Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι φίλε μου, σήμερα συζητούσα με έναν κολλητό μου πολύ καλό γνώστη ταινιών και μου πρότεινε ακριβώς την ίδια. Το αξιοπερίεργο είναι ότι προέκυψαν 2 νέα στοιχεία που μπορούν να μας βοηθήσουν να βρούμε αυτή την σειρά. Θυμήθηκα:

α)ότι ο πρωταγωνιστής της ήταν νέος και πάντα είχε το γενάκι των τριών μερών και πυκνό, μαύρο, ελαφρώς κυματιστό μαλλί ωραία στυλιζαρισμένο

β)το πείραμα που του είχε κάνει η μυστική υπηρεσία (δεν θυμάμαι ποια) και του έδινε υπερδυνάμεις είχε σχέση με την νανοτεχνολογία! Σας παρακαλώ βοηθήστε με να την βρω αλλιώς θα σκάσω..!  :cry:  :X

edit: γ) Επίσης θυμήθηκα ότι ο τυπάκος πρέπει να ήταν προγραμματιστής υπολογιστών και μετά που του κάναν αυτή την ένεση αρχίσαν να τον στέλνουν σε αποστολές.

Δημοσ.

Έλα, αυτή είναι: http://www.imdb.com/title/tt0367344/

Μ' ευχαριστείς όποτε θες B)

Μάγκα μου όποτε θες να σε φιλοξενήσω να κατέβεις εδώ στον τόπο μου να πιούμε και να κάνουμε έναν μαραθώνιο ταινιών. Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟς...!!!! Πιστεύω αυτή την σειρά δεν θα την έβρισκε άνθρωπος από εδώ μέσα πέρα από εσένα. Μπράβο και πάλι μπράβο!

Δημοσ.

Μάγκα μου όποτε θες να σε φιλοξενήσω να κατέβεις εδώ στον τόπο μου να πιούμε και να κάνουμε έναν μαραθώνιο ταινιών. Είσαι ΤΕΡΑΣΤΙΟς...!!!! Πιστεύω αυτή την σειρά δεν θα την έβρισκε άνθρωπος από εδώ μέσα πέρα από εσένα. Μπράβο και πάλι μπράβο!

απλα να ξερεις πως η σειρα εφαγε κανσελ.και αυτο μη μηνεισ  κοκαλο στο last episode :confused:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρια και κορίτσια,γεια σας.

Σήμερα έχω για εσάς έναν θρίλερ.

Είναι λέει με έναν σατανά/δαίμονα όπου και καλά ερχόταν στον κόσμο και άφηνε έγκυες κοπέλες,δεν ξέρω και ούτε θυμάμαι το γιατί,απλά ήταν και καλά ένα αρχαίο δαιμονικό πνεύμα όπου άφηνε έγκυες γυναίκες μάλλον για να ξέρω γω,υποθέτω να γεννήσουν κάποιου είδους δαίμονα.

Η ταινία ήταν φάση μονοκάμερη και ΜΆΛΛΟΝ ήταν κάποιο ΑΠΌ ΤΑ ΠΟΛΛΆ χαχα Paranormal Activity.

Οι ηθοποιοί ήταν μια κοπέλα,ένας άντρας και μια μάνα...τα παιδιά ήταν αδέλφια και η μάνα τι άλλο...

Χαρακτηριστικό θυμάμαι της ταινίας αυτής είναι πως ο τυπάς έβαζε παγίδες και έστηνε κάμερες παντού σε ΟΛΌΚΛΗΡΟ το σπίτι και μια ακόμη σκηνή που θυμάμαι είναι πως εν τέλη αυτός ο δαίμονας βιάζει την κοπέλα και την έβλεπαν οι άλλοι δύο κυριολεκτικά στον αέρα να την φστ ο δαίμονας,ήταν πολύ desturbing...

Οπότε λοιπόν,όποιος την ξέρει please ας μου την πει. :)

Κανείς;

Επεξ/σία από IsolatedParania
Δημοσ.

Την ειχε δειξει στην τηλεοραση πριν λιγο καιρο. Ηταν σε στυλ καρατε, αλλα σε dubstep φαση. Απο λογια ελαχιστα, πιο πολυ ειχε χορο και γενικα ηταν ωραια φαση.. Ηταν σαν "turn based", μια χορευε ο ενας, μια ο αλλος.

• Moderators
Δημοσ.

Σοβαρά ρε παίδες κανένας δεν την ξέρει;;;

Είτε αυτό είτε όποιος την ξέρει έχει καταβάλει σοβαρές προσπάθειες να την ξεχάσει. 

Paranormal Entity (από google search - δεν το έχω δει ούτε αυτό ούτε τις PA ταινίες που είχε για "έμπνευση")

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είτε αυτό είτε όποιος την ξέρει έχει καταβάλει σοβαρές προσπάθειες να την ξεχάσει. 

Σοφό αυτό που είπες χαχαχαχαχα.

Ναι φιλαράκι...αυτή είναι,1000 ευχαριστώ,δεν ξέρεις πόσο καιρό την έψαχνα.Να'σαι καλά!

Επεξ/σία από IsolatedParania
Δημοσ.

εδω και πολλά χρόνια ειχα δει μια ταινία που ξεκινάει και είναι ένας τύπος με την οικογένεια του και την ώρα που πάει να πάρει ένα τηλέφωνο γίνεται έκρηξη απο τρομοκράτες μεσα στην καφετέρια και σκοτώνεται η γυναίκα του και το παιδί του.

Και όπως ειναι τρελαμένος απο όλο το σκηνικό μπαίνει μέσα σε ένα τζαμί και καθαρίζει μερικούς... νομίζω αυτός είναι πρέσβης η κάτι παρόμοιο. δεν θυμάμαι καν αν ειναι καλή ταινία αλλα ποτε δεν κατάφερα να βρώ ποια είναι .. εχω την εντύπωση οτι παίζει γνωστός ηθοποιός

Δημοσ.

εδω και πολλά χρόνια ειχα δει μια ταινία που ξεκινάει και είναι ένας τύπος με την οικογένεια του και την ώρα που πάει να πάρει ένα τηλέφωνο γίνεται έκρηξη απο τρομοκράτες μεσα στην καφετέρια και σκοτώνεται η γυναίκα του και το παιδί του.

Και όπως ειναι τρελαμένος απο όλο το σκηνικό μπαίνει μέσα σε ένα τζαμί και καθαρίζει μερικούς... νομίζω αυτός είναι πρέσβης η κάτι παρόμοιο. δεν θυμάμαι καν αν ειναι καλή ταινία αλλα ποτε δεν κατάφερα να βρώ ποια είναι .. εχω την εντύπωση οτι παίζει γνωστός ηθοποιός

μου θυμησε αυτη http://www.imdb.com/title/tt0233469/?ref_=nm_flmg_act_18 αλλα δεν την εχω δει ποτε απο την αρχη για να σου πω αν εχει την σκηνη που περιγραφεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια,κατεβαζω για μια φιλη την φιλμογραφια της Jennifer Anniston,μια μια τις ταινιες και μεχρι τωρα εχω βρει 14 και με ελληνικους υποτιτλους η καθε μια,αλλα μολις κολησα σε μια,λεγεται Five με την Jennifer Anniston και την Demie Moore,ουτε υποτιτλο βρηκα αλλα ουτε και αρχειο  video και μου φαινεται πολυ παραξενο,μηπως ξερει κανενας τιποτα για την ταινια η μηπως που να την βρουμε?ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...