Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

UP!   :P

Σειρά στην ΕΡΤ1 ή ΕΡΤ2, mid 80's, θυμάμαι το όνομα της μου είχε μείνει ήταν "Σκοτεινοί Ιππότες". 

Μαυροφορεμένοι καβαλάρηδες σε εποχή που θύμιζε μεσαίωνα αλλά νομίζω κάτι φουτουριστικό έπαιζε, ίσως ήταν στο μέλλον.

Παίζει να υπήρχαν πύλες τηλεμεταφοράς αλλά επιφυλάσσομαι. Ήμουν πολύ μικρός αλλά μου έχουν μείνει οι ιππότες στο μυαλό.

Έχουμε κανονικό τίτλο; Το θυμάται κάποιος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ψάχνω μια ταινία που είχα δει πριν κανέναν χρόνο στην TV και συγκεκριμένα στο mega άμα θυμάμαι καλα που ήταν αρχικά δράσης με όπλα και τα σχετικά. Αυτο που θυμάμαι καλα ήταν ότι ο "κακός" είχε παραγγείλει ένα υπέρ όπλο και μια μηχανή (street) που στο τέλος οταν του τα στείλαν με κοντέινερ ήταν στο λιμάνι και οι καλοί προσπαθούσαν να τον σταματήσουν και να καταστρέψουν το όπλο. Τελικά μετά απο κινητό με τις μηχανές τον σκότωσε ένας απο την καλή ομάδα με sniper που καθόταν πάνω σε αυτούς τους γερανους που μεταφέρουν τα κοντέινερ (νομίζω δεν ειμαι σίγουρος ότι ήταν πάνω σε αυτο). Επίσης η μηχανή ήταν μπλε :P αυτα δεν θυμάμαι αλλά.

Παρακαλώ να απαντάτε με παράθεση για να μου έρχεται ειδοποίηση :)... Ευχαριστω..!

Sent from my iPod touch using Insomnia

Ψάχνω μια ταινία που είχα δει πριν κανέναν χρόνο στην TV και συγκεκριμένα στο mega άμα θυμάμαι καλα που ήταν αρχικά δράσης με όπλα και τα σχετικά. Αυτο που θυμάμαι καλα ήταν ότι ο "κακός" είχε παραγγείλει ένα υπέρ όπλο και μια μηχανή (street) που στο τέλος οταν του τα στείλαν με κοντέινερ ήταν στο λιμάνι και οι καλοί προσπαθούσαν να τον σταματήσουν και να καταστρέψουν το όπλο. Τελικά μετά απο κινητό με τις μηχανές τον σκότωσε ένας απο την καλή ομάδα με sniper που καθόταν πάνω σε αυτούς τους γερανους που μεταφέρουν τα κοντέινερ (νομίζω δεν ειμαι σίγουρος ότι ήταν πάνω σε αυτο). Επίσης η μηχανή ήταν μπλε :P αυτα δεν θυμάμαι αλλά.

Παρακαλώ να απαντάτε με παράθεση για να μου έρχεται ειδοποίηση :)... Ευχαριστω..!

http://www.imdb.com/title/tt0116213/

Eraser 1996 μήπως;

http://en.wikipedia.org/wiki/The_A-Team_(film)

μήπως αυτή?

Μηπως αυτη: http://www.imdb.com/title/tt0480255/?ref_=fn_al_tt_1

Ψάχνω Ελληνική ταινία με Χατζηχρήστο και Διανέλο που ο Χατζηχρήστος κατεβαίνει αθήνα και μένει απέναντι νομίζω από του διανέλου. Και κάθε μέρα περνάει και χαιρετάει επειδή του αρέσει η κόρη του Διανέλου.Κυρίως ψάχνω μια σκηνή και νομίζω ότι ήταν σε αυτή την ταινία με έναν που κάνει έναν επαρχιώτη που τηλεφωνεί στο χωριό του από περίπτερο στο στυλ γιέλα κατίνα μ'ακούς.

Ήταν μία ταινία που την είχα δει μισή πριν χρονια. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μία μάγισσα είχα φυλακήσει ένα αγοράκι κι αυτό για να μην τον φάει, της έλεγε ιστορίες, αν δεν κάνω λάθος, τρεις ιστορίες.

Η μόνη ιστορία που θυμάμαι είναι ενός ζωγράφου που είχε πιάσει πάτο και μια νύχτα έξω από ένα μπαρ δέχθηκε επίθεση κλεφτών αλλά τον έσωσε ένα μυστηριώδες πλάσμα. Ύστερα γνωρίζει μια κοπέλα η οποία είχε γκαλερί, ερωτεύονται, κάνουν παιδιά κτλ και μια μέρα του εκμυστηρεύεται ότι είναι δράκος (ή κάτι τέτοιο - ήταν και τα παιδιά τους δρακάκια) αλλά επειδή αυτος δεν κράτησε το μυστικό της, τον σκότωσε. Κάπως έτσι.

Edit: Το βρήκα... http://www.imdb.com/title/tt0100740/?ref_=ttmi_tt

σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ. νομίζω ο σκηνοθέτης Έλληνας πρωταγωνιστής ξένος. από λαθρεπιβάτης στο πλοίο φτάνει Ελλάδα. ταξίδευε με ωτοστόπ ώσπου έπιασε δουλειά σε ένα ξενοδοχείο εκεί γνώρισε ένα ταχυδακτιλουργό ο οποίος του είπε να πάει να τον βρει στο παρίσι και από τότε προσπαθούσε να ταξιδέψει και να φτάσει στο παρισι να βρει τον μάγο για να του δώσει δουλειά

σπάω το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ. νομίζω ο σκηνοθέτης Έλληνας πρωταγωνιστής ξένος. από λαθρεπιβάτης στο πλοίο φτάνει Ελλάδα. ταξίδευε με ωτοστόπ ώσπου έπιασε δουλειά σε ένα ξενοδοχείο εκεί γνώρισε ένα ταχυδακτιλουργό ο οποίος του είπε να πάει να τον βρει στο παρίσι και από τότε προσπαθούσε να ταξιδέψει και να φτάσει στο παρισι να βρει τον μάγο για να του δώσει δουλειά

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΗ ΔΥΣΗ του Κώστα Γαβρά

http://www.imdb.com/title/tt1158936/

Λοιπόν είμαι 99% σίγουρος ότι δεν θα θυμάται κανείς γιατί ίσως να είχε παίξει μια μοναδική φορά στην ελληνική τηλεόραση αλλά ας το αναφέρω.Ψάχνω animation από ότι θυμάμαι της δεκαετίας 70-80 το οποίο είχε να κάνει με τους καλικάντζαρους και το πως βγαίνουν τις γιορτές και πειράζουν τον κόσμο.Το είχα δει εποχή 97-00( σόρρυ αλλά θυμάμαι εντελώς αμυδρά) στην ερτ2 μεσημέρι τις μέρες των Χριστουγέννων και ήταν μεταγλωτισμένο.Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση ήταν το πως παρουσίαζε τους καλικάντζαρους(σαν καταραμένους δαίμονες) και χαρακτηριστικά θυμάμαι την σκηνή όπου έβγαιναν από τα τάρταρα για να πειράξουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...