livingkitty Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πατε ολοι τοτε σε AMD σοκετ ΑΜ4 που θα ειναι κοινη πλατφορμα για ολους τους επεξεργαστες και με μοντερνα τεχνολογια.Ερκετα δισ τσεπωσε η Ιντελ μεχρι τωρα,ας φαει και κανενας αλλος με οικονομικοτερες τιμες. 6
livingkitty Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Η ουσια ειναι να φτιαχνουν εφ'εξης μητρικες αξιοπιστες που να μην στραβωνουν τα πιν τους. 1
papageord Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ω ρε στραβα πινακια που θα προκυψουν... Και μητρικες εκτος εγγυησης...
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 σε λιγους μηνες βγαινουν οι Kaby Lake.για μενα ανουσια οποια αναβαθμιση γινει τωρα. Τι σχέση έχουν οι kaby Lake που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σε 1151 με skylake-e? 2
DaemonLord92 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Αν κάποιος έχει haswell θα περιμένει πολύ παραπάνω ούτως ή άλλως, εκτός αν έχει λεφτά για πέταμα. Η καρδια μ πονεσε με αυτη τη φωτογραφια 3
InternaL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 τελικα το ερωτημα ειναι αξιζει καποιος να ασχοληθει με 1151; η εβγαλε 5 cpu και μερικους xeon και αυτο ηταν τερμα;
rowain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Προφανώς και αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το 1151, αφού η ισχύς των επεξεργαστών του καλύπτουν το μεγαλύτερο ποσοστό απαιτητικών χρηστών για διάφορες εργασίες. Η Xtreme πλατφόρμα είναι το κερασάκι στην τούρτα που λένε.
ShooterX Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 τελικα το ερωτημα ειναι αξιζει καποιος να ασχοληθει με 1151; η εβγαλε 5 cpu και μερικους xeon και αυτο ηταν τερμα; Τι εννοεις αν αξιζει?Αν θες ΤΩΡΑ cpu ναι θα παρεις το latest..Τωρα αν μου πεις απο 4790κ να πας σε 6700κ οχι δεν αξιζει αλλαγη πλατφόρμας για 10 %παραπανω επιδοσεις.. 1
pro2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 τελικα το ερωτημα ειναι αξιζει καποιος να ασχοληθει με 1151; η εβγαλε 5 cpu και μερικους xeon και αυτο ηταν τερμα; σε socket 1151 θα ειναι και οι kabylake και οι cannonlake επομένως εε καλα ειναι 1
pro2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 εγω εχω τον 6600k και θα παρω καινουργιο μεχρι να ξεψυχήσει στα χερια μου με αυτα που βλεπω 7
james01gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 όποιος έχει λεφτά για ''πέταμα'' θα αλλάζει μητρικές και επεξεργαστές. όποιος δεν έχει, θα κρατάει μια πλατφόρμα που θα μπορεί να αλλάξει τους επεξεργαστές χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει μητρική. γιατί ας πούμε να δώσεις 250 ευρώ για έναν επεξεργαστή (που λογικά θα πάνε παραπάνω) θα δώσεις και τουλάχιστον 120 για την μητρική. και επειδή οι καταναλωτές δεν είναι αγελάδες (θέλω να πιστεύω) θα πάνε όλοι για AMD. με μια καλή μητρική θα μπορείς να ξεκινήσεις με έναν μικρό επεξεργαστή και σε λίγο διάστημα να μπορείς να αναβαθμίσεις. ελπίζω η AMD να πάρει κάποιο μερίδιο από την Intel. αλλά πραγματικά, εκτός και εάν χρειάζεσαι επαγγελματικά μια τέτοια ισχύ, οι επεξεργαστές που έχουν μέτριες επιδόσεις αρκούν για τον απλό χρήστη και δεν χρειάζεται να πηγαίνει σε ακριβές λύσεις
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Θα το επαναλάβω για να είμαι και επίκαιρος.. το 1151 κατά την γνώμη μου είναι ένα "μεταιχμιακό" socket δεν είναι τυχαίο ότι μεγαλώνει τόσο πολύ το 3647 socket και προφανώς δεν απλώνει για ... άνεση, Έρχεται λοιπόν η είδηση και επιβεβαιώνει κατά κάποιον τρόπο και δικαιώνει συνάμα την επιλογή μου του με ελάχιστα χρήματα παραπάνω τα build της χρονιάς να τα εχω βασίσει κυρίως στο 2011-3. Δεν το λέω για να κάνω τον έξυπνο το λέω γιατί το φώναζα και μερικές φορές είχαμε και "έντονες" διαφωνίες. Φυσικά μετά από αυτή την είδηση επιβεβαίωση δεν βλέπω τον λόγο κάποιος να επενδύσει σήμερα σε 1151.
rowain Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 ^ Από τη μία σωστό λόγω του ότι οι περισότεροι πυρήνες αρχίζουν και πιάνουν τόπο γενικά, αλλά μέχρι να γίνει mainstream το 3647+ κυρίως από θέμα τιμής αλλά και από θέμα του ότι θα γίνει ''απαραίτητο για την πλειοψηφία'', μένει να το δούμε. Για ποιο λόγο να μην επενδύσει κάποιος σήμερα σε 1151? Για να πάει σε xtreme? Και να τον κάνει τι? Αφού ακομη και σήμερα δεν απευθύνονται σε όλους τους χρήστες, παρά μόνο σε λίγους που τους αξιοποιούν μέχρι τελευταίας σταγόνας. Τα 100€+ επιπλέον, για καλή X99 πλατφόρμα+cpu, θεωρώ ότι είναι καλύτερα να τα αξιοποιήσει αλλού, εκτός αν είναι επαγγελματίας ή έχει αρκετά χρήματα στην άκρη. Επίσης πιστεύω ότι δεν υπάρχει κάτι απόλυτο σε τέτοια θέματα, ειδικά όταν μιλάμε για home users που είναι και οι περισσότεροι που θα λιγουρευτούν τέτοιους επεξεργαστές λόγω ενθουσιασμού. Hardware είναι και εκτός του οικονομικού, έχει συγκεκριμένες χρήσεις και αλλάζει συνεχώς. 1
InternaL Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 σε socket 1151 θα ειναι και οι kabylake και οι cannonlake επομένως εε καλα ειναι indeed? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα