Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, που μπορώ να βρω πληροφορίες για το ελληνικό φορμάτ συγγραφής σεναρίου; Αν γνωρίζει κανείς από σενάριο ας μου πει, θέλω να κάνω μία δύο ερωτήσεις.

Δημοσ.

Από αυτά που ξέρω για το σενάριο -από τη δική μου σχολή και από αυτά που έμαθα μόνη μου- το φορμάτ δεν αλλάζει με τη χώρα. Η μορφή του σεναρίου είναι συγκεκριμένη, αλλά έχει διάφορες παραλλαγές με βάση τις προτιμήσεις του σεναριογράφου και το σε ποιον απευθύνεται. Αλλιώς θα γράψεις ένα σενάριο που θα σου ζήτησε η 20th century fox, αλλιώς ένα σενάριο για ένα διαφημιστικό κλιπάκι. Αυτό βέβαια αφορά κυρίως τον τρόπο έκφρασης, το είδος των πληροφοριών και το που επικεντρώνεται το ενδιαφέρον. Προσωπικά δεν έχω ακούσει να χρησιμοποιούν κάποιο συγκεκριμένο διαφορετικό φορμάτ στην Ελλάδα απ'ότι στον υπόλοιπο κόσμο.

Δημοσ.

Ναι, ότι είπε ο αποπάνω. Δεν έχει καμιά διαφορά με των άλλων χωρών. 

Υπάρχουν αρκετά free script sites στο internet πάντως, δεν χρειάζεται να κατεβάζεις templates για word. Επίσης, υπάρχει και ο θείος. 

Δημοσ.

Γεια σας, που μπορώ να βρω πληροφορίες για το ελληνικό φορμάτ συγγραφής σεναρίου; Αν γνωρίζει κανείς από σενάριο ας μου πει, θέλω να κάνω μία δύο ερωτήσεις.

Κάνε λογιαριασμο στο celtx και ξεκινά το γράψιμο (θα σου δειξει κάποια πραγματα in text)

Επίσης στην Ελλάδα αρκετός κόσμος γράφει σε word...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...