Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μηπως ο πρωταγωνιστης ειναι ο        Link.png Site: Stephen Baldwin

και η ταινια ειναι η                             Link.png Site: Xchange

δεν μοιαζει και παρα πολυ με την περιγραφη που δινεις αλλα νομιζω οτι αυτον τον πρωταγωνιστη ψαχνεις

Εισαι ωραιος φιλε! Ναι αυτος ειναι ο πρωταγωνιστης. Εβλεπα σημερα το Half Baked οπου επαιξε μερικα δευτερολεπτα και με το που τον ειδα επεσα με τη μια στο ψαξιμο. Στην αρχη και εγω αυτη νομιζα λογω περιγραφης αλλα τελικα ειναι το : http://www.imdb.com/title/tt0140751/?ref_=nm_flmg_act_51

Δυστυχως δε βρισκω πουθενα ουτε torrent ποσο μαλλον υποτιτλους. 

Thanks σε οσους εψαξαν!

Δημοσ.

Ψάχνω μια σειρά που έπαιζε το star μάλλον πριν το 2008. Ήταν μια γυναίκα και ένας άντρας οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές, η γυναικά νομίζω ξανθιά. Αυτοί οι δύο είναι κλέφτες (όχι επιπέδου τσαντάκια, πιο επαγγελματίες) και τους πιάνει η αστυνομία. Για να μην τους πάει φυλακή, τους βάζει να κάνουν διάφορες αποστολές.

Οι αστυνομικοί που τους βάζουν τις αποστολές είναι δύο αν θυμάμαι καλά.

Σε ένα επεισόδιο είναι η γυναίκα πάνω στον άντρα (μπορεί όχι στον πρωταγωνιστή, αλλά μάλλον πάνω σε αυτόν ήτανε) και του έβαλε χειροπέδες στο ένα χέρι και τον έδεσε στο κρεβάτι χωρίς να το καταλάβει. Σε μια άλλη σκηνή η γυναίκα σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου του άντρα γιατί νομίζω ο άντρας δεν είχε τα κλειδιά και έπρεπε να φύγουν.

Σε ένα επεισόδιο είχαν πάει σε ένα τουριστικό θέρετρο και ο άντρας τραβούσε με την βιντεοκάμερα του τις γυναίκες. Σε ένα άλλο επεισόδιο οι δύο πρωταγωνιστές έπρεπε να φέρουν ένα ζωτικό όργανο πολύ σύντομα γιατί το χρειαζόταν ένα παιδί. Και έκανε ένας από τους δύο σχόλιο (ίσως η γυναίκα) ότι για τους πλούσιους βρίσκονται μοσχεύματα αμέσως, ενώ για τους άλλους όχι. Επίσης, ο στόχος ενός επεισοδίου (ίσως αυτό με το μόσχευμα) ήταν ένας τύπος που ακολουθούσε αυστηρά ένα πρόγραμμα (την τάδε ώρα πρωινό κ.τ.λ.).

Μήπως ξέρει κάποιος τον τίτλο της σειράς;

Δημοσ.

Ψάχνω μια σειρά που έπαιζε το star μάλλον πριν το 2008. Ήταν μια γυναίκα και ένας άντρας οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές, η γυναικά νομίζω ξανθιά. Αυτοί οι δύο είναι κλέφτες (όχι επιπέδου τσαντάκια, πιο επαγγελματίες) και τους πιάνει η αστυνομία. Για να μην τους πάει φυλακή, τους βάζει να κάνουν διάφορες αποστολές.

Οι αστυνομικοί που τους βάζουν τις αποστολές είναι δύο αν θυμάμαι καλά.

Σε ένα επεισόδιο είναι η γυναίκα πάνω στον άντρα (μπορεί όχι στον πρωταγωνιστή, αλλά μάλλον πάνω σε αυτόν ήτανε) και του έβαλε χειροπέδες στο ένα χέρι και τον έδεσε στο κρεβάτι χωρίς να το καταλάβει. Σε μια άλλη σκηνή η γυναίκα σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου του άντρα γιατί νομίζω ο άντρας δεν είχε τα κλειδιά και έπρεπε να φύγουν.

Σε ένα επεισόδιο είχαν πάει σε ένα τουριστικό θέρετρο και ο άντρας τραβούσε με την βιντεοκάμερα του τις γυναίκες. Σε ένα άλλο επεισόδιο οι δύο πρωταγωνιστές έπρεπε να φέρουν ένα ζωτικό όργανο πολύ σύντομα γιατί το χρειαζόταν ένα παιδί. Και έκανε ένας από τους δύο σχόλιο (ίσως η γυναίκα) ότι για τους πλούσιους βρίσκονται μοσχεύματα αμέσως, ενώ για τους άλλους όχι. Επίσης, ο στόχος ενός επεισοδίου (ίσως αυτό με το μόσχευμα) ήταν ένας τύπος που ακολουθούσε αυστηρά ένα πρόγραμμα (την τάδε ώρα πρωινό κ.τ.λ.).

Μήπως ξέρει κάποιος τον τίτλο της σειράς;

Το εβλεπα αλλα δεν θυμαμαι τον τιτλο. Μηπως ηταν αυτο?

http://www.imdb.com/title/tt0262994/

Παντως, αν θυμαμαι καλα, ο τιτλος ειχε μεσα την λεξη thieves

Δημοσ.

Ταλανίζομαι με μία ταινία που είχα δεί πολύ μικρός αρχές δεκαετίας 90 στην ΕΤ-1.

Ήταν θρίλλερ και το μόνο που θυμάμαι ήταν οτι είχε πάει μια οικογένεια σε ένα σπίτι, που είχε αγοράσει (μάλλον), και κάποιος πατάει ένα ξύλινο πάτωμα και σπάει και αποκαλύπτεται μία τρύπα, κάτι σαν πηγάδι. Μετά απο εκεί έχω κάψει το φλάς και θυμάμαι παρακάτω έναν γονατισμένο, βράδυ, μπροστά στην τρύπα και κάτι να λέει (πάρε με μαζί σού???) και βγήκε ένα φάντασμα απο έκει και τον πήρε μαζί του στην τρύπα.

Τώρα θυμάμαι και κάτι άλλο αλλά δεν ξέρω αν ήταν απο αυτή την ταινία ή άλλη, ένα δωμάτιο το είχαν γεμάτο μέλλισες και κάποιος εξύπνος με αυτοκτονικές τάσεις άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο δωμάτιο και τον τσιμπήσαν μέχρι θανάτου.

Όποιος καμμένος τη θυμάται ας μιλήσει, αλλίως ας σωπάσει για πάντα....

Δημοσ.

Αυτό είναι! Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Αν σ'αρεσουν σειρες με κλοπες-κομπινες δες το Leverage. Εχετε και το ιδιο ονομα με τον πρωταγωνιστη (Nate/Nathan)

Ταλανίζομαι με μία ταινία που είχα δεί πολύ μικρός αρχές δεκαετίας 90 στην ΕΤ-1.

Ήταν θρίλλερ και το μόνο που θυμάμαι ήταν οτι είχε πάει μια οικογένεια σε ένα σπίτι, που είχε αγοράσει (μάλλον), και κάποιος πατάει ένα ξύλινο πάτωμα και σπάει και αποκαλύπτεται μία τρύπα, κάτι σαν πηγάδι. Μετά απο εκεί έχω κάψει το φλάς και θυμάμαι παρακάτω έναν γονατισμένο, βράδυ, μπροστά στην τρύπα και κάτι να λέει (πάρε με μαζί σού???) και βγήκε ένα φάντασμα απο έκει και τον πήρε μαζί του στην τρύπα.

Τώρα θυμάμαι και κάτι άλλο αλλά δεν ξέρω αν ήταν απο αυτή την ταινία ή άλλη, ένα δωμάτιο το είχαν γεμάτο μέλλισες και κάποιος εξύπνος με αυτοκτονικές τάσεις άνοιξε την πόρτα και μπήκε στο δωμάτιο και τον τσιμπήσαν μέχρι θανάτου.

Όποιος καμμένος τη θυμάται ας μιλήσει, αλλίως ας σωπάσει για πάντα....

αυτη ακριβως η σκηνη/κατασταση υπαρχει σε υπερβολικα παρα πολλες ταινιες.

Δημοσ.

Αν σ'αρεσουν σειρες με κλοπες-κομπινες δες το Leverage. Εχετε και το ιδιο ονομα με τον πρωταγωνιστη (Nate/Nathan)

αυτη ακριβως η σκηνη/κατασταση υπαρχει σε υπερβολικα παρα πολλες ταινιες.

Με στοιχειωμένα σπίτια υπάρχουν αλλά με τρύπα στο υπόγειο που κατοικεί φάντασμα δεν γνωρίζω πολλές.

Γύρω απο αυτό γίνονται όλα.

μήπως αυτή;

Όχι δεν είναι αυτή

Δημοσ.

Θα το τσεκάρω.

Δημοσ.

Hmmm, ταινια που ειδα πιθανοτατα πριν καμια 15αρια-20 χρονια. Δεν θυμαμαι πολλα (βασικα δεν θυμαμαι σχεδον τιποτα) αλλα εφαγα φλασια τωρα.

Χαρακτηριστικη σκηνη, ειναι 2 τυπαδες που κανουν διαρρηξη και θελουν να ανοιξουν ενα γυαλινο κουτι που περιεχει κοσμηματα (?). Ωστοσο σκαλωνουν γιατι το συγκεκριμενο γυαλι εχει μονο 1 σημειο που πρεπει να χτυπηθει επακριβως για να σπασει, κατι που κανει το ολο εγχειρημα πολυ δυσκολο. Προσπαθουν για λιγο αλλα no luck.Πανω στα νευρα του ο ενας ριχνει μια στο γυαλινο κουτι και σπαει...

Ναι ξερω, ακυρη περιγραφη αλλα νομιζω πως ειναι αρκετα χαρακτηριστικη σκηνη. Νομιζω πως η ταινια ειναι ασπρομαυρη.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, θυμάται κανείς να μου πει τον τίτλο μίας ταινίας την δεκαετία του '90 που είχε κυριολεκτικά ίδιο, φτυστό όμως το σενάριο της ταινίας Predator? Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να θυμηθώ...η στολή του ανάλογου χαρακτήρα σε αυτήν την ταινία ήταν κάτι ανάμεσα σε power ranger και μηχανόβιου.

• Moderators
Δημοσ.

Σε "predator ripoff" το youtube δίνει διάφορα results. Ρίξε μια ματιά. 

Πχ ίσως αυτό;

Robowar: http://www.imdb.com/title/tt0096000/

To thread για τέτοιες ερωτήσεις είναι εδώ:

http://www.insomnia.gr/topic/384068-name-that-film-tv-series-αναζητήσεις-ταινιών-σειρών/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...