DKNI Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Mηπως απλα βλεπεις γαματα ονειρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Όχι παιδιά δεν είναι αυτό. Παιζόταν το 1995-98 αν θυμάμαι καλά. Αν δεν κάνω λάθος ήταν οι "κακοί" που έβαζαν τον δεινόσαυρο τους να κάνει επίθεση στην πόλη και οι "καλοί" που έστελναν τον δικό τους για άμυνα. Cartoon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Cartoon? Κι εγώ αυτό ρώτησα καθώς ξέρω ένα τέτοιο cartoon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denz Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Για πείτε το καρτούν να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Το Dinosaucers θα λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Για πείτε το καρτούν να δούμε. http://www.youtube.com/watch?v=g7UQj_m6vnI http://www.insomnia.gr/topic/83533-τα-θυμάστε-αυτά-a-tribute-to-80s-tv-shows-not-for-56k/?p=1144488 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananasplit Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά. σκεφτόμουν μια παλιά αθλητική εκπομπή που μου άρεσε να παρακολουθω αλλά δυστυχώς δε μπορώ να θυμηθώ τον τίτλο της.Μονό μια χαρακτηριστική εκπομπή αφιέρωμα στον κελεσιδη με τον Ελευθερόπουλο να μιλάει..ξέρω ότι είναι δύσκολο να θυμηθείτε,αλλά ειλικρινα εύχομαι να σας λέει κάτι η περιγραφή.. νομίζω το παρουσίαζε ο Χατζηγεωργίου της ΕΡΤ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Αθλητικές ιστορίες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teo K. Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Λοιπόν, θα αναφέρω μια σκηνή που είχα δει σε μια ταινία όντας πολύ πιτσιρίκι και για κάποιο λόγο μου έχει μείνει και απλά θα ελπίσω κάποιος να ξέρει την ταινία αν και δεν νομίζω να καταλάβει κανένας τίποτα με αυτό που θα γράψω. Το σκηνικό πρέπει να ήταν Αμερική των 50's, 60's ή κάτι τέτοιο, και αυτό που θυμάμαι είναι έναν νεαρό (σε ηλικία φαντάρου - και λέω φαντάρου γιατί ΝΟΜΙΖΩ πως είχε να κάνει με πόλεμο) να ξεριζώνει με τα χέρια του ένα... τώρα μεγάλο φυτό ήταν, μικρό δέντρο... δεν θυμάμαι. Χαχα... δεν ελπίζω σε τίποτα, αλλά δεν χάνω κάτι να ρωτήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 To 28 Days Later δεν ειχε και καποια συνεχεια ? Ξερετε πως λεγεται αυτη η ταινια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2013 28 weeks laser... who would've thought...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
funbreaker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Είχα δει πριν καμιά δεκαετία στο Star μια ταινία με έναν ξανθό δολοφόνο ελεύθερο σκοπευτή και μια γκόμενα. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τίποτα αλλο. Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merdock Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 28 weeks laser... who would've thought...? Όντως.Είναι γυρισμένο και στο διάστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Όντως.Είναι γυρισμένο και στο διάστημα; Όχι. Λογικά, αυτό με τα λεϊζερ, θα είναι το 3ο μέρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Όντως.Είναι γυρισμένο και στο διάστημα; Το κρίμαζ είναι πως ούτε οι Αμερικάνοι το πιάνουν όταν τους λέω see you laser. Κοιτάνε περίεργα... No sense of humor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα