Προς το περιεχόμενο

Name That Film: Αναζητήσεις ταινιών

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όχι παιδιά δεν είναι αυτό. Παιζόταν το 1995-98 αν θυμάμαι καλά. Αν δεν κάνω λάθος ήταν οι "κακοί" που έβαζαν τον δεινόσαυρο τους να κάνει επίθεση στην πόλη και οι "καλοί" που έστελναν τον δικό τους για άμυνα.

Cartoon?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά. σκεφτόμουν μια παλιά αθλητική εκπομπή που μου άρεσε να παρακολουθω αλλά δυστυχώς δε μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο της.Μονό μια χαρακτηριστική εκπομπή αφιέρωμα στον κελεσιδη με τον Ελευθερόπουλο να μιλάει..ξέρω ότι είναι δύσκολο να θυμηθείτε,αλλά ειλικρινα εύχομαι να σας λέει κάτι η περιγραφή.. νομίζω το παρουσίαζε ο Χατζηγεωργίου της ΕΡΤ.

Λοιπόν, θα αναφέρω μια σκηνή που είχα δει σε μια ταινία όντας πολύ πιτσιρίκι και για κάποιο λόγο μου έχει μείνει και απλά θα ελπίσω κάποιος να ξέρει την ταινία αν και δεν νομίζω να καταλάβει κανένας τίποτα με αυτό που θα γράψω.

Το σκηνικό πρέπει να ήταν Αμερική των 50's, 60's ή κάτι τέτοιο, και αυτό που θυμάμαι είναι έναν νεαρό (σε ηλικία φαντάρου - και λέω φαντάρου γιατί ΝΟΜΙΖΩ πως είχε να κάνει με πόλεμο) να ξεριζώνει με τα χέρια του ένα... τώρα μεγάλο φυτό ήταν, μικρό δέντρο... δεν θυμάμαι.

Χαχα... δεν ελπίζω σε τίποτα, αλλά δεν χάνω κάτι να ρωτήσω!

Είχα δει πριν καμιά δεκαετία στο Star μια ταινία με έναν ξανθό δολοφόνο ελεύθερο σκοπευτή και μια γκόμενα.

Δυστυχώς δεν θυμάμαι τίποτα αλλο. Καμιά ιδέα?

Όντως.Είναι γυρισμένο και στο διάστημα; :-D

Το κρίμαζ είναι πως ούτε οι Αμερικάνοι το πιάνουν όταν τους λέω see you laser.

Κοιτάνε περίεργα... No sense of humor  -_-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...