Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα και θα εκτιμούσα πολύ την βοήθεια σας. έχω ένα δεύτερο pc το οποιο μετά από αλλαγή case άρχισαν τα παρατράγουδα :) ενώ δούλευε μια χαρά όταν τα έβγαλα όλα τα πράγματα από μέσα για να αλλάξω το case και πήγα μετά να τον ανοίξω άρχισε να μου κάνει συνεχεια restart, ξεκινάει δείχνει το λογότυπο της μητρικής και κάνει restart και συνεχεια γίνετε αυτό.

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει και ο διακόπτης του on/off/restart. Αν δεν μπορείς να βρεις τη λύση, τα βγάζεις όλα από του κουτί και τα δοκιμάζεις και εκτός να 'σαι σίγουρος ότι φταίει το κουτί :P

• Like 1
Δημοσ.

όλα είναι συνδεδεμένα σωστα, βασικά τώρα είναι όλα εκτος κουτιού και δοκιμάζω διαφορα.. αλλα δεν βρίσκω άκρη δυστυχώς. ίσως να ήταν και τυχαίο ίσως να την βραχυκύκλωσα, όμως την πήγα σε ένα φίλο και την μέτρησε και όλα τα ρεύματα τις είναι σωστά επίσης έβγαλε το βίος και το προγραμμάτισε ξανά αλλα τίποτα.

Δημοσ.

όλα είναι συνδεδεμένα σωστα, βασικά τώρα είναι όλα εκτος κουτιού και δοκιμάζω διαφορα.. αλλα δεν βρίσκω άκρη δυστυχώς. ίσως να ήταν και τυχαίο ίσως να την βραχυκύκλωσα, όμως την πήγα σε ένα φίλο και την μέτρησε και όλα τα ρεύματα τις είναι σωστά επίσης έβγαλε το βίος και το προγραμμάτισε ξανά αλλα τίποτα.

Με τον Georgekal81 είστε αδέρφια?

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...