και επέλεξε "Αλλαγή ατόμου" και δες μήπως έχει κάνει άλλον χρήστη.

Επίσης, αν είχες κάνει ποτέ σύνδεση στη google και έχεις συγχρονίσει τον chrome δοκίμασε να ξανασυνδεθείς να δεις αν θα σου φέρει τα bookmarks.

Τέλος, πάτα WINDOWS+R στο πληκτρολόγιο και δώσε

%localappdata%\google\chrome\user data

Εκεί πρέπει να έχει έναν φάκελο Default όπου είναι και ο προεπιλεγμένους χρήστης στο chrome και μέσα έχει ένα αρχείο bookmarks και ένα bookmarks.bak. Αν το bak είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος από το κανονικό, κράτα ένα backup του κανονικού (πρόσθεσε κατάληξη.old) και αφαίρεσε το .bak από το μεγάλο αρχείο (κράτα πρώτα ένα αντίγραφο και  από αυτό). Αυτά να τα κάνεις με κλειστό το chrome.

Δες επίσης στον user data μήπως έχεις και άλλον φάκελο με όνομα profile και ένα νούμερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...