kyriakh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω τον τίτλο της ταινίας, την είχα δει πριν περίπου 25 χρ. στην TV, σα να λεγόταν το κέντρο του κόσμου, αλλά δεν τη βρίσκω έτσι πουθενά... κάποιοι επιστήμονες πήγαν για κάποια εξερεύνηση κάπου και βρήκαν τεράστια μανιτάρια, βουνά από αλάτι, εμφανίστηκαν και δεινόσαυροι, και μέσα στην παρέα ήταν και ένας κακός, που ήθελε να τους κλέψει και να τους κάνει κακό που στο τέλος πέθανε...
demessakis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 @ alekossssss, μήπως λες το Gattaca ; @ kyriakh, μήπως λες το Mysterious Island ;
theobabis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 για εικοσιπέντε χρόνια μάλλον ταιριάζει αυτό που έχει και δεινόσαυρους και μεγάλα μανιτάρια από ότι βλέπω στο google 1
demessakis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Μα τον κάπτεν Νέμο... μόνο τα μανιτάρια είδα!
kyriakh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 για εικοσιπέντε χρόνια μάλλον ταιριάζει αυτό που έχει και δεινόσαυρους και μεγάλα μανιτάρια από ότι βλέπω στο google Επιτ'ελους... Σαυχαριστώ!!
stavros88 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Ψαχνω μια ταινια με εναν ηθοποιο που εχει γνωστη φατσα γενικα αλλα δεν ειναι πολυ διασημος.Παιζει σε πολλες περιπετειουλες.Μιλαω για ταινια που εβλεπα πριν απο 13-14 χρονια συνεχεια στο ΣΤΑΡ και ηταν σε ενα κρουαζιεροπλοιο το οποιο δεχεται επιθεση απο ενα γιγαντιο τερας με πλoκαμια που το καθε ενα ειχε στην ακρη δοντια.Στο πλοιο ηταν και κατι κομαντος που ειχαν παει να το ληστεψουν.Στο τελος ξεβραστηκαν σε μια ακτη.ταχα σωθηκαν,αλλα τελικα το νησι ειχε και αλλα τετοια τερατα τρομερο cliffhanger
stavros88 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Αυτο ειναι ναι.Ευχαριστω.Treat Williams λεγεται τελικα ο πρωταγωνιστης
SpirosLouis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Πολύ καλησπέρα σας, Μου την βίδωσε και θυμήθηκα μια ταινία, ασπρόμαυρη. Ήταν κάποιοι από όσο θυμάμαι και προσπαθούσαν να δραπετεύσουν από μια πόλη που περικλειόταν με συρματόπλεγμα. Νομίζω στο τέλος πήραν ένα αερόστατο και τα κατάφεραν. Πρέπει να είχε και Ναζί μέσα αλλά δεν είμαι σίγουρος. Απλά θυμάμαι ότι προσπαθούσαν να αποδράσουν από αυτή την πόλη. Αν γνωρίζετε τίποτα, ευπρόσδεκτο.
theobabis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αν δεν είσαι σίγουρος για το b&w ίσως να είναι αυτή
SpirosLouis Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Ναι αυτό πρέπει να είναι!!! Το είχε δείξει μερικά χρόνια πριν η ετ3. Ευχαριστώ πολύ!
lefter Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλησπερα ποια ελληνικη ταινια ξεκινα με τον τορπιλισμο της Ελλης ? ευχαριστω το βρηκα ----- αερα αερα αερα Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2013 από lefter
giorgolavos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2013 Καλημερα, ψάχνω μια ταινια με κλωνους εδω και παρα πολυ καιρο. Ειναι αρκετα παλια καθως την ειχα δει κανα 2 φορες απ την τηλεοραση οταν ημουν μικρος. Τον πρωταγωνιστη τον ξερω φατσικα αλλα δε ξερω πως λεγεται. Ενας ξανθος γαλανοματης ειναι. Τα λιγα που θυμαμαι απ τη ταινια, είναι ενας τυπος και ανακαλυπτει οτι υπαρχουν παντου κλωνοι του και αν δε κανω λαθος αρχισε να τους ψαχνει ολους. Δε ξερω κατα ποσο βοηθησα, μου κολλησε πολυ καιρο στο μυαλο τωρα κ πρεπει να την δω οπωσδηποτε! Εχω γουγλαρει σχεδον ολες τις ταινιες που προκειται με κλωνους αλλα τιποτα Μηπως ο πρωταγωνιστης ειναι ο Site: Stephen Baldwin και η ταινια ειναι η Site: Xchange δεν μοιαζει και παρα πολυ με την περιγραφη που δινεις αλλα νομιζω οτι αυτον τον πρωταγωνιστη ψαχνεις
Thaninho Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2013 Ψάχνω μια ταινία αλλά τα στοιχεία που έχω είναι λίγα και μπερδεμένα. Λοιπόν η ταινία παίζεται σε 2 χρόνους μια τώρα και μια το 40 νομίζω. Είναι ενα σχολείο οπου εκεί βασανίζουν τα παιδιά εκτός από μια καθηγήτρια που είναι καλή και έχει αδυναμία σε ένα αγοράκι το οποίο θα δραπετεύσει από εκεί τελικά. Υπάρχει και ενα μπουντρούμι όπου γίνονται διάφορα πράγματα. Στην τωρινή εποχή είναι κάποιοι αστυνόμοι που ερευναν το σχολείο αυτό και είναι ένας γερος που έχει ξεμείνει από παλιά και παίζει σημαντικό ρόλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα