Se7en92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 καλημερα η τηλεοραση που εχω sony smart tv καποια επεισοδια απο σειρες δεν τα παιζει καποια αλλα τα παιζει κανονικα ολα απο usb και αυτα που παιζει και αυτα που δεν παιζει γενικα τι παιζει?? ξερει κανεις?
driverpit Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ποιο το μοντέλο της τηλεόρασης που έχεις και αν έχεις κάνει ποτέ αναβάθμιση στο λογισμικό της. 1
heavyrain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Γενικα οι sony εχουν θεματακια με τον media player τους προ android εποχης. Το πιθανοτερο ειναι απλα να μην υποστηριζει τον τυπο του αρχειου.
vste Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Φιλε μου εχω μια παλια Bravia 40" (40ΒΧ400). Με τον Media Player ημουν πολυ απογοητευμενος. Επαιζε ελαχιστα φορματ. Τελικα πηρα ενα Amazon Fire TV Usb Stick και με χαρα ανακαλυψα οτι υποστηριζεται απο το HDMI Link. Ετσι πλεον με το ιδιο τηλεκοντρολ που δουλευει η τηλεοραση βαζω KODI και μεσω SMB Share η SALTS παιζω τα παντα. Δεν ξερω αν γινεται και με αλλα android sticks αυτο. Παντως με 25-30 ευρω περιπου πιστευω οτι αξιζει σαν αναβαθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα