geovala Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχω το 1s και είμαι αρκετά ευχαριστημένος! Θα πάρω σίγουρα και αυτό λόγω τιμής! Αν και δεν έχω xiaomi κινητό και ούτε θέλω να πάρω! Τουλάχιστον μεταφράσαν το app
Kazama88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Επιτελους! Μολις πεσει η τιμη σε νορμαλ επιπεδα θα το παρω σιγουρα. Η οθονη λειπει τωρα απο το miband 1 που εχω τωρα, η οποια θα δωσει και πολλες δυνατοτητες στους modders για notificatios.
FELIX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Επιτελους! Μολις πεσει η τιμη σε νορμαλ επιπεδα θα το παρω σιγουρα. Η οθονη λειπει τωρα απο το miband 1 που εχω τωρα, η οποια θα δωσει και πολλες δυνατοτητες στους modders για notificatios. μια απο τα ιδια.ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με το 1ς
geopapa Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δεν πέρασε εξάμηνο που πήρα το 1s έβγαλε άλλο τώρα.. Λέω να περιμένω κάποιο επόμενο που θα έχει κ gps.. Είναι ομορφότερο πάντως κ το φοράς κ για ρολόι
nik5163 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πολύ όμορφο. Σκεφτόμουν μήπως το πάρω να το φοράω αντί για ρολόι. Αφού περπατάω που περπατάω...
kurillakoc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πω τωρα που πειρα το αλλο βγηκε αυτο α ρε δν το εβγαζε νωρίτερα
deninho Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ωχ, πάλι θα βγάλει το γκάνι η xiaomi να μας απειλεί να αγοράσουμε τα πράγματά της; αμάν πια με τους κλέφτες...
Kazama88 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το 1s τωρα ειναι πανφθηνο γυρω στα 13 ευρω αλλα για μενα αξιζει η διπλη τιμη για την οθονη!
fanourisfz6 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 εχω το Μ1 και μπαταρια του κραταει εναμιση μηνα με ολες τις ειδοποιησεις ανοικτες!!!!!!!!!!!!!
paranoid_gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Για όσους λένε για τις τιμές που έχουν τα γνωστά κινεζομάγαζα είναι γιατί ακομά δεν εχει κυκλοφορήσεις και το stock που θα διατεθεί στην αρχή θα εξαντληθεί γρήγορα,οπότε χτυπάνε την τιμή. Άμα περιμένετε μέχρι μέσα/τέλη Ιουλίου η τιμή θα είναι πολύ κοντά σε αυτή που αναφέρετε εκεί!! 1
charlie_GR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 θα υποστηριζει αραγε η οθονη και τα push notifications η εστω sms και Κλήσεις η θα απεικονιζει μονο την ωρα και τους παλμους?
kodorevi8ulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 για αυτό και δεν πήρα το 1s (βέβαια μια χαρά ζει ακόμα το 1) θα υποστηριζει αραγε η οθονη και τα push notifications η εστω sms και Κλήσεις η θα απεικονιζει μονο την ωρα και τους παλμους? ε θα βγει τρόπος έστω ανεπίσημα
ELMastas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Μου αρέσει το στύλ ελπίζω να βάλουν και άλλες λειτουργίες σε αυτά τα ρολόγια
yiannis_1 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2016 Εχω το πρώτο και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Θα το πάρω και αυτό οταν βγεί η εκδοσή με μετρητή σφιγμών.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα