gokuthelegend Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δεν πιστεύω να λες το Cosmos με τον Καρλ Σαγκαν? Δεν ήταν αυτή, μάλιστα την έχω σε dvd όλη την σειρά. Αυτή η σειρά που λέω ήταν φτιαγμένη με computer animation.
giorgolavos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 ταινια που την ψαχνει φιλος μου. την ειχε δει δεκαετια '80. ηταν μια ομαδα που εκανε δολοφονιες και πολυ ακραια βασανιστηρια. Θυμαται την τελευταια σκηνη που ειναι σε ενα χωραφι αντιμετοπος ενας απο τους δολοφονους με εναν αντρα που του ειχαν σκοτωσει την οικογενια. ο αντρας πυροβολουσε τον δολοφονο και καθε φορα που πυροβολουσε αλλαζε θεση.
star12 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 ταινια που την ψαχνει φιλος μου. την ειχε δει δεκαετια '80. ηταν μια ομαδα που εκανε δολοφονιες και πολυ ακραια βασανιστηρια. Θυμαται την τελευταια σκηνη που ειναι σε ενα χωραφι αντιμετοπος ενας απο τους δολοφονους με εναν αντρα που του ειχαν σκοτωσει την οικογενια. ο αντρας πυροβολουσε τον δολοφονο και καθε φορα που πυροβολουσε αλλαζε θεση. αυτο μου ρχεται στο μυαλο http://www.imdb.com/title/tt0077681/?ref_=nv_sr_3
pavlos88 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλησπερα. Αυτες τις μερες θυμηθηκα μια ταινια που ειχα δει μικρος. Θυμαμαι ελαχιστα πλεον αλλα τα σιγουρα που θυμαμαι ειναι: Ηταν του 80 περιπου. Ηταν θρυλερ. Ο πρωταγωνιστης που νομιζω ηταν αρκετα εως πολυ γνωστος για την εποχη τουλαχιστον, εκανε νομιζω τον ιδιωτικο Ντετεκτιβ η τον αστυνομικο. Ερευνουσε κατι μυστηριωδεις μαζικες δολοφονιες. Θυμαμαι προς το τελος που ηταν σε ενα αεροδρομιο νυχτα, καποιος του μιλουσε στο τηλεφωνο (νομιζω καποια γυναικα που τον ειχε βοηθησει στην ερευνα ) και την στιγμη που στην συζητηση ανακαλυπταν ποιος ηταν ο δολοφονος και με ποιον τροπο μεταφεροταν απο περιοχη σε περιοχη, ενα μικρο μαυρο μονοκινητηριο αεροπλανο προσγειωθηκε και σταματησε στη μεση της πιστας εξω απο εκει που μιλουσε ο ντετεκτιβ. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα εκει νομιζω σταματαγε η ταινια εχοντας σαν ηχητικο διαλογο οτι το κακο ......... μπλα μπλα δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε. Δεν την εχω ξαναδει την ταινια πουθενα και πρεπει να ειχε πατωσει εισπρακτικα οποτε μονο καποιος λατρης των θρυλερ θα μπορουσε να βοηθησει. Ευχαριστω.
Prozac Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Καλησπερα. Αυτες τις μερες θυμηθηκα μια ταινια που ειχα δει μικρος. Θυμαμαι ελαχιστα πλεον αλλα τα σιγουρα που θυμαμαι ειναι: Ηταν του 80 περιπου. Ηταν θρυλερ. Ο πρωταγωνιστης που νομιζω ηταν αρκετα εως πολυ γνωστος για την εποχη τουλαχιστον, εκανε νομιζω τον ιδιωτικο Ντετεκτιβ η τον αστυνομικο. Ερευνουσε κατι μυστηριωδεις μαζικες δολοφονιες. Θυμαμαι προς το τελος που ηταν σε ενα αεροδρομιο νυχτα, καποιος του μιλουσε στο τηλεφωνο (νομιζω καποια γυναικα που τον ειχε βοηθησει στην ερευνα ) και την στιγμη που στην συζητηση ανακαλυπταν ποιος ηταν ο δολοφονος και με ποιον τροπο μεταφεροταν απο περιοχη σε περιοχη, ενα μικρο μαυρο μονοκινητηριο αεροπλανο προσγειωθηκε και σταματησε στη μεση της πιστας εξω απο εκει που μιλουσε ο ντετεκτιβ. Δεν ειμαι σιγουρος αλλα εκει νομιζω σταματαγε η ταινια εχοντας σαν ηχητικο διαλογο οτι το κακο ......... μπλα μπλα δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε. Δεν την εχω ξαναδει την ταινια πουθενα και πρεπει να ειχε πατωσει εισπρακτικα οποτε μονο καποιος λατρης των θρυλερ θα μπορουσε να βοηθησει. Ευχαριστω. Αυτήν πρέπει να λες Site: The Night Flier
pavlos88 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Prozac Τωρα με κουφανες στην κυριολεξια. Ειμουν απολυτα σιγουρος οτι δεν θα την γνωριζε κανεις αυτην την ταινια και μαλιστα με τοσες λιγες πληροφοριες. Δεν την ελεγξα ακομα αλλα αυτη ειναι ειμαι σιγουρος. Τελικα δημοσιογραφος ηταν ο πρωταγωνιστης. Ειτε πρεπει να εισαι λατρης του ειδους η αρκετα μεγαλος και την θυμασαι απο παλια. Δεν πρεπει να ειναι απο τις γνωστες θρυλερ ταινιες. Σ' ευχαριστω πολυ. Θα κοιταξω να την βρω να δω αν ειναι καλυτερη η χειροτερη απο οτι την θυμαμαι.
kostas_dr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Είναι πραγματικά, απ' τις ελάχιστες περιπτώσεις, που η ταινία είναι πιο ωραία απ' το βιβλίο. Πάρα πολλές φορές, τα βιβλία του Stephen King, δεν έχουν καλή μεταφορά, αλλά σ' αυτήν την περίπτωση, το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.
pavlos88 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Καλησπερα και παλι. Μιας και φανηκα τυχερος με την προηγουμενη ταινια θα δοκιμασω και με μια τηλεοπτικη σειρα. Πρόκειται για Αγγλικη η Ιρλανδεζικη η Σκωτσεζικη σειρα που παιζοταν πριν πολλά χρονια στην ασπρόμαυρη ΕΡΤ. Οπως ειπα ήταν σειρα , ηταν ασπρομαυρη και ηταν της εποχης 75 - 80 μαλλον. Το σενάριο αφορουσε την εποχη των πειρατων και λαθρεμπορων και τις δραστηριοτητες τους στις ακτές της βορειας Αγγλιας. Η σειρα ειχε σαν πρωταγωνιστή εναν "καλο" λαθρέμπορο και αν και δεν θυμαμαι καλα τα διάφορα επεισοδια νομιζω οτι παντα βασιζοταν στην αντιπαλότητα αυτου του πειρατη με τις διαφορες αλλες συμμοριες ειδικά οταν ηθελε να σωσει ναυαγους η αλλα θύματα που οι αλλες συμμορίες ηθελαν να τους κλεισουν το στομα. Αυτό που θυμαμαι πολυ καλα και μου εχει μεινει ακομα στο μυαλο ειναι οι σκηνες του τελους του καθε επεισοδιου οπου εδειχνε σε μακρινο πλανο τον πρωταγωνιστη να κωπηλατεί σε μια μικρή βάρκα και με μια μουσικη υπόκρουση που μου αρεσε πολυ θυμαμαι. Ο πρωταγωνιστης ηταν γνωστος για εκεινη την εποχη αλλα οσο και να εψαξα σε σειρες του ΒΒC και οχι μονο και σχετικές με το θεμα δεν βρήκα κατι. Ελπιζω να βρεθεί καποιος που να γνωρίζει την συγκεκριμένη σειρα. Ευχαριστω.
Νάντια Ροκοπάνκ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα σας!!! Ψαχνω μια ταινια τρομου τρομου, ειναι 5-6 άνθρωποι άγνωστοι μεταξύ τους και πάνε σε ενα κάστρο για συνέντευξη, για κάτι δεν θυμάμαι καλά και θα έμεναν εκεί! Μεσα στο κάστρο υπήρχε μια πόρτα τεράστια με αγάλματα αγγέλων,δρεπάνια έβγαιναν απο του τοίχους κάτι γινόταν και με το τζάκι! Δεν θυμάμαι και πολλα ! Την ψάχνω αρκετό καιρό ,αν κάποιος έχει καμιά ιδέα ας μ πεί! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
kostas_dr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μήπως http://www.imdb.com/title/tt0171363/?ref_=nm_flmg_act_22
Νάντια Ροκοπάνκ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ναί!!!!!!!!!!!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!
lefter Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Καλησπερα Σε ποια σειρα η ταινια ακουγοταν αυτο το τραγουδακι Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΡΩΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ δεν περιμενω να το βρει καποιος αλλα ετσι ρωτησα
xavier Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Καλησπερα Σε ποια σειρα η ταινια ακουγοταν αυτο το τραγουδακι Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΕΛΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΡΩΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΣ ΜΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΞΕΝΑ δεν περιμενω να το βρει καποιος αλλα ετσι ρωτησα λιγο που κοιταξα πρεπει να ειναι απο τηλεοπτικη σειρα των 70ς , ή απο τη γειτονια, ή απο τον ονειροπαρμενο
kmanikas13 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Για πολυ δυνατούς λύτες , ψαχνω μια τανια ρομαντικη χρονολογια 2002 με 2009 καπου εκει . Το story εχει ως εξης ενας νεαρος εχει μια καντινα καθως και ενα κοριτσι πιο διπλα και ανταγωνιζονται μεταξυ τους στο τελος καταληγουν ερωτευμενοι . Για να βοηθησω και αλλο θυμαμαι οτι σε μια φαση αυτοι οι 2 ειχαν παει να δουν κινηματογραφο θερινο και επισης οτι την εδειχνε το strar παλια Δυστυχως δεν θυμαμαι κςτι αλλο αν την βρειτε θα σας ειμαι ευγνωμων ειναι η αγαπημενη της κοπελας μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα