Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αγορά κινητού μέσω aliexpress. 

1. εχετε καποιους συγκρεκριμένους πωλητές που αγοράζετε - ή μονο το ποσοσστό και οι αξιολογήσεις αρκουν;

2. αν τους πεις σου ρουτάρουν το κινητο και να βαλουν playstore και να βγαλουν την κινεζοσαβουρα το κανουν ; 

3 Επίσης συνεργάζονται με το να δηλώσουν χαμηλη τιμη στο κινητό και να το στειλουν με απλό ταχυδρομείο;

Ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.

1.  Εγώ ψωνίζω από κάποιους συγκεκριμένους με έμφαση στους FANTACY, DREAMI

Σε όλα τα μαγαζιά βάζουνε μια σαβουρο ROM ανάλογα πάντα τί κινητό αγοράζεις.. Αν αγοράσεις πχ Xiaomi θα σου βάλουνε σαβουρορομ για να σου πουλήσουνε ότι το κινητό έχει τη γλώσσα σου...Για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους πεις να σου βάλουνε την Dev Rom ούτως ώστε μετά να το ρουτάρεις

Kατά κύριο λόγο όλοι το στέλνουνε με απλό ταχυδρομείο. Όταν γράφει Registered Air Mail πάει να πει ότι ειναι απλό ταχυδρομείο. Η τιμή των μεταφορικών ενσωματώνεται στην τιμή του προΪόντος.

Δημοσ.

So93 τους εχω δει και εγω αυτους τους πωλητες μεσω kimovil, ειναι οντως τοσο αξιοπιστοι οσο gearbest κτλ κτλ; ενδιαφερομαι για το redmi note 3 pro, αλλα δε σκαμπαζω απο ρομ ρουτ κτλ, θα βγαλω ακρη;

Δημοσ.

So93 τους εχω δει και εγω αυτους τους πωλητες μεσω kimovil, ειναι οντως τοσο αξιοπιστοι οσο gearbest κτλ κτλ; ενδιαφερομαι για το redmi note 3 pro, αλλα δε σκαμπαζω απο ρομ ρουτ κτλ, θα βγαλω ακρη;

Αυτοί οι πωλητές είναι το ίδιο αξιόπιστοι με τα υπόλοιπα καταστήματα. Υπάρχει πολύς ντόρος γύρω από το άλι με ιστορίες ότι αυτοί είναι χειρότεροι και από τους Κινέζους, κάτι φυσικά που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Μια ματιά στο feedback που έχουνε στο κινητό με φωτογραφίες των αγοραστών μπορεί να σε πείσει πιστεύω. Για να καταλάβεις ό,τι στέλνουν είναι μέσω SG Post.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο κινητό, επειδή και εγώ αυτό έχω( redmi note 3 pro) θα σου πω την αλήθεια. Τα χιαομι είναι όντως απίστευτα κινητά με απίστευτα σπεκσ κτλ. Αυτό που δε σου λένε είναι ότι πρέπει να ασχοληθείς μαζί τους αναγκαστικά!! Αν δεν θες ν ασχοληθείς για να το ρουτάρεις απλά παραγγέλνοντας το κινητό στέλνεις μήνυμα στον πωλητή και του λες να σου περάσει την Global Stable Rom. Διαφορετικά θα σου ρθει με ενα χαζο ρομ το οποίο είναι μισό αγγλικά μισό ελληνικά μισό κινέζικα δεν παίρνει οτα αναβαθμίσεις και θα βρίζεις την ώρα και την στιγμή που το πήρες.

Το να το φλασάρεις σε μια ρομ δεν είναι τρελή διαδικασία όμως :)

Υπόψην η Global Stable είναι αγγλικά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...