shine Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2015 (επεξεργασμένο) Λοιπόν,Ταινία/σειρά που την είχε δείξει αν θυμάμαι καλά ο αλφα.Πριν το 2008. Ίσως και πολύ πριν.Ταινία πρέπει να ήταν η οποία συνεχίζοταν σε 3/4 επεισόδια. Δε θυμάμαι ακριβώς.Απ ότι θυμάμαι ήταν κάτι μαύρες πέτρες απο το διάστημα τις οποίες όποιος έπιανε κάτι πάθαινε (άνοιγαν και τον τσιμπούσανε) και γίνοταν κάτι σαν ζόμπι. Τους καταλάβαινες απο τα άσπρα μάτια.Στο τέλος είχε εξαπλωθει αυτή η επιδημία σε μεγάλο πληθυσμό Και κάποιοι προσπαθούσαν να το αντιμετωπίσουν.Βοηθάτε χριστιανοί να το βρούμε άκυρο, το βρήκα Επεξ/σία 7 Απριλίου 2015 από shine Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καλησπερα απο εμενα, ψαχνω εδω και καιρο μια ταινια που δεν θυμαμαι τον τιτλο και κατι ελαχιστα απο την ταινια, την ειχα δει πριν απο χρονια. Υποθεση (οτι θυμαμαι) Απο οσο θυμαμαι ηταν ενα πλοιο οπου εξαφανιστηκε και εμφανιστηκε αργοτερα χωρις κανεναν πανω σε αυτο. Μια ρεπορτερ νομιζω πηγαινει με αλλους ανθρωπους και μεσα σε αυτους, ο πρωταγωνιστης νομιζω πρεπει να ειχε συγγενεια με καποιον απο αυτους που εξαφανιστηκε στο πλοιο, κρυφα πανω στο πλοιο. Μετα καθως οι δυο μηχανικοι προσπαθουν να φτιαξουν κατι πανω στο πλοιο(αυτοι που ειχαν παει με την ρεπορτερ) πεθαινουν περιεργα. Συμβαινουν και αλλα πολλα που δεν τα θυμαμαι. Το ξερω οτι δεν θυμαμαι πολλα και ειναι δυσκολο να βρεθει αλλα εχω ψαξει ολο το ιντερνετ χωρις αποτελεσμα. Η ταινια μπορει να ανηκει στην κατηγορια τρομου η θριλερ. Επισης την ειχα δει στο youtube. Ευχαριστω Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smarianina Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καλησπερα απο εμενα, ψαχνω εδω και καιρο μια ταινια που δεν θυμαμαι τον τιτλο και κατι ελαχιστα απο την ταινια, την ειχα δει πριν απο χρονια. Υποθεση (οτι θυμαμαι) Απο οσο θυμαμαι ηταν ενα πλοιο οπου εξαφανιστηκε και εμφανιστηκε αργοτερα χωρις κανεναν πανω σε αυτο. Μια ρεπορτερ νομιζω πηγαινει με αλλους ανθρωπους και μεσα σε αυτους, ο πρωταγωνιστης νομιζω πρεπει να ειχε συγγενεια με καποιον απο αυτους που εξαφανιστηκε στο πλοιο, κρυφα πανω στο πλοιο. Μετα καθως οι δυο μηχανικοι προσπαθουν να φτιαξουν κατι πανω στο πλοιο(αυτοι που ειχαν παει με την ρεπορτερ) πεθαινουν περιεργα. Συμβαινουν και αλλα πολλα που δεν τα θυμαμαι. Το ξερω οτι δεν θυμαμαι πολλα και ειναι δυσκολο να βρεθει αλλα εχω ψαξει ολο το ιντερνετ χωρις αποτελεσμα. Η ταινια μπορει να ανηκει στην κατηγορια τρομου η θριλερ. Επισης την ειχα δει στο youtube. Ευχαριστω Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App http://www.imdb.com/title/tt0288477/combined μήπως αυτή; Ειχα δει πριν απο καμια 6-7 χρονια ,ισως και λιγο παραπανω μια ταινια που ηταν κατι παιδια ,και ειχαν βρει στο σπιτι τους ενα πλασμα σαν ξωτικο,ισως πραγματοποιουσε ευχες αν θυμαμαι καλα..μπορουσαν να περασουν μεσα απο μια ντουλαπα η μεσα απο εναν κηπο(η ντουλαπα ισως ειναι ασχετη και μου ηρθε απο την narnia ) και να παν σε ενα μερος που ηταν σαν παραλια...στο τελος νομιζω ηρθε και ο πατερας των παιδιων με ενα αεροπλανο οσο βρισκονταν στην παραλια αυτη...Απλα την ειχα δει μικροτερος και μου αρεσε,θα ηθελα να την ξαναδω.. μήπως αυτή; http://www.imdb.com/title/tt0768212/combined Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george200-13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2015 Καλησπερα απο εμενα, ψαχνω εδω και καιρο μια ταινια που δεν θυμαμαι τον τιτλο και κατι ελαχιστα απο την ταινια, την ειχα δει πριν απο χρονια. Υποθεση (οτι θυμαμαι) Απο οσο θυμαμαι ηταν ενα πλοιο οπου εξαφανιστηκε και εμφανιστηκε αργοτερα χωρις κανεναν πανω σε αυτο. Μια ρεπορτερ νομιζω πηγαινει με αλλους ανθρωπους και μεσα σε αυτους, ο πρωταγωνιστης νομιζω πρεπει να ειχε συγγενεια με καποιον απο αυτους που εξαφανιστηκε στο πλοιο, κρυφα πανω στο πλοιο. Μετα καθως οι δυο μηχανικοι προσπαθουν να φτιαξουν κατι πανω στο πλοιο(αυτοι που ειχαν παει με την ρεπορτερ) πεθαινουν περιεργα. Συμβαινουν και αλλα πολλα που δεν τα θυμαμαι. Το ξερω οτι δεν θυμαμαι πολλα και ειναι δυσκολο να βρεθει αλλα εχω ψαξει ολο το ιντερνετ χωρις αποτελεσμα. Η ταινια μπορει να ανηκει στην κατηγορια τρομου η θριλερ. Επισης την ειχα δει στο youtube. Ευχαριστω Αποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App http://www.imdb.com/title/tt0288477/combinedμήπως αυτή; Ειχα δει πριν απο καμια 6-7 χρονια ,ισως και λιγο παραπανω μια ταινια που ηταν κατι παιδια ,και ειχαν βρει στο σπιτι τους ενα πλασμα σαν ξωτικο,ισως πραγματοποιουσε ευχες αν θυμαμαι καλα..μπορουσαν να περασουν μεσα απο μια ντουλαπα η μεσα απο εναν κηπο(η ντουλαπα ισως ειναι ασχετη και μου ηρθε απο την narnia ) και να παν σε ενα μερος που ηταν σαν παραλια...στο τελος νομιζω ηρθε και ο πατερας των παιδιων με ενα αεροπλανο οσο βρισκονταν στην παραλια αυτη...Απλα την ειχα δει μικροτερος και μου αρεσε,θα ηθελα να την ξαναδω..μήπως αυτή;http://www.imdb.com/title/tt0768212/combined Δυστηχως δεν ειναι αυτη. Αλλα φενεται πολυ ωραια ταινια και θα την δω συντομα, ευχαριστωΑποστολή από το LG-E400 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sproctor Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Χαίρετε! Ψάχνω εδώ και χρόνια μια ταινιούλα με καρχαρίες. Δεν θυμάμαι τίποτα, εκτός απο αυτήν τη σκηνή: Μια γκόμενα είναι μέσα σε ένα δωμάτιο, μαζί με έναν καρχαρία (το δωμάτιο πλυμμηρισμένο), και αυτή ξηλώνει ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο απο έναν τοίχο (είχε ανεβεί πάνω σε κάτι), το πετά στο στόμα του καρχαρία, αυτός το τρώει και ψοφά απο ηλεκτροσόκ. Επίσης, έχω μία ακόμα ταινιούλα, αλλά άλλη ώρα. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smarianina Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Χαίρετε! Ψάχνω εδώ και χρόνια μια ταινιούλα με καρχαρίες. Δεν θυμάμαι τίποτα, εκτός απο αυτήν τη σκηνή: Μια γκόμενα είναι μέσα σε ένα δωμάτιο, μαζί με έναν καρχαρία (το δωμάτιο πλυμμηρισμένο), και αυτή ξηλώνει ένα ηλεκτροφόρο καλώδιο απο έναν τοίχο (είχε ανεβεί πάνω σε κάτι), το πετά στο στόμα του καρχαρία, αυτός το τρώει και ψοφά απο ηλεκτροσόκ. Επίσης, έχω μία ακόμα ταινιούλα, αλλά άλλη ώρα. Ευχαριστώ! με καρχαρίες μόνο αυτή Jaws (1975) μου έρχεται στο μυαλό...αλλα έχουν περάσει πολλά χρόνια και δε θυμάμαι αν είχε τετοια σκηνή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sproctor Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 με καρχαρίες μόνο αυτή Jaws (1975) μου έρχεται στο μυαλό...αλλα έχουν περάσει πολλά χρόνια και δε θυμάμαι αν είχε τετοια σκηνή Την έχω δεί. Δεν είναι αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techm Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αυτή λες http://www.imdb.com/title/tt0149261/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sproctor Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2015 Αυτή λες http://www.imdb.com/title/tt0149261/ Ναί, αυτή είναι! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ! Ορίστε και το βίντεο... 2:11 - ΠΙΑΣΕ! *φζζζζζζτ!* *μπααααααααμ!!!* *και ούτω καθεξής...* Πάντως το παραδέχομαι οτι η γκόμενα (Σούζαν) είναι θεά (με τα εσώρουχα :D )... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DinwTzampa Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Λοιπόν είναι μια ταινία που την ψάχνω πάρα πολύ καιρό.Ήταν 2002 τότε που την είχα δει σε κασέτα και τώρα πρόσφατα που είδα το The Warrior's Way της έμοιαζε πάρα πολύ.Είναι με Ninja/Assassins σε στύλ The Warrior's Way.Θυμάμαι κάποια ελάχιστα πράγματα όπως: Ήταν αυτός ο νεαρός ο Ninja/Assassin που μεγάλωσε μαζί με την κόρη του αυτοκράτορα και την αγαπούσε πολύ αλλά ο πατέρας της ήθελε να την δώσει σε άλλον με το ζόρι σαν ένδειξη ευχαρίστησης προς τους συμμάχους του. Μετά θυμάμαι ατελείωτες σκηνές δράσης σε δάση,βουνά με Ninjas και επίσης θυμάμαι μια πολύ χαρακτηριστική ιδιότητα που είχαν οι 2-3 πρωταγωνιστές Ninja/Assassin πέρναν φόρα σέρνοντας το Katana κάτω και κόβαν το έδαφος στην μέση. Με μακριά μαλλιά ήταν ο πρωταγωνιστής και κόκκινο ένδυμα φορούσε συνέχεια και η ταινία αρχίζει με μάχη πρώτη σκηνή βγάζουν τα κεφάλια τους σιγά σιγά από το νερό οι νίντζα και δεν είμαι καλά σου λέω την ψάχνω πώς και πώς. Μακάρι να την βρεί κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sproctor Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2015 Καλημερούδια και καλό Πάσχα! Απευθυνόμενο προς καλούς γνώστες κωμωδιών/κομεντί (κυρίως αμερικάνικων): Ψάχνουμε μια ταινία (ρομαντική κωμωδία/κομεντί/δενξέρωτι) για την οποία γνωρίζουμε τα εξής:1) Είναι αμερικάνικη (προφανώς)2) Είναι γυρισμένη μεταξύ 2000 και 20093) Σε κάποια φάση, η πρωταγωνίστρια (?) βρίσκεται μαζί με έναν τύπο στο δρόμο (περπατάνε) και πετάει την εξής ατάκα:<<Έυχομαι ο θάνατος σου να είναι αργός και επώδυνος>> ή κάτι παρόμοιο, δέν θυμάμαι. Ούτε ηθοποιούς, ούτε κανάλι (την είδα στην TV) θυμάμαι. Ξέρω, σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, αλλά την ψάχνω καιρό τώρα (απο Σεπτέμβρη 2010).Όποιος την βρεί, ΟΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ταιριάζουν σε αυτήν την ταινία αυτά που λες,αν και δεν την θυμάμαι και πολύ για να είμαι σίγουρος. http://www.imdb.com/title/tt0497972/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sproctor Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2015 Ταιριάζουν σε αυτήν την ταινία αυτά που λες,αν και δεν την θυμάμαι και πολύ για να είμαι σίγουρος. http://www.imdb.com/title/tt0497972/ Όου-κέϊ. Θα το τσεκάρω κάποια άλλη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 ψάχνω μια πρόσφατη ταινία με ένα αγόρι που δαιμονίζεται. Θυμάμαι στο trailer που είναι στο νοσοκομείο και τον γυρίζουν κ είναι λες και έχει πιάσει σκουλίκια? κάτι τέτοιο , στο τέλος νομίζω μεταμορφώνεται σε τέρας full.any ideas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sproctor Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2015 Ταιριάζουν σε αυτήν την ταινία αυτά που λες,αν και δεν την θυμάμαι και πολύ για να είμαι σίγουρος. http://www.imdb.com/title/tt0497972/ Όου-κέϊ. Θα το τσεκάρω κάποια άλλη στιγμή. Τελικά δε νομίζω να είναι αυτή που ψάχνω. Άλλες προτάσεις; ψάχνω μια πρόσφατη ταινία με ένα αγόρι που δαιμονίζεται. Θυμάμαι στο trailer που είναι στο νοσοκομείο και τον γυρίζουν κ είναι λες και έχει πιάσει σκουλίκια? κάτι τέτοιο , στο τέλος νομίζω μεταμορφώνεται σε τέρας full. any ideas? Όταν λές πρόσφατη, εννοείς μήπως φετινή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα