pro2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Lol και dota θα τρέχει ? ρε φιλε τι να σου πω δεν ξερω εγω εδω με i7-6950x και κολλουσα 3
InternaL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το θεμα δεν ειναι αν ειναι η οχι χρησιμο, αν αυτη ειναι η διαφωνια. το θεμα ειναι αν τελικα οι χρηστες οι οποιοι επενδυσαν σε 1151 που εδωσαχ x,y λεφτα αν πιαστηκαν κοροιδα του marketing με το να εγκλωβιστουν σε ενα socket χωρις να μπορουν να ελιχθουν οπως μπορεσαν οι χρηστες με socket 775, 2011-x κ.ο.κ. Μεσα σε ενα χρονο η intel εβγαλε 100αρι chipset, 1151 socket cpu's benchmarks απο διαφορα site. ψηθηκε ο μεσος χρηστης να κανει μια αναβαθμιση δινονται ειτε 400 η 700 η 1000 (τα λεφτα ειναι λεφτα) και βλεπει στους τελευταιους 6 μηνες αναβαθμιση socket 2011 και οτι στον ιδιο χρόνο η "enthusiast" σειρα των επεξεργαστων που επενδυσε πριν 2-3-4 μηνες θα φιλοξενήτε σε ενα αλλο socket. 2
Pokemon640 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μου αρέσει αυτό το σόκετ, μου θύμισε το Socket 8. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Το μόνο που μένει είναι να βγει στην αγορά μια Dual socket LGA-3647 και να το τροφοδοτήσω με 64-128GB ram για γρηγορότερο render 2
rowain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Το θεμα δεν ειναι αν ειναι η οχι χρησιμο, αν αυτη ειναι η διαφωνια. το θεμα ειναι αν τελικα οι χρηστες οι οποιοι επενδυσαν σε 1151 που εδωσαχ x,y λεφτα αν πιαστηκαν κοροιδα του marketing με το να εγκλωβιστουν σε ενα socket χωρις να μπορουν να ελιχθουν οπως μπορεσαν οι χρηστες με socket 775, 2011-x κ.ο.κ. Μεσα σε ενα χρονο η intel εβγαλε 100αρι chipset, 1151 socket cpu's benchmarks απο διαφορα site. ψηθηκε ο μεσος χρηστης να κανει μια αναβαθμιση δινονται ειτε 400 η 700 η 1000 (τα λεφτα ειναι λεφτα) και βλεπει στους τελευταιους 6 μηνες αναβαθμιση socket 2011 και οτι στον ιδιο χρόνο η "enthusiast" σειρα των επεξεργαστων που επενδυσε πριν 2-3-4 μηνες θα φιλοξενήτε σε ενα αλλο socket. Koρόιδα πιάνονται όσοι κάνουν αναβάθμιση χωρίς να τη χρειάζονται και όσοι δεν ξέρουν τι παίρνουν και τι δυνατότητες έχουν-αν εχουν για το μέλλον. Αυτό ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Όλα τα 115x socket της intel έτσι ήταν ανέκαθεν και ο καθένας που έκανε το βήμα για 1150 πριν κανα 2 χρόνια και για 1151 τώρα και για 115χ όταν θα ακολουθήσει, αν ακολουθήσει, θα πρέπει θεωρώ να ξέρει τί γίνεται. Ότι δηλ δεν θα έχει αναβαθμίσεις σε cpu μετά από χρόνια στο ίδιο socket. Έτσι είναι αυτά, αλλάζουν κάθε τρεις και λίγο. Και οι χρήστες με haswell-e δεν ξέραν αν θα βγει broadwell-e για την Χ99 όταν πρωτοβγήκαν οι 5xxx, επομένως θέμα αναβαθμισημότητας τίθεται μόνο για τους πρώιμους αγοραστές που είναι και τυχεροί, αν και δεν νομίζω κάποιος με 5820κ να πάει σε 6900κ εκτός αν είναι επαγγελματίας και το έχει πραγματικά ανάγκη.
ninjanody Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Lol και dota θα τρέχει ? Μου δίνεις την εντύπωση ότι τρολάρεις.
GrandGamer Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εγώ είμαι με Sandy Bridge-E και ακόμα δεν βλέπω το λόγο για αναβάθμιση σε Broadwell-E. Πέρα από την υποστήριξη DDR4, όλα τα υπόλοιπα είναι πάνω κάτω τα ίδια. 2
chris_g92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Τρόμπες. εβγαλαν broadwell-e για την extreme σειρα. και για τους skylake-e αλλαξαν socket.. δλδ οσοι πηγαν σε 1151 την τρωνε; well done intel. και τα διθυραμβικα σχολια για τον "πρωτοποριακο" 6700Κ ; προδοσια, φασισμος. αισχος. ολη η μουργα εκει στην intel. Nope skylake-e θα ειναι της ιδιας σειρας με τους brodwell-e σημερα δλδ πως ειναι η χ99 πλατφορμα . Ταυτοχρονα θα υπαρχει και αλλη παλτφορμα πως εχουμε το z170 σημερα. Οχι οτι αποκλειται ξανα να αλλαξει socket αλλα κουβεντα να γινεται 1
chris_g92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ρε φιλε τι να σου πω δεν ξερω εγω εδω με i7-6950x και κολλουσα rito plz!!! 1
Ghost_Man2329 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ρε παιδια τη φαση το socket ειναι κατασκυασμενο απο την foxconn και το μοβο απο την gigabyte απο ακριβως απο το socket το γραφει αμα προσεξετε
pro2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 rito plz!!! ΑΧΑΧΑΧΑΧ μακαρι αλλα οι ice lake που θα βγουν το 2019 δεν θα ειναι το ιδιο socket 1
badweed Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 αυτο που δεν μπορει να βγαλει ενα σταθερο socket η ιντελ , με εχει απαγοητευσει οσο τιποτα αλλο , χανει την επεκτασιμοτητα του ο υπολογιστης πλεον σε 3 το πολυ χρονια . κατι που νομιζω οτι αν συνεχιστει θα την στειλει την ιντελ στο παρελθον μιας και η αγορα κινειται γυρω απο το πλαισιο των εξελιξεων δεδομενης συμβατοτητας με τα προηγουμενα και την επεκτασιμοτητα που η ιντελ με την πολιτικη της στερει .
seithan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πατε ολοι τοτε σε AMD σοκετ ΑΜ4 που θα ειναι κοινη πλατφορμα για ολους τους επεξεργαστες και με μοντερνα τεχνολογια.Ερκετα δισ τσεπωσε η Ιντελ μεχρι τωρα,ας φαει και κανενας αλλος με οικονομικοτερες τιμες. Μην ανησυχείς. Εφόσον έχουν επιδόσεις ι7 οι νέοι AMD, είναι λογικό οτι θα παίξουμε μπάλα. Εάν είναι πάλι κατώτεροι, τότε δυστυχώς, μια από τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα