Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα.

Ειναι μια ταινια που αρχικα ηταν ενας αθλητης με την γυναικα του και το παιδι του. Ειχε ενα ατυχημα κ εμεινε αναπηρος. Ειχαν οικονομικα προβληματα και η γυναικα του επρεπε να δουλεψει.. Επιασε δουλεια καπου σε μαγαζι για μασαζ αν θυμαμαι καλα αλλα στην συνεχεια το αφεντικο της εδωσε κοκα και την εμπλεξε σε πορνεια... αρχισε να βγαζει πολλα λεφτα αυτην, πηρε κ δωρο στον αντρα της μια μηχανη. Στο τελος θυμαμαι κατι σε ενα νοσοκομειο? κατι τετοιο.. εχει δει κανεις αυτο το εργο? το ειχα δει πριν εναμιση χρονο σε νοβασινεμα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απ' όσο θυμάμαι δράμα

Ρομαντική ή κωμωδία ήθελα να σε ρωτήσω αλλά μπερδεύτηκα.

Τέσπα η μόνη που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Blind Dating με τον Chris Pine.

Επισκέπτης

λοιπόν για να δούμε, ψάχνω μια ταινία που την είχα δει μικρός και δε θυμάμαι τον τίτλο. Θυμάμαι μια σκηνή που: Ήταν λέει ένας σκιτσογράφος και σχεδίαζε σε χαρτί μια γυναίκα ξανθιά φορώντας νομίζω μαύρο φόρεμα, να στέκεται πάνω σε ένα περβάζι ενός κτηρίου μπροστά από τα παράθυρα, αμέσως μετά η εικόνα ζωντανεύει και η γυναίκα από εκεί που ήταν σκίτσο, γίνεται πραγματική. Λίγο μετά, ο ίδιος ο σκιτσογράφος ζωγραφίζει και τον εαυτό του και αμέσως βρίσκεται και αυτός να στέκεται στο περβάζι του κτηρίου. Ο σκιτσογράφος θυμάμαι ήταν κάπως νέος. Νομίζω πως στην ιστορία μπλέκεται και ένας τρίτος άνδρας. Γνωρίζουμε ποια είναι αυτή η ταινία;; B)

Παίζει να είναι twilight zone

dream lovers

οχι ελφ..... δεν ειναι αυτο :-( Η ταινια π λεω ηταν μεγαλης διαρκειας και νομιζω πριν το 2000. Ευχαριστω για την προσπαθεια παντως!

Ειναι μια ταινια που αρχικα ηταν ενας αθλητης με την γυναικα του και το παιδι του. Ειχε ενα ατυχημα κ εμεινε αναπηρος. Ειχαν οικονομικα προβληματα και η γυναικα του επρεπε να δουλεψει.. Επιασε δουλεια καπου σε μαγαζι για μασαζ αν θυμαμαι καλα αλλα στην συνεχεια το αφεντικο της εδωσε κοκα και την εμπλεξε σε πορνεια... αρχισε να βγαζει πολλα λεφτα αυτην, πηρε κ δωρο στον αντρα της μια μηχανη. Στο τελος θυμαμαι κατι σε ενα νοσοκομειο? κατι τετοιο.. εχει δει κανεις αυτο το εργο? το ειχα δει πριν εναμιση χρονο σε νοβασινεμα....

αμερικανιά horror b movie νέας φουρνιάς δλδ με εικόνα που βλέπεται, χρονολογία υπολογίζω γύρω στο 2007+

τοποθεσία κατάστημα/έκθεση/φυλακή με αντίκες ή χειροποίητα παιχνίδια, όλη η ταινία διαδραματίζεται εκεί δλδ

θύματα παλιές συμμαθήτριες, θύτης παλιός συμμαθητής που πειράζανε μικρές

νόμιζα πως ο τίτλος ήταν trick or treat αλλά από ότι διαβάζω δεν έχει σχέση

θυμάμαι πως ο κακός πρέπει να είναι γνωστή tv b movie φάτσα τύπου cristian slater, casper van dien, corey feldman κτλ αλλά δεν βρήκα κάτι στη φιλμογραφία τους

Ειχα δει πριν απο καμια 6-7 χρονια ,ισως και λιγο παραπανω μια ταινια που ηταν κατι παιδια ,και ειχαν βρει στο σπιτι τους ενα πλασμα σαν ξωτικο,ισως πραγματοποιουσε ευχες αν θυμαμαι καλα..μπορουσαν να περασουν μεσα απο μια ντουλαπα η μεσα απο εναν κηπο(η ντουλαπα ισως ειναι ασχετη και μου ηρθε απο την narnia :D ) και να παν σε ενα μερος που ηταν σαν παραλια...στο τελος νομιζω ηρθε και ο πατερας των παιδιων με ενα αεροπλανο οσο βρισκονταν στην παραλια αυτη...Απλα την ειχα δει μικροτερος και μου αρεσε,θα ηθελα να την ξαναδω..

Καλησπέρα και από εμένα. Στην αρχή karamol3golas νόμιζα ότι θα ρωτούσα και εγώ για την ίδια σειρά. Αλλά η δικιά μου έχει να κάνει με έναν εξωγήινο που για κάποιον λόγο είχε πέσει στην γη και το διαστημόπλοιο του είχε χαλάσει. Είχε πέσει σε ένα δάσος και κάτι παιδιά εκεί του έδιναν φαγητό και διάφορα τέτοια. Μήπως κάποιος μπορεί να την θυμάται; Πάνε πάνω από 15 χρόνια. Ευχαριστώ πολύ. 

Ειχα δει πριν απο καμια 6-7 χρονια ,ισως και λιγο παραπανω μια ταινια που ηταν κατι παιδια ,και ειχαν βρει στο σπιτι τους ενα πλασμα σαν ξωτικο,ισως πραγματοποιουσε ευχες αν θυμαμαι καλα..μπορουσαν να περασουν μεσα απο μια ντουλαπα η μεσα απο εναν κηπο(η ντουλαπα ισως ειναι ασχετη και μου ηρθε απο την narnia :D ) και να παν σε ενα μερος που ηταν σαν παραλια...στο τελος νομιζω ηρθε και ο πατερας των παιδιων με ενα αεροπλανο οσο βρισκονταν στην παραλια αυτη...Απλα την ειχα δει μικροτερος και μου αρεσε,θα ηθελα να την ξαναδω..

http://www.imdb.com/title/tt0097758/?ref_=nm_flmg_act_44μηπως αυτο;

Οχι δεν ειναι αυτο...εχει βγει μετα 2000 νομιζω και το πλασμα ηταν πρασινωπο...επισης τα παιδια πρεπει να ηταν 2 η παραπανω..

Οχι δεν ειναι αυτο...εχει βγει μετα 2000 νομιζω και το πλασμα ηταν πρασινωπο...επισης τα παιδια πρεπει να ηταν 2 η παραπανω..

Μήπως αυτό Source.png Πηγή: The Spiderwick Chronicles

Με πράσινο ξωτικό στο σπίτι και παιδιά αυτό μου έρχεται στο μυαλό αλλά δεν το έχω δει όλο για να ξέρω αν γίνεται αυτό στο τέλος με τον πατέρα.

Τώρα με παραλία και παιδία μου έρχεται αυτό στο μυαλό Source.png Πηγή: Bridge to Terabithia αλλά ούτε αυτό το έχω δει όλο για να ξέρω τι γίνεται στο τέλος.

Μήπως αυτό Source.png Πηγή: The Spiderwick Chronicles

Με πράσινο ξωτικό στο σπίτι και παιδιά αυτό μου έρχεται στο μυαλό αλλά δεν το έχω δει όλο για να ξέρω αν γίνεται αυτό στο τέλος με τον πατέρα.

Τώρα με παραλία και παιδία μου έρχεται αυτό στο μυαλό Source.png Πηγή: Bridge to Terabithia αλλά ούτε αυτό το έχω δει όλο για να ξέρω τι γίνεται στο τέλος.

οχι ουτε αυτα ειναι..πρεπει να βγηκε την περιοδο 2002-2006 αν δεν κανω λαθος..γενικα εχω ψαξει παρα πολυ και δεν μπορω να την βρω οποτε αν κουραζω αφηστε το :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...