Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση/συγχρονισμός λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο "Mail" του Mac

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Γειά σας και πάλι.
"Μπλοκαρίστηκε προσπάθεια σύνδεσης στο λογαριασμό σας.Κάποιος προσπάθησε μόλις να συνδεθεί στο Λογαριασμό σας Google από μια εφαρμογή που δεν πληροί τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας."
Αυτό το μήνυμα ήρθε στο mail μου από τη google στην προσπάθεια μου να ορίσω τα ηλεκτρονικά μου ταχυδρομεία στο mac.
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Ποιά σύγχρονα πρότυπα δεν τηρεί ο mac δηλαδή και μου μπλοκάρουν τη σύνδεση;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Με την εφαρμογή Mail.Την άνοιξα μου έβγαλε παραθυράκι για να βάλω το mail μου ,το έκανα και δε μπήκε.Μου ήρθε απευθείας μήνυμα στο mail που δήλωσα ότι μπλοκαρίστηκε προσπάθεια εισόδου.

Επισκέπτης

Ετρεχα παλαιότερη έκδοση και τώρα που έβαλα το capitan ευτυχώς δούλεψε το mail απ'ότι βλέπω χωρίς πρόβλημα.

Ευχαριστώ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης

Δυστυχώς είναι θέμα πολιτικής google.

Προφανώς το κάνουν για να σε υποχρεώσουν να δώσεις στοιχεία σου όπως αριθμό τηλεφώνου.

Δεν μου επιτρέπεται η καταχώρηση στο mail του desktop στο mac λογαριασμού μου στο gmail.
Μου έρχεται mail που αναφέρει το εξής :Κάποιος προσπάθησε μόλις να συνδεθεί στο Λογαριασμό σας Google από μια εφαρμογή που δεν πληροί τα σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...