Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι φιλε μου αυτή πρεπει να είναι, ξερεις που μπορω να την βρω?

Απο οτι θυμαμαι υπαρχει και sequel αυτης της ταινιας.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο οτι θυμαμαι υπαρχει και sequel αυτης της ταινιας.

ακριβως με την τζενιφερ τζεισον λι απλα δεν ειναι τοσο καλο οσο το πρωτο,και το τελος ειναι μαπα

Δημοσ.

Λοιπόν.. Τον τελευταίο καιρό βλέπω ξανά ό,τι ταινίες είχα δει μικρός. Μόνο και μόνο επειδή, σίγουρα, όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα πλήρως το νόημα της ταινίας και γιατί σίγουρα θα είχα "χάσει" πολλές σκηνές. Ενώ λοιπόν μέχρι σήμερα τα πήγαινα καλά, η τελευταία που είδα το Link.png Site: Only The Strong , θυμήθηκα μια ταινία που είχα δει αλλά δε μπορώ με τίποτα να θυμηθώ τίτλο, σενάριο ή ηθοποιούς. Το μοναδικό που θυμάμαι είναι ότι υπήρχε κάτι σαν λαβύρινθος ή κελιά ενωμένα, που μέσα υπήρχαν άνθρωποι-δολοφόνοι κανονικοί. Και υπήρχε ένας τύπος που διοργάνωνε παιχνίδια ρίχνοντας ανθρώπους μέσα και καλά για να επιβιώσουν και να βγουν από τον λαβύρινθο. Παιζόντουσαν στοιχήματα, υπέρ συνήθως τον δολοφόνο και ποιος θα σκοτώσει ποιον. Μέχρι που μπήκε μέσα στον λαβύρινθο ο πρωταγωνιστής της ταινίας και άρχισαν τα στοιχήματα μετά τη δολοφονία του πρώτου, να μπαίνουν υπέρ του.

Δε θυμάμαι τίποτα άλλο. Όποιος έχει κανένα στοιχείο, ευπρόσδεκτο. Η ταινία πρέπει να είναι κάτω του μετρίου (στα πολλά κέφια ένα 3/10) αλλά μου 'χει κολλήσει τώρα και θέλω να την δω.

Δημοσ.

Ψάχνω μια ταινία που είδα για λίγο στη τηλεόραση και μου κίνησε την περιέργεια. 

Δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα, ήτανε ένας άντρας σε ένα χώρο με πολλά άτομα τα οποία πρέπει να ήτανε οδοντίατροι, τέλος πάντων κάτι θέλανε να κάνουνε με τα δόντια του η κάποιον άλλων. Ψιλό σουρεαλ κατάσταση νομίζω.  

αν και δεν περιμένω πολλά αν ξέρει κανείς τίποτα....  

thanks.

Δημοσ.

μου θυμιζει αυτο

http://www.imdb.com/title/tt0093894

Λοιπόν.. Τον τελευταίο καιρό βλέπω ξανά ό,τι ταινίες είχα δει μικρός. Μόνο και μόνο επειδή, σίγουρα, όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα πλήρως το νόημα της ταινίας και γιατί σίγουρα θα είχα "χάσει" πολλές σκηνές. Ενώ λοιπόν μέχρι σήμερα τα πήγαινα καλά, η τελευταία που είδα το Link.png Site: Only The Strong , θυμήθηκα μια ταινία που είχα δει αλλά δε μπορώ με τίποτα να θυμηθώ τίτλο, σενάριο ή ηθοποιούς. Το μοναδικό που θυμάμαι είναι ότι υπήρχε κάτι σαν λαβύρινθος ή κελιά ενωμένα, που μέσα υπήρχαν άνθρωποι-δολοφόνοι κανονικοί. Και υπήρχε ένας τύπος που διοργάνωνε παιχνίδια ρίχνοντας ανθρώπους μέσα και καλά για να επιβιώσουν και να βγουν από τον λαβύρινθο. Παιζόντουσαν στοιχήματα, υπέρ συνήθως τον δολοφόνο και ποιος θα σκοτώσει ποιον. Μέχρι που μπήκε μέσα στον λαβύρινθο ο πρωταγωνιστής της ταινίας και άρχισαν τα στοιχήματα μετά τη δολοφονία του πρώτου, να μπαίνουν υπέρ του.

Δε θυμάμαι τίποτα άλλο. Όποιος έχει κανένα στοιχείο, ευπρόσδεκτο. Η ταινία πρέπει να είναι κάτω του μετρίου (στα πολλά κέφια ένα 3/10) αλλά μου 'χει κολλήσει τώρα και θέλω να την δω.

Δημοσ.

Καλή η σκέψη αλλά όχι. Ξέχασα να παραθέσω πιο πάνω ότι δε μου έχουν μείνει ποιοι έπαιζαν γιατί δεν ήταν κάποιος γνωστός. Αν ήταν ο Σβαρτσενέγκερ θα το θυμόμουν.

Δημοσ.

Λοιπόν.. Τον τελευταίο καιρό βλέπω ξανά ό,τι ταινίες είχα δει μικρός. Μόνο και μόνο επειδή, σίγουρα, όταν ήμουν μικρός δεν καταλάβαινα πλήρως το νόημα της ταινίας και γιατί σίγουρα θα είχα "χάσει" πολλές σκηνές. Ενώ λοιπόν μέχρι σήμερα τα πήγαινα καλά, η τελευταία που είδα το Link.png Site: http://www.imdb.com/title/tt0107750/">Only The Strong , θυμήθηκα μια ταινία που είχα δει αλλά δε μπορώ με τίποτα να θυμηθώ τίτλο, σενάριο ή ηθοποιούς. Το μοναδικό που θυμάμαι είναι ότι υπήρχε κάτι σαν λαβύρινθος ή κελιά ενωμένα, που μέσα υπήρχαν άνθρωποι-δολοφόνοι κανονικοί. Και υπήρχε ένας τύπος που διοργάνωνε παιχνίδια ρίχνοντας ανθρώπους μέσα και καλά για να επιβιώσουν και να βγουν από τον λαβύρινθο. Παιζόντουσαν στοιχήματα, υπέρ συνήθως τον δολοφόνο και ποιος θα σκοτώσει ποιον. Μέχρι που μπήκε μέσα στον λαβύρινθο ο πρωταγωνιστής της ταινίας και άρχισαν τα στοιχήματα μετά τη δολοφονία του πρώτου, να μπαίνουν υπέρ του.

Mε τον David Bowie παιζει να λες ταινια απο τα 80ς

Καλησπερα οποιος μπορει ας βοηθηση χρονια σπαω το κεφαλι μου να βρω μια σειρα απο τα παιδικα μου χρονια επ.φαντασιας 80ς αγγλοφωνη κατα πασα πιθανοτητα.το μονο που θυμαμαι ενας τυπος ξανθος με καφε ανοιχτο παντελονι και σκουρο καφε γιλεκο κ ζιβαγκο μπλουζα.κ ενα ρομποτακι χρυσο σε στυλ σταρ τρεκ.οποιος μπορει ας βοηθησει..

Δημοσ.

Κάτι περισσότερο; Η λίστα των 80ς είναι way too huge. 

Δημοσ.

Κάτι περισσότερο; Η λίστα των 80ς είναι way too huge.

labyrinth του 1986.Jenifer connely 15χρονων..Αυτο μου ερχετε στο νου με λαβυρινθο..αλλαμαλον δεν ειναι αυτη ε?
Δημοσ.

Δυστυχώς όχι! Ο πρωταγωνιστής ήταν άνδρας και είχε έπαθλο απλά την επιβίωση του. :)

Δημοσ.

Καλησπερα οποιος μπορει ας βοηθηση χρονια σπαω το κεφαλι μου να βρω μια σειρα απο τα παιδικα μου χρονια επ.φαντασιας 80ς αγγλοφωνη κατα πασα πιθανοτητα.το μονο που θυμαμαι ενας τυπος ξανθος με καφε ανοιχτο παντελονι και σκουρο καφε γιλεκο κ ζιβαγκο μπλουζα.κ ενα ρομποτακι χρυσο σε στυλ σταρ τρεκ.οποιος μπορει ας βοηθησει..

Μπακ Ροτζερς ή η οδυσσεια του διαστηματος για κινουμενα σχεδια.

Δημοσ.

Λοιπον

Ειδα μια γαλλικη ταινια με την εξης υποθεση..ενας τυπος - γιατρος αν θυμαμαι καλα εχει κλεισμενη σε ενα πυργο μια κοπελα..

Αυτα θυμαμαι...την ειδα πριν καιρο - 10 χρονια και ψαχνω να βρω τιτλο

Θα μου πεις "οτι θυμασαι - χαιρεσαι" δικιο εχετε αλλα ηταν ταινιαρα και ψαχνω να την ξαναδω

Οποιος μπορει....

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι! Ο πρωταγωνιστής ήταν άνδρας και είχε έπαθλο απλά την επιβίωση του. :)

μηπως λες το Running Man με τον Schwarzenegger?

Δημοσ.

Ψαχνω τον τιτλο μιας ταινιας που ειχα πετυχει στο ζαπινγκ πριν 2 χρονια και η μονη σκηνη που ειδα ειναι οτι μια οικογενεια βλεπει στην τηλεοραση μια διαφημιση για το ποσο καλη ειναι η πυρηνικη ενεργεια. Μηπως ξερετε τον τιτλο της ταινιας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...