DrDeath Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Καλημερα παιδια,κατεβαζω για μια φιλη την φιλμογραφια της Jennifer Anniston,μια μια τις ταινιες και μεχρι τωρα εχω βρει 14 και με ελληνικους υποτιτλους η καθε μια,αλλα μολις κολησα σε μια,λεγεται Five με την Jennifer Anniston και την Demie Moore,ουτε υποτιτλο βρηκα αλλα ουτε και αρχειο video και μου φαινεται πολυ παραξενο,μηπως ξερει κανενας τιποτα για την ταινια η μηπως που να την βρουμε?ευχαριστω Αυτή λες Site: http://www.imdb.com/title/tt1877740/ . Δεν παίζει ούτε η Anniston ούτε η Moore. Σκηνοθετούν από ένα segment από τα συνολικά πέντε της ταινίας η οποία είναι και tv movie. 1
Amakatzis Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια, μια ταινία στην οποία μια γυναίκα η οποία πάσχει από νανισμό και μοιάζει με κοριτσάκι 12 χρονών έχει ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρετε από σπίτι σε σπίτι αφού σκοτώνει όλα τα μέλη της οικογένειας που την υιοθετεί.Θρίλλερ. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2014 από Amakatzis
Moderators Praetorian Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Απριλίου 2014 Αυτό είναι http://www.imdb.com/title/tt1148204/ Ίσως θα ήταν καλύτερα να βάλεις σε spoiler την ερώτηση ώστε να είναι σαφές ότι αποκαλύπτεις όλο το twist του finale της. 1
nik69 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Καλημερα! Ψαχνω ταινιες που προβαλλονταν την περιοδο 99 -02 σε παιδια δημοτικου. Σημερα εντελως τυχαια βρηκα την ταινια "το καναρινί ποδηλατο" και μου εφερε αναμνησεις.. Μια ταινια που μου ερχεται τωρα ειναι με ενα παιδακι σε ενα νησι το οποιο χανει την οραση σιγα σιγα.. Δεν θυμαμαι ακριβως σεναρια για ολες, οποτε οτι ερθει στον καθενα ειναι ευκπροσδεκτο. ευχαριστω 1
zvarthangalos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 ψάχνω να βρω εδώ και καιρό μια σειρά που προβάλλονταν αν θυμάμαι καλά από την ΕΡΤ2 η ΕΡΤ1 προς το τέλος της δεκαετίας 80 με αρχές 90 (χωρίς αυτό να σημαίνει πως η σειρά ήτανε γυρισμένη εκείνη την περίοδο) ήτανε Βρετανική παραγωγή και φουτουριστική προχό δηλαδή κάτι σαν τον προάγγελο του big brother με ελεγχόμενους χώρους κάμερες και τέτοια θυμάμαι κάτι τεράστιες λευκές μπάλες και κάτι περίεργα αμάξια και γενικά κάτι πλάνα παράξενα και σουρεαλιστικά (επειδή είμουν μικρός δεν μπορούσα να καταλάβω λεπτομέρειες) νομίζω πως έπαιζε και ο Μαϊκλ Κεϊν χωρίς να είμαι σίγουρος, ψάχνοντας στο IMDB το προφίλ του ΜΚ δεν βρήκα κάτι.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Η περιγραφη θυμιζει το The prisonerhttp://www.imdb.com/title/tt0061287
zvarthangalos Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Ναι αυτό είναι σ' ευχαριστώ Praetorian.
Drakoulis7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Δημοσ. 2 Μαΐου 2014 Γεια σας! Ξέρει κανείς ποια είναι η ταινία του βίντεο; https://www.youtube.com/watch?v=_Vd5dYOcbfE
mrherc Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 παιδια για χαρα.σκαλιζοντας τις παιδικες μου αναμνησεις εχω μια σκηνη στο κεφαλι μου που δεν μπορω να θυμηθω αν ειναι σειρα, ταινια, η απλα φαντασια μου. θυμαμαι ενα παιδι να του πεφτει η μπαλα σε σκαλες προς τα κατω σαν υπογειο.κατεβαινει να βρει την μπαλα και ειναι ενα πατωμα σαν σκακι και στην απεναντι πλευρα κατι χερια σαν να καλουν το παιδι. ασπρομαυρο σκηνικο θυμαμαι
Muchacho Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Καλημερα! Ψαχνω ταινιες που προβαλλονταν την περιοδο 99 -02 σε παιδια δημοτικου. Σημερα εντελως τυχαια βρηκα την ταινια "το καναρινί ποδηλατο" και μου εφερε αναμνησεις.. Μια ταινια που μου ερχεται τωρα ειναι με ενα παιδακι σε ενα νησι το οποιο χανει την οραση σιγα σιγα.. Δεν θυμαμαι ακριβως σεναρια για ολες, οποτε οτι ερθει στον καθενα ειναι ευκπροσδεκτο. ευχαριστω Εμεις ειχαμε δει τις εξης: Το καναρινι ποδηλατο Ο Ψυλλος Τα δελφινακια του Αμβρακικου 2
Dj-Dimi Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ήθελα βοήθεια για 2 ταινίες που ψάχνω! δεν γνωρίζω τίτλους, ηθοποιούς, κ γενικά κανένα όνομα αλλά μου χουν μείνει σκηνές που μπορώ να περιγράψω γιατί πάνε αρκετά χρόνια που τις είχα δει και ήμουν αρκετά μικρός.... πιθανολογώ ότι είναι δεκαετίας 90.... Η μια ήταν με ένα ζευγάρι που τους κυνηγούσαν οι ας πούμε κακοί της υπόθεσης.... στους κακούς ήταν ένας γέρος με βιδωτό πόδι και αλλά περίεργα, θυμάμαι 2 κοιλαράδες καραφλούς σαν γουρούνια, και μια σκηνή που πέσαν σε μια παγίδα με κάτι σίδερα που θα τους λιώνανε άλλα τελικά πέσαν σε ένα δωμάτιο πάνω σε ένα σωρό από κόκαλα.... όλα τα σκηνικά κ η ατμοσφαίρα θύμιζε την ταινία με τον σκαθαροζούμη! Για την άλλη θυμάμαι πιο χαρακτηριστικές σκηνές... ήταν κάποια παιδιά που πάιζαν την τυφλόμυγα ενώ ήταν πανσέληνος αλλά κάπως πιο επικίνδυνο όπου ήταν το ένα παιδί στην μέση με δεμένα τα μάτια και τα υπόλοιπα πιανόταν χέρι χέρι γύρω του και λέγαν κάτι λόγια.... μια φορά ήταν ένα κοριτσάκι το οποίο παίζοντας αυτό το παιχνίδι εξαφανίστηκε! σε μία σκηνή ένα από τα παιδιά μετά χάθηκε σε ένα λαβύρινθο με καθρέφτες κ εμφανιζόταν το κορίτσι στους καθρέφτες με δεμένα τα μάτια κ φώναζε βοήθα κ ζητούσε να το σώσουν κ να το επαναφέρουν... ώσπου για να γίνει αυτό έπρεπε σε συγκεκριμένο μέρος, σε ώρα που θα έχει πανσέληνο να επαναλάβουν το παιχνίδι φωνάζοντας κάποια λόγια για να σώσουν το κορίτσι.... στο τέλος έτσι έγινε κ το παιδί επανήλθε! Ευχαριστώ!
Rockavlon Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Ήθελα βοήθεια για 2 ταινίες που ψάχνω! δεν γνωρίζω τίτλους, ηθοποιούς, κ γενικά κανένα όνομα αλλά μου χουν μείνει σκηνές που μπορώ να περιγράψω γιατί πάνε αρκετά χρόνια που τις είχα δει και ήμουν αρκετά μικρός.... πιθανολογώ ότι είναι δεκαετίας 90.... Η μια ήταν με ένα ζευγάρι που τους κυνηγούσαν οι ας πούμε κακοί της υπόθεσης.... στους κακούς ήταν ένας γέρος με βιδωτό πόδι και αλλά περίεργα, θυμάμαι 2 κοιλαράδες καραφλούς σαν γουρούνια, και μια σκηνή που πέσαν σε μια παγίδα με κάτι σίδερα που θα τους λιώνανε άλλα τελικά πέσαν σε ένα δωμάτιο πάνω σε ένα σωρό από κόκαλα.... όλα τα σκηνικά κ η ατμοσφαίρα θύμιζε την ταινία με τον σκαθαροζούμη! Για την άλλη θυμάμαι πιο χαρακτηριστικές σκηνές... ήταν κάποια παιδιά που πάιζαν την τυφλόμυγα ενώ ήταν πανσέληνος αλλά κάπως πιο επικίνδυνο όπου ήταν το ένα παιδί στην μέση με δεμένα τα μάτια και τα υπόλοιπα πιανόταν χέρι χέρι γύρω του και λέγαν κάτι λόγια.... μια φορά ήταν ένα κοριτσάκι το οποίο παίζοντας αυτό το παιχνίδι εξαφανίστηκε! σε μία σκηνή ένα από τα παιδιά μετά χάθηκε σε ένα λαβύρινθο με καθρέφτες κ εμφανιζόταν το κορίτσι στους καθρέφτες με δεμένα τα μάτια κ φώναζε βοήθα κ ζητούσε να το σώσουν κ να το επαναφέρουν... ώσπου για να γίνει αυτό έπρεπε σε συγκεκριμένο μέρος, σε ώρα που θα έχει πανσέληνο να επαναλάβουν το παιχνίδι φωνάζοντας κάποια λόγια για να σώσουν το κορίτσι.... στο τέλος έτσι έγινε κ το παιδί επανήλθε! Ευχαριστώ! Η πρωτη πρεπει να ειναι αυτη. http://www.imdb.com/title/tt0102558/
Prozac Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Η δεύτερη πρέπει να είναι http://www.imdb.com/title/tt0081738/
gokuthelegend Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 παλιά επιστημονική σειρά/ντοκιμαντέρ. Έπαιζε γύρω στο 1990 με 1995. Κάποιες φορές την έδειχνε πολύ αργά την νύχτα (ίσως και μετά τις 12 την νύχτα). Δεν υπήρχε παρουσιαστής από όσο θυμάμαι σαν φυσική παρουσία (φυσικά υπήρχε μια φωνή που τα εξηγούσε) και πολλά βίντεο ήταν παραγόμενα από υπολογιστή σε απλά γραφικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα