Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σειρά με λίγα επεισόδια. Έπαιζε πέρυσι αργά το βράδυ στο mega. Ήταν ένας αστυνομικός, χωρισμένος και πότης. Ζούσε σε μια κωμόπολη που μονίμως είχε συννεφιά. Νομίζω φορούσε πάντα καπέλο και είχε γένια. Σε κάθε επεισόδιο εξιχνίαζε ένα έγκλημα.

αυτην εννοεις μαλλον ειναι σειρα ταινιων με διαφορετικο φονο στη καθε ταινια http://www.imdb.com/title/tt0800095/?ref_=nm_flmg_act_12

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατι δυσκολο που ψαχνω.

horror b-movie απο το 70 η το 80. νομιζω στην αγγλικη γλωσσα.

το μονο που θυμαμαι ειναι μια σκηνη οπου μια γυναικα, νομιζω υπηρετρια σε ενα αρχοντικο σπιτι, κανει ντους ορθια σε μια μικρη μπανιερα.

ξαφνικα, και εν αγνοια της, αρχιζουν να βγαινουν μεγαλα εντομα στους τοιχους της τουαλετας και να περπατανε πανω στο χειλος της μπανιερας, νομιζω σκορπιοι,αραχνες και κατσαριδες.

σε ενα πλανο, βλεπουμε 2-3 μεγαλα εντομα πανω στο γυμνο της σωμα ενω λουζεται. η καμερα κανει ενα γρηγορο cut στο εξωτερικο του σπιτιου, ενω ακουμε την δυνατη κραυγη της.

καμια ιδεα ποια ταινια ειναι;

υγ.οχι δεν ειναι το Αραχνοφοβια.

Ασιατική ταινία, ο πρωταγωνιστής μπλέκει σε μία σειρά δοκιμασιών οι οποίες γίνονται όλο και πιο "δύσκολες" με στόχο ένα μεγάλο χρηματικό βραβείο, με μεγάλη ανατροπή στο τέλος.

Νομίζω ότι έχει γίνει και remake δυτικό, χωρίς να είμαι σίγουρος...

αυτην εννοεις μαλλον ειναι σειρα ταινιων με διαφορετικο φονο στη καθε ταινια http://www.imdb.com/title/tt0800095/?ref_=nm_flmg_act_12

Εεευχαριστώ! Πάμε μία ταινία τώρα... Πήγα πριν λίγο/αρκετό σινεμά και έδειχνε trailers. Έδειξε μια ταινία όπου η υπόθεση είχε ως εξής: 

Φτωχόπαιδο σε χώρα της Λατινικής Αμερικής ερωτεύεται την ανηψιά του μεγαλύτερου Gangster της χώρας. Τον παίρνει κοντά του, τον χώνει στις βρωμοδουλειές και πάει λέγοντας. Η ταινία μπορεί να μην έχει παίξει ακόμη στον κινηματογράφο...

Ψάχνω μια ταινία που είναι ένας τύπος που σκοτώνει και κινηματογραφεί  και καλά ως εκδίκηση γιατι ο πατέρας του (μπάτσος ισως) είχε σκοτωθεί επίσης on camera.

Νομίζω στο κανάλι του είχε στην αρχική μια ακτινογραφία κρανίο με γυαλιά που το δειχνε πολύ συχνά..

Ψάχνω παιδική ταινία όπου ο πατέρας, Φυσικός στο επάγγελμα ή κάτι τέτοιο, έκανε κάτι πειράματα με ηχητικά κύματα και άνοιξε μια πύλη σε μια άλλη διάσταση και ο οποίος έπεσε μέσα σε αυτή την πύλη (δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή καταλάθος). Τον ψάχνανε όλοι μέχρι που τα παιδιά του κατάλαβαν τι έγινε, άνοιξαν την πύλη και πήγαν να τον βρουν. Σε αυτή την διάσταση ήταν και κακοί οι οποίοι αν θυμάμαι καλά ήταν φανταστικά πλάσματα (όχι άνθρωποι δηλαδή) και είχαν απαγάγει τον μπαμπά. Καμιά ιδέα; Μπορεί να είχε προβληθεί σε 2-3 επεισόδια και νομίζω ότι είναι σχετικά πρόσφατη (μπορεί να έχει βγει τα τελευταία 5 με 8 χρόνια). 

Ψάχνω μια ταινία που είναι ένας τύπος που σκοτώνει και κινηματογραφεί  και καλά ως εκδίκηση γιατι ο πατέρας του (μπάτσος ισως) είχε σκοτωθεί επίσης on camera.

Νομίζω στο κανάλι του είχε στην αρχική μια ακτινογραφία κρανίο με γυαλιά που το δειχνε πολύ συχνά..

http://www.imdb.com/title/tt0179626/??

Εεευχαριστώ! Πάμε μία ταινία τώρα... Πήγα πριν λίγο/αρκετό σινεμά και έδειχνε trailers. Έδειξε μια ταινία όπου η υπόθεση είχε ως εξής: 

Φτωχόπαιδο σε χώρα της Λατινικής Αμερικής ερωτεύεται την ανηψιά του μεγαλύτερου Gangster της χώρας. Τον παίρνει κοντά του, τον χώνει στις βρωμοδουλειές και πάει λέγοντας. Η ταινία μπορεί να μην έχει παίξει ακόμη στον κινηματογράφο...

Εδώ είσαι http://www.imdb.com/title/tt2515030/

Ψάχνω παιδική ταινία όπου ο πατέρας, Φυσικός στο επάγγελμα ή κάτι τέτοιο, έκανε κάτι πειράματα με ηχητικά κύματα και άνοιξε μια πύλη σε μια άλλη διάσταση και ο οποίος έπεσε μέσα σε αυτή την πύλη (δεν ξέρω αν το έκανε επίτηδες ή καταλάθος). Τον ψάχνανε όλοι μέχρι που τα παιδιά του κατάλαβαν τι έγινε, άνοιξαν την πύλη και πήγαν να τον βρουν. Σε αυτή την διάσταση ήταν και κακοί οι οποίοι αν θυμάμαι καλά ήταν φανταστικά πλάσματα (όχι άνθρωποι δηλαδή) και είχαν απαγάγει τον μπαμπά. Καμιά ιδέα; Μπορεί να είχε προβληθεί σε 2-3 επεισόδια και νομίζω ότι είναι σχετικά πρόσφατη (μπορεί να έχει βγει τα τελευταία 5 με 8 χρόνια). 

Μάλλον δεν την θυμάται κανείς αυτή την ταινία.

Ψάχνω και μια άλλη σειρά, νομίζω ότι την έδειχνε σε κάποιο από τα κρατικά κανάλια πριν από χρόνια. Έδειχνε κάποια άτομα να ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη στον κόσμο. Σαν ντοκιμαντέρ ήταν, και έδειχνε πως περνούσαν σε αυτά τα μέρη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Λοιπον πριν 3-4 χρονια ειχα δει στην τηλεοραση μια ταινια sci-fi με εξωγηινους. Δεν νομιζω να ηταν παραγωγης πριν το 2000 γιατι ειχε ωραια γραφικα. Στην ταινια τα ''σκαφοι'' των εξωγηινων ηταν θαμμενα στη γη και με κεραυνους ''ξυπνησαν'' και αρχισαν να καταστρεφουν οτι εβρισκαν. Επισης στην ταινια δειχνει οτι απο τους ανθρωπους επαιρναν το αιμα τους με κατι ''πλοκαμια'' που εβγαιναν απο τα ''σκαφοι'' τους τα οποια ηταν τεραστιων διαστασεων. Καταλαβε κανεις ποια λεω;;

Λοιπον πριν 3-4 χρονια ειχα δει στην τηλεοραση μια ταινια sci-fi με εξωγηινους. Δεν νομιζω να ηταν παραγωγης πριν το 2000 γιατι ειχε ωραια γραφικα. Στην ταινια τα ''σκαφοι'' των εξωγηινων ηταν θαμμενα στη γη και με κεραυνους ''ξυπνησαν'' και αρχισαν να καταστρεφουν οτι εβρισκαν. Επισης στην ταινια δειχνει οτι απο τους ανθρωπους επαιρναν το αιμα τους με κατι ''πλοκαμια'' που εβγαιναν απο τα ''σκαφοι'' τους τα οποια ηταν τεραστιων διαστασεων. Καταλαβε κανεις ποια λεω;;

http://www.imdb.com/title/tt0407304/?ref_=nv_sr_1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...