Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα παιδια! Ψαχνω για μια ταινια οπου ενας αγγελος ερωτευεται μια θνητη..Επειτα απο πολλα γεγονοτα ο αγγελος αποφασιζει να γινει θνητος για να μπορεσει να ειναι μαζι με την κοπελα..αλλα αυτη προτιμαει εναν αλλον θνητο και ο αγγελος "τσαμπα" εγινε θνητος! καμια ιδεα για το ποια μπορει να ειναι.? Ευχαριστω προκαταβολικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα, ψαχνω 2 series-shows οποιος τα βρει ειναι bro B)

α) Λεγοταν "ουπς" (oops[?]), ηταν γερμανικο και αν θυμαμαι σωστα παιζοταν καθε Πεμπτη. Το εβλεπα μεσω δορυφορικης tv καπου το 2007-8. Το περιεχομενο του ηταν fail/αστεια videos. Το προβλημα μου ειναι, οτι ενω ειμαι σχεδον σιγουρος πως λεγοταν oops δε μπορω να βρω τιποτα σχετικο μεσω google.

Αν επισης θυμαμαι σωστα, το logo του πρεπει να ηταν ενας μπλε κυκλος-ελλειψη με πορτοκαλι γραμματα. Για το logo παντως δεν ειμαι σιγουρος οποτε μη το λαμβανετε πολυ υπ' οψιν.

β) Ηταν ενα τουρνουα-διαγωνισμος με modding αυτοκινητων. Δυο ομαδες συναγωνιζονταν και στο τελος του καθε επεισοδιου επιλεγοταν η νικητρια ομαδα, η οποια προχωρουσε στον επομενο αγωνα. Νομιζω ο παρουσιαστης ηταν κορεατο-ιαπωνας ή ισως ολη η εκπομπη να ηταν κορεατο-ιαπωνικη. Πρεπει να παιζοταν απογευματα (δε θυμαμαι συχνοτητα) στο σκαι.

Για το β μου θυμίζει το Link.png Site: junkyard wars με την διαφορά ότι δεν παίζει κορεατο-ιαπωνας. Link.png Site: Εδώ η αρχική βρετανική του έκδοση

Δυστυχως οχι, διαβασα περιγραφη imdb που ελεγε με αυτα που βρισκουν σε junkyard οποτε δεν...

Ενα ακομα στοιχειο, νομιζω πως η ανακυρηξη του νικητη γινοταν σε μια γεφυρα οπου πηγαιναν οι δυο ομαδες (δεν ηταν παντα οι ιδιες 2), και αφου εβλεπαν τα αυτοκινητα αποφασιζοταν ο νικητης.

Mηπως ξερετε ποια ειναι μια ταινια που πληρωνες χοντρα για να συμμετασχεις σε εναν εικονικο κοσμο γουεστερν με ανθρωπομορφα ρομποτ που εκαναν τους καουμπουδες? Ο Γιουλ Μπρινερ ηταν ενα απο αυτα.

Mηπως ξερετε ποια ειναι μια ταινια που πληρωνες χοντρα για να συμμετασχεις σε εναν εικονικο κοσμο γουεστερν με ανθρωπομορφα ρομποτ που εκαναν τους καουμπουδες? Ο Γιουλ Μπρινερ ηταν ενα απο αυτα.

Ο Γούγλης είναι ο φιλαράκος μας

https://www.google.gr/search?q=yul+brynner&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=MdbqU9bENcWk8weAp4GYBg#channel=sb&q=yul+brynner+robot+western&rls=org.mozilla:en-US:official

http://www.imdb.com/title/tt0070909/

Eυχαριστω, αλλα πως θα με βοηθουσε ο γουγλης σε αυτο που ζητουσα?

Eυχαριστω, αλλα πως θα με βοηθουσε ο γουγλης σε αυτο που ζητουσα?

Θα έγραφες τις λέξεις κλειδιά Γιούλ-Μπρίνερ-Καουμπόυδες ή Γουέστερν-Ρομπότ και θα σου έβγαζε τον τίτλο της ταινίας και στην κατηγορία βίντεο θα έβλεπες μέχρι και το trailer

Θα έγραφες τις λέξεις κλειδιά Γιούλ-Μπρίνερ-Καουμπόυδες ή Γουέστερν-Ρομπότ και θα σου έβγαζε τον τίτλο της ταινίας και στην κατηγορία βίντεο θα έβλεπες μέχρι και το trailer

H αληθεια ειναι οτι εκανα ενα ψαξιματακι, πηγα στο imdb στη λιστα ταινιων του Μπρινερ και κοιταξα για καποιον σχετικο τιτλο. Εντοπισα μια ταινια που εμοιαζε, αλλα τελικα δεν ηταν, τo Futureworld. Οι φωτο με παραπλανησαν, η ταινια αυτη ειναι παρομοια(εχει επισης εικονικο κοσμο αλλα σε μεσαιωνικη εποχη και ο Μπρινερ ειναι παλι ρομποτ-καουμποης). Βρηκα 3 τορρεντ, κατεβασα τα δυο, ενα με αναλυση βιντεο ενα με 720 και το αλλο αναπληρωματικο... Εψαξα και για υποτιτλους. Αν ειχα ποσταρει εδω εξαρχης θα ειχα γλυτωσει ολο αυτο το κοπο.

Καλησπερα, ψαχνω 2 series-shows οποιος τα βρει ειναι bro B)

α) Λεγοταν "ουπς" (oops[?]), ηταν γερμανικο και αν θυμαμαι σωστα παιζοταν καθε Πεμπτη. Το εβλεπα μεσω δορυφορικης tv καπου το 2007-8. Το περιεχομενο του ηταν fail/αστεια videos. Το προβλημα μου ειναι, οτι ενω ειμαι σχεδον σιγουρος πως λεγοταν oops δε μπορω να βρω τιποτα σχετικο μεσω google.

Αν επισης θυμαμαι σωστα, το logo του πρεπει να ηταν ενας μπλε κυκλος-ελλειψη με πορτοκαλι γραμματα. Για το logo παντως δεν ειμαι σιγουρος οποτε μη το λαμβανετε πολυ υπ' οψιν.

https://www.youtube.com/results?q=upps+die+pannenshow

Παίζεται ακόμα στο RTLΙΙ σε επαναλήψεις.

Για το άλλο υπάρχουν πάρα πολλά και δείχνει αρκετά στο dmax, και αυτό ελεύθερο στο δορυφόρο.

• Like 1

https://www.youtube.com/results?q=upps+die+pannenshow

Παίζεται ακόμα στο RTLΙΙ σε επαναλήψεις.

Για το άλλο υπάρχουν πάρα πολλά και δείχνει αρκετά στο dmax, και αυτό ελεύθερο στο δορυφόρο.

Τιτάνας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...