Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Καλησπερα παιδια, θυμαμαι οταν ημουν μικρος ειχα δει μια ταινια στην τηλεοραση. Δεν θυμαμαι πολλα απλα θυμαμαι οτι ο πρωταγωνιστης καποια στιγμη μπηκε σε ενα αυτοκινητο. Καμια ιδεα κανεις??

Eχει περασει καιρος, αλλα κατι μου θυμιζει ολο αυτο. Για δες μηπως ειναι αυτη http://www.imdb.com/title/tt0209144/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Eχει περασει καιρος, αλλα κατι μου θυμιζει ολο αυτο. Για δες μηπως ειναι αυτη http://www.imdb.com/title/tt0209144/

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δεν ειναι αυτη. Νομιζω σε αυτη που ειχα δει επαιζε και ενας μαυρος/εγχρωμος.

• Like 1

όχι ρε φίλε για την αγαπημένη μου ταινία μιλάς.... για τσέκαρε μήπως είναι αυτή   http://www.imdb.com/title/tt0139654/

Οντως αυτη ειναι! Σε ευχαριστω πολυ!! Με εσωσες!  :-D  :-(  :-D

Οντως αυτη ειναι! Σε ευχαριστω πολυ!! Με εσωσες!  :-D  :-(  :-D

Νά' σαι καλά φιλαράκι να ξέρεις είναι η αγαπημένη μου ταινία με έχει στιγματίσει! 

Παιδιά θυμάμαι πριν από κανένα χρόνο είχα δει μια σειρά crime (υπάρχει πιθανότητα να ήταν και ταινία) όπου ο αρχηγός της μαφίας συνεχώς πέταγε τα πτώματα σε γουρούνια για να τα φάνε και θυμάμαι συγκεκριμένα μια σκηνή στην αρχή όπου είναι ένας άνθρωπος πυροβολημένος στο μετωπιαίο λοβό του εγκεφάλου και ο μαφιόζος φωνάζει τον γιατρό, ο οποίος εντυπωσιάζεται που είναι ακόμη ζωντανός και μιλάει, αφού υποτίθεται πως εκεί που είχε δεχτεί το βλήμα είναι το κέντρο της ομιλίας ή κάτι τέτοιο και έλεγε πόσα δεν ξέρουμε ακόμα για τον εγκέφαλο... Η ιστορία προφανώς είναι τοποθετημένη στο παρελθόν...

Σίγουρα ήταν μαφιόζος;

Κάτι αντίστοιχο δεν υπάρχει και στην σειρά Deadwood;

Μαφιόζος με την ευρεία έννοια του λόγου... Αυτή η σειρά πρέπει να είναι! Σε ευχαριστώ πολύ!

Ψάχνω να βρω μια ταινία που είχα δει πριν χρόοοοονια στην τηλεόραση (παίζει να ήταν στο MEGA κιόλας) αλλά δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Ήταν μια παρέα τεσσάρων φίλων και έχω στο μυαλό μου ότι φορούσαν πράσινα ρούχα αλλά δεν ξέρω αν είχε να κάνει με leprechauns ή όχι. Είχε μαγεία και ένας από τους τέσσερις φίλους αγαπούσε μια κοπέλα και το όλο point (αν θυμάμαι καλά) ήταν να σπάσει τα μάγια για να μπορούν να είναι μαζί.. Σας φώτισα τώρα, το ξέρω, αλλά έχω σκάσει να την βρω και να την ξαναδώ. (Δεν είναι animation, κανονική ταινία) Πρέπει να παίζει και Irish στοιχείο και είναι ρομαντική. Δεν μπορώ να την περιγράψω καλύτερα. 

edit: Δεν θέλει κανείς να μάθει τι διάλο έγραψα στο google και μου έβγαλε το αποτέλεσμα που ήθελα, αλλά την βρήκα! Για όποιον ενδιαφέρεται είναι Link.png Site: αυτή.

Ψαχνω μια ξενη σειρα που επαιζε ελληνικο καναλι πριν 8 χρονια περιπου. Αν θυμαται καποιος ποιο ηταν το καναλι και πως λεγοταν η σειρα στα ελληνικα, μπας και την βρω ως live steaming στο ελληνικο καναλι γιατι δεν την βρισκω ολοκληρη πουθενα (3 season).

Ειναι η παρακατω:

http://www.imdb.com/title/tt0165057/?ref_=ttep_ep_tt

• Moderators

Αν θυμαται καποιος ποιο ηταν το καναλι και πως λεγοταν η σειρα στα ελληνικα

http://www.imdb.com/title/tt0165057/?ref_=ttep_ep_tt

Ο ελληνικός τίτλος δίνεται και στη σελίδα που παραθέτεις και είναι "Ερωτική Ανεπάρκεια".

Την έδειχνε το Mega κάπου το 2005, μεταμεσονύχτια (σύμφωνα με google αποτελέσματα).

• Like 1

Ας το ρωτησω και εδω γιατι ενας πιτσιρικος αποφασισε να με τρολλαρει πρωινιατικα...

Ειναι ενα θριλερ το εχω δει σε τοπικο καναλι τρεχα γυρευε αλλα ηταν ωραιο... Φυσικα το τοπικο καναλι δεν εχει site με λεπτομεριες κτλ... και ετυχε το εργο να μην το δω απο την αρχη ωστε να συγκρατησω τον τιτλο. Θεωρω πως ειναι 70s με 80s η ταινια.

Λοιπον το θριλερ εχει να κανει με 2 τυπους και μια κοπελα οπου τους κυνηγαει ενας πρασινος τυπος αρκετα creepy και καταληγουν στο σπιτι του(καπως μαθανε οτι εκει ζει/ζουσε ο κακος) για να τον κυνηγησουν, αυτοι πηγαινουν οπλισμενοι σαν αστακοι... τους σταματανε και οι μπατσοι στον δρομο δεν εχει και πολυ σημασια αυτο απλα το αναφερω... Οταν φτανουν στο σπιτι ειναι ενα ασπρο μεγαλο αρχοντικο κτλ κτλ και συμβαινουν ολα τα περιεργα εκει περα και παει λεγοντας η γκομενα πεθαινει στο τελος και ανακαλυπτουν οτι οι 2 αντρες παραπλανηθηκαν καπως και τελικα αυτοι σκοτωσαν την γκομενα σαν να μην υπηρχε ποτε το τερας αλλα το βλεπανε και οι τρεις...

Τωρα στους χαρακτηρες ο ενας ηταν μουσατος με γυαλια ο αλλος καστανοξανθος τεντημποις και η γκομενα ξανθια και λιγο αφηρημενη....

Γενικα ηταν πολυ ωραιο θριλερ αν το ξερει κανεις τα φωτα του....

Φανταζομαι την ιδια απορια θα εχει και ο δευτερος σου λογαριασμος... αυτο ξεχασες να το πεις..

http://www.insomnia.gr/topic/543947-%CF%88%CE%AC%CF%87%CE%BD%CF%89-2-%CE%B8%CF%81%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%81-%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%BE%CE%AD%CF%81%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%AF%CF%84/

Το ένα είναι με μία νύφη και το άλλο με δίδυμες αδερφές όποιος τα έχει δει και τα ξέρει ας μου πεί τους τίτλους τους

Εχεις ορεξη πρωινιατικα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...