Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνω μια παλιά ταινία, την είχα δει αρκετά μικρός, αν θυμάμαι καλά ήταν μια ομάδα αστυνομικών που σιγά σιγά πέθαιναν όλοι και στο τέλος θυμάμαι ήταν μια γυναίκα στην ταράτσα ενός κτιρίου η οποία φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα και αν θυμάμαι καλά κρεμάστηκε μέσα εκεί.. Νομίζω ήταν γνωστή τότε και μιλάμε για ταινία δεκαετίας 90 .. Λέει κανενός τίποτα;

Κανείς;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ηταν μια σειρα στην ερτ τελη δεκαετιας 80, βρεταννικη μαλλον, οι πρωταγωνιστες πρεπει να ηταν 2 τυπαδες σε αυτο το στυλ

highwayman2.jpg

νομιζω στο ιντρο τους εδειχνε να τρεχουν με αλογα...

ξερει κανεις ποια ηταν?

Σειρά στην ΕΡΤ1 ή ΕΡΤ2, mid 80's, θυμάμαι το όνομα της μου είχε μείνει ήταν "Σκοτεινοί Ιππότες". 

Μαυροφορεμένοι καβαλάρηδες σε εποχή που θύμιζε μεσαίωνα αλλά νομίζω κάτι φουτουριστικό έπαιζε, ίσως ήταν στο μέλλον.

Παίζει να υπήρχαν πύλες τηλεμεταφοράς αλλά επιφυλάσσομαι. Ήμουν πολύ μικρός αλλά μου έχουν μείνει οι ιππότες στο μυαλό.

Έχουμε κανονικό τίτλο; Το θυμάται κάποιος;

οχι ρε το blackadder, δεν ηταν κωμωδια.

το σκοτεινοι ιπποτες δεν ξερω ποιο ειναι και αν ειναι αυτο που ζηταω...μονο το ιντρο ψιλοθυμαμαι

Εγώ το αναζητώ βρεϊ. Δεν είναι απάντηση σε σένα.

Απλά το θυμήθηκα από τη δικιά σου ερώτηση.

οχι ρε το blackadder, δεν ηταν κωμωδια.

έλα ρε,βρετανική σειρά μέσα του 80, δυο τύποι,αυτός(ο bean) και ο house,ντυμένοι περίπου ίδια εποχή και στο ιντρο τρέχουν με άλογα...  5 στα 5 ;) για κωμωδία δεν είπες τίποτα.  

έλα ρε,βρετανική σειρά μέσα του 80, δυο τύποι,αυτός(ο bean) και ο house,ντυμένοι περίπου ίδια εποχή και στο ιντρο τρέχουν με άλογα...  5 στα 5 ;) για κωμωδία δεν είπες τίποτα.  

το ντυσιμο δεν εχει καμια σχεση, εγω μιλαω για 18ο αιωνα και εσυ για μεσαιωνα...

τεσπα το blackadder το εχω δει ολο, ακομα και τα specials. δεν ειναι αυτο που ψαχνω...

επισης o house δεν επαιζε στον 1ο κυκλο του blackadder

Ψαχνω μια ταινια που εβλεπα παλια.Ηταν ταινια με εναν μοναχικο σαμουραι ο οποιος θυμαμαι ειχε στοχο να φτασει σε ενα βουνο για καποιο λογο και σε μια σκηνη ειχε παει σε να χωριουδακι και εκει εσφαξε καμια δεκαρια εχθρους.Ο πρωταγωνιστης ηταν μακρυμαλλης με γενια και μουστακι.Επισης η ταινια ηταν μαλλον ασπρομαυρη δηλαδη ηταν σιγουρα πολυ παλια.Αυτα θυμαμαι οποιος μπορει ας βοηθησει :P

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι και πρέπει να έχω δει σχεδόν όλες τις γνωστές ασπρόμαυρες.

Ίσως κάτι που να το πλησιάζει να είναι το harakiri

623678

Τίποτα άλλο; Θυμάσαι αν ο πρωταγωνιστής πεθαίνει στο τέλος; 

Μπορείς επίσης να ψάξεις  στο google και να βρεις εικόνες του nakadai και του mifune που είναι και οι ποιό γνωστοί, μήπως και αναγνωρίσεις τον πρωταγωνιστή.

Δοκίμασε να στείλεις και pm στον the_end που έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτά.

http://www.insomnia.gr/user/80825-the-end/

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι είναι ιαπωνική και όχι από κανένα χονγκ - κονγκ, κίνα.

• Like 2

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι και πρέπει να έχω δει σχεδόν όλες τις γνωστές ασπρόμαυρες.

Ίσως κάτι που να το πλησιάζει να είναι το harakiri

623678

Τίποτα άλλο; Θυμάσαι αν ο πρωταγωνιστής πεθαίνει στο τέλος; 

Μπορείς επίσης να ψάξεις  στο google και να βρεις εικόνες του nakadai και του mifune που είναι και οι ποιό γνωστοί, μήπως και αναγνωρίσεις τον πρωταγωνιστή.

Δοκίμασε να στείλεις και pm στον the_end που έχει ιδιαίτερη σχέση με αυτά.

http://www.insomnia.gr/user/80825-the-end/

Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι είναι ιαπωνική και όχι από κανένα χονγκ - κονγκ, κίνα.

Thanks θα ψαξω γι αυτους που μου ειπες και θα στειλω και ενα πμ

Α επισης αν βοηθησει φορουσε και εκεινο το χαρακτηριστικο τριγωνικο καπελο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...