dollyyy19 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 φιλτατε xrider,τα εχουμε ζησει.παραδιδω οχημα σε ονομαστο εξουσιοδωτημενο, με εντολη αλλαγη ολων των υγρων του οχηματος,με εμφαση στο ψυγειο,εν οψη χειμωνα,και με σκετο νερο στο ψυγειο. το παρελαβα με διαβεβαιωση την αλλαγη,και με χρεωση κανονικα.σπιτι,ανοιγμα ψυγειου για τσεκ.ο τυπος δεν αλλαξε υγρα,τα χρεωσε,και ερχοταν χειμωνας.επιστροφη πισω,ξεχεσμα,αλλαγη μπροστα μου ξανα ολα τα υγρα,και δεν ξαναπατησα ποτε σε συνεργειο ,με τετοιον τροπο.παντα παρον,αν θελουν τα λεφτα....να μην αναφερω για αλλο μεγαλο συνεργειο,που φορτωσε μπουκαλια λιτρου αδεια,και τα πηγε για γεμισμα ,και τα πουλουσε για οριτζιναλια οεμ.....κανε αλλαγη υγρων φρενων και ελεγχο σωλινακιων και αν κρατει υποπιεση στο κυκλωμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2016 φιλτατε xrider,τα εχουμε ζησει.παραδιδω οχημα σε ονομαστο εξουσιοδωτημενο, με εντολη αλλαγη ολων των υγρων του οχηματος,με εμφαση στο ψυγειο,εν οψη χειμωνα,και με σκετο νερο στο ψυγειο. το παρελαβα με διαβεβαιωση την αλλαγη,και με χρεωση κανονικα.σπιτι,ανοιγμα ψυγειου για τσεκ.ο τυπος δεν αλλαξε υγρα,τα χρεωσε,και ερχοταν χειμωνας.επιστροφη πισω,ξεχεσμα,αλλαγη μπροστα μου ξανα ολα τα υγρα,και δεν ξαναπατησα ποτε σε συνεργειο ,με τετοιον τροπο.παντα παρον,αν θελουν τα λεφτα....να μην αναφερω για αλλο μεγαλο συνεργειο,που φορτωσε μπουκαλια λιτρου αδεια,και τα πηγε για γεμισμα ,και τα πουλουσε για οριτζιναλια οεμ.....κανε αλλαγη υγρων φρενων και ελεγχο σωλινακιων και αν κρατει υποπιεση στο κυκλωμα... Γενικότερα εγώ όταν ακούω ότι κάποιος πληρώνει για μια δουλειά και τον δουλεύουν αντί να του βρούν το πρόβλημα, τα πέρνω κρανίο με τα μαστόρια. Αν ήταν να μη βρίσκω το πρόβλημα, μπορώ άνετα και μόνος μου να το κάνω. ΟP είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα να πας με λάστιχο στο βουλκανιζατερα που χάνει αέρα, να το "φτιάξει" και μετά από 2 μέρες να ξαναχάνει αέρα, να το πηγαίνεις κ σε άλλον και να σου κάνει το ίδιο ακριβώς. Ποιός ο λόγος να τους υποστηρίξεις, και ακόμη περισσότερο να τους πληρώσεις όταν ΔΕΝ λύνουν το πρόβλημα σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 λοιπον... γιατι τα μπλεξαμε τα μπουτια μας... ο μαστορης ναμπρερ ουαν εκανε αυτη τη λαλακια.. ειδε πως εχουν ψωμι τα τακακια (ελα ρε μεγαλε!! κ εγω κανω μια τσα στη δαγκανα..) και συπληρωσε στα ηδη βρασμενα (καφεδια) υγρα φρενων... εκοψα το μπουκαλι... εντος προδιαγραφων... και φυσικα απο κεινη την ημερα ουτε γεια δεν εχουμε... το οχημα κατα γκαραζ μερια να ατενιζει το απειρο... και ηρθε η ωρα να το παρω κ να το παω συνεργειο... το παω... λεω στο μαστορα ναμπερ του... ετσι κ ετσι εχουν τα πραγματα... αρχιζει φυσικα να ριχνει οτι ειχε προχειρο σε ψαλτηρι στον αλλο... και το ανεβαζει πανω... τακακια οκ... υγρα φρενων αλλαγη... επιτοπου... και φυσικα εξαερωση μετα απο ενα σενιο καθαρισμα και στους 4 τροχους... μου λεει τακακια εχεις δε χριζουν αμμεσης αλλαγης... δεν την εχουν ακουσει απ το ζορισμα δλδ?? μου λεει τα υγρα την ακουσαν μονο... του λεω ρε μαν... τσεκαρε μια σερβο καθως κατι δε στεκει... παρολο που ολα μου λες πως ειναι οκ... το πενταλ το νιωθω σκληρο... δε μπορει να μαι τοσο αναισθητη δλδ... οκ κανει... λεει δεν υπαρχει θεμα... βγαλτο εξω.. κ πλακωσε το στα φρενα.. και ελα πες μου μετα αν υπαρχει θεμα... το κουλο ειναι οτι ναι μεν πιανουν... ναι μεν κοκκαλωνει... αλλα συμφωνα με το τεσταρισμα... που του εκανα... ξες σβηστο μοτερ.. τρομπαρισμα του πενταλ.. μεχρι να κοκαλωσει... και μετα μπροστα.. το πενταλ μαλακωνει ελαχιστα... το γελοιο ειναι πως δεν το κανει παντα αυτο... δλδ εχει βελτιωθει το φρεναρισμα απ το σερβις κ μετα... αλλα οχι σε σημειο να ειναι βολικο... σα να χουν φαγωθει τα τακακια ενα πραμα... τα κοιταξα κ εγω... κοιταξα και σωληνα υποπιεσης... κοιταξα σε τι φαση εστι η τρομπα των υγρων κοιταζοντας τα πιστονια στις δαγκανες και τις σιαγωνες επι ταμπουρων (μη σχολιασετε) και δουλευει... οτι θα κανε δλδ κ ενας μηχανικος σε κανονικο ελεγχο (κ οχι ενα τσα οπως ο μαστορης ναμπερ ουαν)... το μονο που δε μπορω να καταλαβω ειναι μη την εχει ακουσει καμια βαλβιδα υποπιεσης... αστειο κοστος.. αλλα δε ξερω πως να το επιβεβαιωσω πως την εχει ακουσει... περαν του να παω σε κανα συνεργειο (δυσκολο καθως εδεησε κ πιανω δουλεια μετα απο τοσο καιρο και αναγκαστικα θ αλαξω κ τοπο κατοικιας για ενα α διαστημα) να δοκιμασω με μια νεα βαλβιδα... βαρατε με κ ας κλαιω η ολη φαση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dollyyy19 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ελεγχος για διατηρηση υποπιεσης εγινε;εσυ,δεν μπορεις να κανεις,τελει εργαλειο.το σερβις εγινε σε φρενατζιδικο ή συνεργειο αυτοκινητων; μια παρατηρηση,η ωρα ειναι 04:00,γιατι δειχνει οτι το ανηρτησα 03:00;;;;οεο;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrider Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 ελα ντε... μια ωρα πισω η vb?? ομιτζι.. χεχε.. θα το δουν... .. insomniac σαν εμενα κ εσυ ε?? σε επισημο εξουσιοδοτημενο εγινε το σερβις... και εκει εχουν τα παντα και γινονται τεστ ντραηβ ωστε να σιγουρευτουν 100% πως το οχημα θα ναι οκ κατα την παραδοση.. εχω κατσει και παρατηρησει το τι γινεται... διακριτικα... δε με ειχανε παρει ειδηση πως τους χαζευα... χεχε... ενιγουεη.. εδω που ειμαι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να το τσεκαρω αλλιως... δλδ τι αλλο μπορω να κανω για να δω απο που πηγαζει το ολο σκηνικο... εχω μπερδευτει... μη ξεχναμε και την παραμετρο: δεν του το εκανε αυτο κατα τον ελεγχο.. τεστ ντραηβ κλπ.. καθως δεν το κανει συνεχεια... οποτε θα πρεπει να πετυχω τη μερα να του το παω... και να το δει.. φεξε μου κ γληστρισε τη νυχτα με φεγγαρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα