Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, βοήθεια. Πριν καιρό είχα δει μία ταινία όπου το σενάριο ήταν βασισμένο στην ζωή του Henry Hill και μετά είδα πως και το Goodfellas είχε την ίδια ιστορία. Είδα χθες λοιπόν το Goodfellas, και μου ερχόταν συνεχώς στο μυαλο η άλλη ταινία, αλλά δεν μπορούσα να την θυμηθώ με τίποτα. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου και στο ίντερνετ δεν έχω βρει τίποτα.

Δημοσ.

Παιδιά, βοήθεια. Πριν καιρό είχα δει μία ταινία όπου το σενάριο ήταν βασισμένο στην ζωή του Henry Hill και μετά είδα πως και το Goodfellas είχε την ίδια ιστορία. Είδα χθες λοιπόν το Goodfellas, και μου ερχόταν συνεχώς στο μυαλο η άλλη ταινία, αλλά δεν μπορούσα να την θυμηθώ με τίποτα. Αν ξέρει κάποιος ας μου πει γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου και στο ίντερνετ δεν έχω βρει τίποτα.

Εννοείς μία από τις παρακάτω:

The Big Heist

My Blue Heaven

Wiseguy

The Real Goodfella.

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι. Δεν θυμάμαι κάποιον ηθοποιό, αλλά πολλές σκηνές από το Goodfellas μου θύμισαν την άλλη ταινία, όπως η σκηνή με την bayby-sitter ή την διακίνηση όταν βγήκε από την φυλακή με την φίλη της γκόμενας του (που μαλιστα στην άλλη ταινία τις είχε αναπτυξει περισσότερο). Μου έχει κάτσει πως είχε (πολύ) γνωστούς στο cast, έχω σκαλώσει απίστευτα γμτ.

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι. Δεν θυμάμαι κάποιον ηθοποιό, αλλά πολλές σκηνές από το Goodfellas μου θύμισαν την άλλη ταινία, όπως η σκηνή με την bayby-sitter ή την διακίνηση όταν βγήκε από την φυλακή με την φίλη της γκόμενας του (που μαλιστα στην άλλη ταινία τις είχε αναπτυξει περισσότερο). Μου έχει κάτσει πως είχε (πολύ) γνωστούς στο cast, έχω σκαλώσει απίστευτα γμτ.

Μήπως λες την American Hustle και την μπέρδεψες με τον Henry Hill; Γιατί οι μόνες ταινίες βασισμένες στην ζωή του είναι αυτές που σου έγραψα πιο πάνω.

Δημοσ.

Μήπως λες την American Hustle και την μπέρδεψες με τον Henry Hill; Γιατί οι μόνες ταινίες βασισμένες στην ζωή του είναι αυτές που σου έγραψα πιο πάνω.

Τι να πω; Απ' όσο θυμάμαι το American Hustle, δεν πρέπει να είναι αυτό. Τέλος πάντων, αστο δεν πειράζει (και ας με τυρρανάει!!!).

Ευχαριστώ για την προσπάθεια σου.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω; Απ' όσο θυμάμαι το American Hustle, δεν πρέπει να είναι αυτό. Τέλος πάντων, αστο δεν πειράζει (και ας με τυρρανάει!!!).

Ευχαριστώ για την προσπάθεια σου.

Επειδή κι εγώ γουστάρω τέτοιου είδους ταινίες, εάν την βρεις πες μας.

Δημοσ.

Μια πολυ γνωστη κωμωδια με ενα ζευγαρι που ειχε μετακομισει σε ενα σπιτι οπου απο πανω εμενε μια γρια και τους εκανε τη ζωη κολαση?

Δημοσ.

καλησπερα! θα ηθελα μια μικρη βοηθεια!

πριν καμποσο καιρο ειχα δει ενα ντοκιμαντερ-δραμα το οποιο αναφεροταν στην καθημερινοτητα των γυναικων στην Αφρικη(?!) σε μια περιοχη στην οποια δεν υπηρχε ποσιμο νερο και επρεπε οι γυναικες να διανυουν πολυ μεγαλες αποστασεις σε βραχωδη περιοχη κουβαλοντας νερο σε κουβαδες. πραγμα ομως το οποιο ηταν παραπολυ δυσκολο και ετσι στο τελος της διαδρομης επειδη ηταν τοσο δυσπροσιτη η περιοχη συνηθως ειχε χυθει ολο το νερο.επισης σε αυτη την  διαδρομη σχεδον ολες οι γυναικες ειχαν και απο μια αποβολη καθως επεφταν και χτυπουσαν αλλα ηταν κατι σαν ταμπου και δε το συζητουσαν μεταξυ τους.καποια στιγμη λοιπον ερχεται ενας δημοσιογραφος και μετα απο πολυ κοπο και σαμποταζ απο το αντρικο φυλο μαζευει στοιχεια και συνεντευξεις και εφεραν νερο στην περιοχη.

αυτα ειναι ολα οσα θυμαμαι αν καποιος την εχει δει την ταινια και θυμαται πως λεγεται ας μου πει :-)

ευχαριστω :-)

Δημοσ.

Καλησπερα. Εδω και καιρο εχω δει μια ταινια την οποια και ψαχνω , αλλα δυστυχως δεν γνωριζω πολλα χαρακτηριστικα στοιχεια της για να την βρω. Η ταινια ειναι νεανικη και το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ο πρωταγωνιστης οταν αναφεροταν στην ολοκληρωση των ερωτικων σχεσεων ( καταλαβαινετε τι εννοω ) ελεγε τη φραση "παω/πηγα/θα παω στη γιαγια" ( "go/went/will go to grandma" ) καθως επισης και μια σκηνη οπου μια κοπελα πεταει τα παπουτσια της σε ενα δεντρο γεματο με κρεμασμενα παπουτσια..Ααα υπηρχε και μια κοπελα κατι σαν καλογρια που ερωτευτηκε τον κολλητο του πρωταγωνιστη....Καμια ιδεα για το ονομα της ταινιας παιδες.?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...