nikolaos_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 (Windows XP) Είναι γνωστό ότι σε ένα παράθυρο explorer με δεξί κλικ εκεί που γράφει "Name, Type, Size" δηλ. στις επικεφαλίδες εμφανίζεται ένα μενού που επιλέγουμε details όπως comments, date created, dete modified, subject κλπ. (όπως και από το σχετικό Choose Details...) Το ερώτημά μου είναι πώς μπορώ να εμφανίσω τα Details αυτά που θέλω στο command prompt π.χ. με την εντολή dir ? Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_crete Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 afto file mallon den ginetai..... me " help dir" 8a to deis ki esy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Τουλάχιστον κάποιο utility για να το κάνει πού να ψάξω; Το χρειάζομαι επειδή το command prompt κάνει piping. Οπότε αν φερειπείν έχω subject == "utility" το βάζω στον X directory, αν subject == "game" στο Y κοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolaos_ Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δεν είχα ιδιαίτερη ανταπόκριση, ωστόσο μπόρεσα μόνος μου να βρω κάτι: Υπάρχει ένα προγραμματάκι που αναλαμβάνει να μεταφέρει ό,τι γράφονται στα properties σε αρχείο word ή html. Catalogue Pro v4.2.4 - Files Metadata Miner http://www.metadataminer.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.