Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά όταν έβλεπα ένα ματς, σε ένα ρώσικο κανάλι διαφήμιζε μια ταινία! αλλά δεν μπορώ να βρω ποια είναι...πρόλαβα να κρατήσω μόνο μια φωτογραφία...

την ξέρει κανείς; 

9eex.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά όταν έβλεπα ένα ματς, σε ένα ρώσικο κανάλι διαφήμιζε μια ταινία! αλλά δεν μπορώ να βρω ποια είναι...πρόλαβα να κρατήσω μόνο μια φωτογραφία...

την ξέρει κανείς; 

9eex.png

http://www.imdb.com/title/tt2752200/

• Like 1

Όχι, δεν είναι αυτό.

Λοιπόν, τελικά καμιά φορά εκπλήσσομαι με τον εαυτό μου. Η ταινία που έψαχνα είναι αυτή:

Link.png Site: Rules of Attraction

edit: Την είδα και ευτυχώς την προχωρούσα σταδιακά γιατί είναι μια ερασιτεχνική, ΜΑΛΑΚΙΑ και μισή..! Κλασσική, αμερικανιά από κάποιον άπειρο και άγνωστο σκηνοθέτη που δεν θα μπορούσε να φτιάξει μια πιο ρηχή και ανούσια ταινία μιάμισης ώρας.

φίλε μου προφανώς η ταινία πουλάει σεξ αλλά δεν είναι τόσο ρηχή όσο λες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

θελω να με βοηθησετε να βρω μια ταινια που ειδα πριν απο αρκετα χρονια, παραθετοντας σας, τις ελαχιστες μνημες που εχω απο αυτην.

1)ενας τυπος ειχε παρει ενα φαρμακο για την φαλάκρα απο εναν αλλον μυστηριώδη τυπά, και για κακη του τυχη αρχισε να εχει μια ασυστολη τριχοφυια στο κεφαλι του. Ο ιδιος μυστηριωδης τυπας ειχε δωσει και εναν φαρμακο σε εναν παχουλο, για να τον κανει ελαφρύ,  και μόλις ο τυπος πηρε το φαρμακο αρχισε να αψηφα τους νομους της βαρυτητας.

2) θυμαμαι μια περιεργη μηχανη(?) η οποια σταματουσε τον χρονο (ή τον εκανε να κυλάει πολυ αργα).

εχω και κατι άλλες σκόρπιες μνήμες με έναν τύπο που βρίσκεται σε ένα νησί αλλά η συνείδηση του βρίσκεται κάπου αλλού αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν πρόκειται για αυτήν την ταινία ή για κάποια άλλη

Λοιπόν έχω άδεια όλη την εβδομάδα και με έπιασε νοσταλγία να δω μια σειρά που έβλεπα μικρός στο Star και είχε να κάνει σχέση με έναν μυστικό πράκτορα που του είχε κάνει πείραμα η κυβέρνηση και απέκτησε υπερδυνάμεις. Ελπίζω να θυμάται κάποιος...  :wacko:

φίλε μου προφανώς η ταινία πουλάει σεξ αλλά δεν είναι τόσο ρηχή όσο λες

Η ταινία αυτή όντως είναι ρηχή και "πεταμένος χρόνος" και όποιος κάτσει να την δει κατά 99% θα συμφωνήσει μαζί μου. Τώρα αν εσύ δεν μπήκες καν στον κόπο να την δεις και απλά εκφέρεις γνώμη επειδή ο σχολιασμός μου ήταν πολύ επιθετικός και αρνητικός συγχρόνως, θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να παραπληροφορείς. Ευχαριστώ. :)

Μια βοήθεια να βρώ τον τίτλο της τανίας

Ισπανική ταινία θρίλερ/μυστηρίου (μετά το 2005) διαδραματιζόταν το 19ο αιώνα. 'Ενα ζευγάρι που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδί ζήτησε τη βοήθεια ενός μυστικιστή δικηγόρου. Η ταινία τέλειωνε απότομα και είχε και δεύτερο μέρος.

Γεια σας αγόρια και κορίτσια.

Ψάχνω εδώ και καιρό μια ταινία που είχα δει πριν 5-6 χρόνια περίπου μα δεν την βρίσκω.

Η υπόθεση είναι με έναν πληρωμένο δολοφόνο στο Los Angeles.Ο δολοφόνος αυτός έχει ως wheelman έναν ανυποψίαστο μαύρο οδηγό ταξί.Κάποια στιγμή ο τύπος το παίρνει πρέφα πως ο επιβάτης του είναι δολοφόνος και προσπαθεί να διαφύγει από εκείνον έχοντας ένα πτώμα στο πορτ μπαγκάζ μα μπλέκει με την αστυνομία όταν μετά από μια σκηνή που δείχνει ένα ατύχημα με το ταξί ένας μπάτσος βρίσκει το πτώμα στο αυτοκίνητο και ξεκινάει και εκεί το παιχνίδι με την αστυνομία.

Το τέλος είναι ο δολοφόνος να πεθαίνει μέσα σε ένα τρένο και ο ταξιτζής να φεύγει με με τύπισσα παρέα.

Από ηθοποιούς θυμάμαι μόνο τον δολοφόνο όπου ο οποίος είναι ή ο George Clooney ή ο Brad Pitt...μάλλον είναι ο Clooney μα δεν είμαι 100% σίγουρος.

Καμία πρόταση;

Extra: Ξέχασα να πω πως ολόκληρη η ταινία διαδραματίζεται στο Los Angeles την νύχτα.

Λοιπόν έχω άδεια όλη την εβδομάδα και με έπιασε νοσταλγία να δω μια σειρά που έβλεπα μικρός στο Star και είχε να κάνει σχέση με έναν μυστικό πράκτορα που του είχε κάνει πείραμα η κυβέρνηση και απέκτησε υπερδυνάμεις. Ελπίζω να θυμάται κάποιος...  :wacko:

Αν ήσουν μικρός πριν από πολλά πολλά χρόνια,σαν και εμένα,τότε θα λες αυτό

Six Million Dollar Man

Αν ήσουν μικρός πριν από πολλά πολλά χρόνια,σαν και εμένα,τότε θα λες αυτό

Six Million Dollar Man

Όχι φίλε μου αυτή είναι πολύ παλιά. Εγώ εννοούσα μία της χρονολογίας 2005-2008, μέσα σε μία από αυτές τις χρονιές χωρίς να θυμάμαι ακριβώς ποια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...