Προς το περιεχόμενο

Το νέο 4Κ Xbox “Scorpio” στα 6TFLOPS θα είναι 1,5x ταχύτερο του PS4K

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

the witcher 3, project cars , rise of the tomb raider

Σοβαρά τώρα αυγκρινεις Cars με Driveclub στα γραφικά και στα εφε καιρού;

Έχεις παίξει Driveclub;

Και στο φινάλε και τα τρία παιχνίδια που ανέφερες υπάρχουν στις κονσόλες. Οπότε ενισχύεις το επιχείρημα μου :)

Αναφέρομαι σε pc και στην ομολογουμένως μεγάλη διαφορά σε ισχύ. Που είναι; Να την δω να μου πέσει το σαγόνι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θα ήταν καλύτερα το PS4 να έβγαινε με επίσημη αρχική τιμή στα 500-700€ αντί στα 410€ και να είχε δυνατότερο hardware με την προοπτική να το υποστήριζαν 5 χρόνια και όχι 3 βγάζοντας το PS4 Neo.Το PS4 έπαιζε τα παιχνίδια που είχαν βγεί εως τώρα χωρίς να ζορίζεται.Φαίνεται πως αυτό αλλάζει απο το Uncharted 4 και μετά.Αν είχε απο την αρχή δυνατότερο hardware δεν θα ζοριζόταν για ακόμα 2 χρόνια παίζοντας άνετα παιχνίδια με υψηλότερες απαιτήσεις και καλύτερο οπτικό και τεχνικό αποτέλεσμα.Βγάζουν τα παιχνίδια με σχετικά καλά γραφικά με περιορισμό στα 30 Fps γιατί στα 60 Fps το παιχνίδι δεν θα βλεπόταν,θα έπεφτε και άλλο πετσόκομα.

Η Microsoft ακολουθεί την ξεφτιλισμένη πολιτική της Sony.Ακόμα και αν η κονσόλα της θα βγεί με ανώτερο hardware απο το PS4 Neo της Sony θα έχει βγεί κάνά χρόνο μετά 2η και καταιδρωμένη.Τέλη του 2017 το hardware που παρουσιάζουν τώρα ως βελτιωμένο τότε θα είναι περασμένο.Αν οι 2 εταιρίες έβγαζαν την ίδια χρονική περίοδο τις 2 κονσόλες θα μπορούσαμε να τις συγκρίνουμε.

• Like 1

Αναφέρομαι σε pc και στην ομολογουμένως μεγάλη διαφορά σε ισχύ. Που είναι; Να την δω να μου πέσει το σαγόνι.

Moνο και μονο η μεταβαση απο 30 σε 60fps απαιτει 100% περισσοτερη ισχυ.  Αν το παμε και στην αναλυση, απο 900 / 1080p σε 1440p μιλαμε 200% περισσοτερη ισχυ. Δεν συμπεριλαμβανω ΑΑ και AF που συνηθως στην κονσολα ειανι ανυπαρκτα και θα εκτοξευσουν τα νουμερα σε 3-4x περισσοτερη ισχυ.  Ποση παραπανω ακριβως περιμενεις? Και στην τελικη κανεις δεν ειπε οτι το high end pc gaming συμφερει, οι κονσολες κατατοτροπονονται απο τα φτηνα PC's οχι απο τα ακριβα. Ο λογος ειναι απλουστατος, το PC που εχεις απο το 2008-2009 και που σου κοστισε οσο το ps3 τοτε (ισως 100€ περισσοτερα), του αλλαζεις την καρτα γραφικων με κοστος περι τα 60€ (150 με 2 παιχνιδια δωρο και μετα πουλας και την παλια) και καλωσορισες στο next gen. 

Απο το 2008 μεχρι σημερα εχω δωσει λιγοτερα απο 900€ για PC, και ΠΑΝΤΟΤΕ απο τωρα μεχρι σημερα παιζω σε καλυτερες αναλυσεις /  fps κλπα. Ενας console user ποσα εχει δωσει για το PS3 + PS4? Σιγουρα περισσοτερα, αλλωστε το ενα λανσαριστηκε στα 700€ και το αλλο στα 400, και σε ολα τα παραπανω δεν βαζω καν το psonline. 

Έχουν όλες οι κάρτες 2 παιχνίδια δώρο μέσα?

Oχι, μερικες εχουν  και 3 ;)

Eν πασει περιπτωση, και τα παιχνιδια να μη βαλεις ερχεσαι ισα πανια ισα βαρκα, οποτε το επιχειρημα σου δεν ξερω που αποσκοπει περα απτο "πηρα καρτα γραφικων χωρις παιχνιδια αρα η κονσολα ειναι πι οφτηνη απτο PC", το οποιο με ξεπερναει.

Πολλά μπορεί να σε ξεπερνανε αλλά δεν έχει σχέση.

Δεν έχουν λοιπόν όλες οι κάρτες μέσα παιχνίδια. Από τις 5 τελευταίες που έχω πάρει μόνο μια είχε μέσα κάποτε το CS.

Αλλιώς να λέω και εγώ πως οι κονσόλες γενικά είναι τσάμπα γιατί είχα πάρει το PS3 μου δωρεάν από μια προσφορά του Γερμανού.

Πολλά μπορεί να σε ξεπερνανε αλλά δεν έχει σχέση.

Δεν έχουν λοιπόν όλες οι κάρτες μέσα παιχνίδια. Από τις 5 τελευταίες που έχω πάρει μόνο μια είχε μέσα κάποτε το CS.

Αλλιώς να λέω και εγώ πως οι κονσόλες γενικά είναι τσάμπα γιατί είχα πάρει το PS3 μου δωρεάν από μια προσφορά του Γερμανού.

Ρε φιλε, το οτι ΕΣΥ διαλεξες να παρεις καρτες χωρις παιχνιδια μεσα τι ακριβως παει να πει? Και οι καρτες αλλα και οι επεξεργαστες εχουν πακετο games, το οτι εσυ διαλεξες να παρεις αυτες που δεν εχουν πως ακριβως αναιρει το επιχειρημα μου? 

Που στην τελικη ακομα και ΧΩΡΙΣ τα games, ακομα και χωρις την πωληση της παλιας καρτας, παλι φτηνοτερο ερχεται το PC. Οποτε ποιο ακριβως ειναι το point σου, οτι δεν εχουν ολες οι καρτες games? Ε σαφως. Παρε αυτες που εχουν, μιας και εν προκειμενω μιλαγα για το κοστος. Κουραζεις με ανοησιες

Το ποιος κουράζει έχει φανεί σε πολλά θέματα αρκετές φορές.

Τώρα βλέπω έχουν και οι επεξεργαστές μέσα παιχνίδια. Μάλιστα.

Το point είναι πολύ απλό και φανερό σε όλους.

Ή μάλλον σχεδόν όλους όπως μας δείχνεις.

Το ποιος κουράζει έχει φανεί σε πολλά θέματα αρκετές φορές.

Τώρα βλέπω έχουν και οι επεξεργαστές μέσα παιχνίδια. Μάλιστα.

Το point είναι πολύ απλό και φανερό σε όλους.

Ή μάλλον σχεδόν όλους όπως μας δείχνεις.

http://wccftech.com/free-games-specific-amd-gpu-cpus/

Η amd διαφωνει μαζι σου. Τραβα βρες τα μαζι της. Αντε τωρα, πως και δεν εχεις γραψει ακομα οτι και το PC θελει συνδρομη για online? Αφου το ξερω σε τρωει, αντε πεστο XD

Προφανως το point μονο σε σενα ειναι φανερο, εκτος και αν ειδες κανεναν εδω να βγαζει κανα νοημα. Αλλα νταξ, λες οτι ολοι το καταλαβαν να παρεις e-ποντους. Αντε λοιπον, πες και σε μενα που δεν τα πιανω, ποιο ακριβως ειναι το point σου? Οτι το PC εινα ιακριβοτερο επειδη οι καρτες που διαλεγεις να παρεις δεν εχουν free games?  :-D

Αυτό είναι. Το βρήκες.

Ότι να ναι για ακόμα μια φορά.

Όχι ότι περίμενα κάτι καλύτερο.

Eδω και 3 posts εχεις σοβαρα επιχειρηματα....οχι οτι περιμενα κατι καλυτερο βεβαια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...